Esim beni rahat birakmiyor cok yiprandim

Affetmeyi zaten tekrar aynı şeyleri yaşamayın.Gercekten pişmanlığını bilemem.Cocuklari özlüyordur belki.

Kendiniz konusunda bencil olun , boşanmaktan vazgeçmeyin...

Ben nişan attım ailesi gelene kadar aramız iyiydi ailesi istemedi yanımda oldu ama birsüre sonra annesinin doldurusuna geldi ben güvenemedim en son annes bana baya laf saydı ama nişan attığım için beni suclar sekilde gönderme paylaşımlar yapıyor.Ya sev düzgünce ya cek git yani

Nişan atacak duruma getiren biriyle iyi olduğunu ne gördüm ne duydum, insan mı kalmadı, aşk sevgi de bi yere kadar ya, sallayın gitsin.

Sana ne?Madem öyle diyorsun evet böyleyim iyisine rastla de geç

Böyle adamların köküne kibrit suyu.
Sizi ne yapıp edip barışmak için ikna edecek.
Sakın kanmayın.
Çalışın, annenizden babanızdan yardım alın.
Çocuklar okula temelli başlayınca kendinize daha çok zaman ayırırsınız.
Çalıştığınızda özgüveninizde olacak.
Olumsuz düşüncelerden uzaklaşacaksınız.
Biz ki dünyanın yarısı yine “bizden” oluşuyor, biz doğuruyoruz. Biz büyütüyoruz. Gücünüzü farkına varın.
Çalışınca kiloda verirsiniz. Tempoyla beraber hayata bağlanacaksınız.
Allahım sizi ve çocuklarınızı bu şeytandan uzak tutsun.
Sakın bu adama kanmayın. Manipülasyonlarına da göz yummayın.
“Ben akıllandım artık, seni şikayet ederim uzaklaştırma alırım bana hakaret edemezsin. Senle alakalı defteri ben kapattım.” Diyin. Cidden uzak durun bu heriften ya sinirden başıma ağrı girdi okurken.

Dönmeyin ama tutarlı olun. Cesaretinizi kutluyorum. Laf önemli değil icraat önemli. Siz ben istemiyorum dediğinizde hakaret etmesi aynı adam olduğunu gösterir. Hiç değişmemiş. Eski eziyetler için eve dönmenizi bekliyor.

İkizlere tek bakmak ileriki yaşlarda daha mı zor olacak? Ben şu an kişisel bakımıma da zaman ayirabiliyorum sizin hep böyle miydi yoksa büyüdükçe mi zorlaşıyor? Allah aşkına çok korktum

Bence sen kafanda bitirmişsin. Bunu da kolay kolay kimse yapamaz. Hiç muhatap olma derim.
Ama eğer ki ben yanlış anladıysam açana düzelir mi düşüncen varsa tedavi olsun. Bencilliğini fark etsin çabalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…