eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?

mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank

ben konu sahibi olarak boşan diyenlere asla haksızsınız demedim, övmeye de çalışmadım ama daha cevap vermeden övmüşüm savunmuşum moduna girildi. eski konularım paylaşıldı hemen. benim psikolojik durumumda buydu. bunu anlatmaya çalıştım. ama burda yardımcı olmak yerine linç moduna giriliyor. bir psikolog ne olursa olsun niye böyle yaptın diye hastasını linçlemez değil mi? burasıda bir derdim var platformu duygu durumumu anlatmaya çalıştım herkes psikoloğa gidemiyor. ama buraya yazmak hataymış. boşan diye tavsiye değil burda verilenler. yazdığım her kelimeyle dalga geçiyorlar. kendileri çok mükemmel gibi. belki içinden birkaçı aldatılıyor farketmiyor bile. her zaman danışan ve yorum yazanlar farklı konumda oluyor burda. çünkü destek bekliyoruz düzgün cümleler bekliyoruz ya. düzgünce söyleyenlere değil kesinlikle lafım. açın yorumları okuyun ne acımasız saldırganca yorumlar var okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenincede aldatir mi bilmem.Arakadasin dedigi hibi ayrilmayacaksaniz baskasindan ornek gosterir gibi Ya ne serefsizler var askim bugun tv de gordum kadin nisanlilik doneminde aldatilmis adamin cirkin cirkin konusmalarini yok 2 3 posta yaptim sadece gibi yorumlari vardi.Sen iyiki serefine duskun bir insansin bu konuda cok sansliyimki Allah korkun var de ve utandir onu

Arkadaşımı eşi surekli aldattı.
Kadın da biliyor ama ses etmıyor buna 😡
18 yıllık falan evliler.en son baya oldu arkadaşım hamile.adam bu kadına söz veriyor aldatmayacagim diye.dogumdan 2-3 gün önce kadını yine aldatıyor
Sonra kadın o sinirle, üzüntüyle bebeğini kaybediyor
Ne mi oldu
Adam hala karısını aldatıyor
Kadın hala bu adamla beraber.
16-17 yaşlarında kızları var
Adam bide sevgilisiyle yaşıyor arada eve gelip gidiyor

Kararı siz verin.

Anlatım tarzınızdan cok da umursamayacağınızı hissettim. Midem bulandı resmen anlatım biçiminizden, eşinizin yaptığından.. Benim midem aldatmayı asla kabul edemez eğer sizde de böyle ise konusun aksi durumda ayrılmayacaksanız anlatınca herşey normal gibi olacak eşiniz için.
sadece aldattı mı demeliydim benim midemi bulandıran o mesajlar oldu mesajlar inananın daha da iğrenç aceleyle yazdım buraya birde

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu ve eşim yapmış çıkmış sonra mesajda hala orda mı diyor eşim arkadaşına. arkadaşı da diyor ki karıyı maffetmişsin diyor o da iki posta attım diyor eşimde geliyim yine salmayacam diyor şuan eşim uyuyor çok kötüyüm. ve eşimle her zaman aramız çok iyiydi söylemeli miyim sizce

Mesaj dA erkeklerin ne kadar iğrenç olduklarının bir kanıtı daha
Iki erkek bir kadın için neler söylüyor ve bu özel bir şey.ozel yaşadıkları şeyleri ne kadar rahat öve öve anlatıyorlar birbirlerine

Nisan öncesi bu halti ediyor yada evli bekar neyse ama evlenirken bekaret arıyor mesele namusa dönüyor

Bu kadar namuzsuzca s...z ce yaşayıp adı erkek oluyor adam oluyor

Vay be dünya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X