- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Madem öyle bir şey olmadığını iddia ediyor neden hakaret olarak algılıyor ve kimseye söyleme diyor?Sertleşme sorunu yok erken boşalma da yok.Benimle seks yapsa da olur yapmasa da olur gibi bir durumu var.Ana olmadığını iddia ediyor.Mesela seks yapmak yerine telefonda çalışmayı tercih ediyor akşamları
Cinsellik konusunda kumar oynayıp umduğunuz gibi olmayınca da çaresizce ne yapacağım diye soruyorsunuz, ben ona üzülüyorum;ama şahsi yorumum ten uyumu, aşk ve tutku yok. Yoksa küçük göğüslerinizi dert etmezdi. Cinsellik düzelene kadar çocuk yapmayın, cinsel hayatınıza renk katmak için farklı fantaziler, kıyafetler, mekanlar deneyebilirsiniz. Terapi de bir seçenek olabilir.Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım
merhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal
merhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal
Ben 3 senelik evliyim eşimle baştan cinsel sorunumuz var fantazi istekli biri ama hatta beni aldattı bi kaç kez mesajlarıni gördümmerhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
Bazı erkeklerin libidosu düşük oluyor sanırım. Kullandığı ilaç falan varsa oda etkileyebilir. Hergün biraz kuruyemiş fln yedirseniz belki etki eder. Ne bileyim yemeklerine lavanta damlatanı da duydum. Belki de güzelce oturup çekinmeden konuşmanız gerek. Utanmadan tamamen özgür olarak yaşarsanız belki iki taraf içinde daha çekici bir durum oluşur ve daha istekli olursunuz. Büyük ihtimal eşinizin bir çekincesi var. Kırmadan konuşup halledebilirsiniz bence. Erkeklere bu ilişki süresini az fln diye söylerseniz daha fazla uzaklaşır. Siz direk öyle demek yerine kendiniz uzatmayı deneyin. Hani hemen gelecek gibi olursa pozisyon değiştirmek isteyin, şuan mükemmel hissediyorum deyin zaten geleceği varsa da uzatmak için biraz kendini tutar bence.merhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
ben buna katılmıyorum ya bazı insan cidden böyle olabiliyoAyrica sizinle sevismiyorsa baskasiyla sevisiyordur takip edin.
testosteron eksikliği olabilir o isteksizlik yaparSertleşme sorunu yok erken boşalma da yok.Benimle seks yapsa da olur yapmasa da olur gibi bir durumu var.Ana olmadığını iddia ediyor.Mesela seks yapmak yerine telefonda çalışmayı tercih ediyor akşamları
Bazı erkeklerin libidosu düşük oluyor sanırım. Kullandığı ilaç falan varsa oda etkileyebilir. Hergün biraz kuruyemiş fln yedirseniz belki etki eder. Ne bileyim yemeklerine lavanta damlatanı da duydum. Belki de güzelce oturup çekinmeden konuşmanız gerek. Utanmadan tamamen özgür olarak yaşarsanız belki iki taraf içinde daha çekici bir durum oluşur ve daha istekli olursunuz. Büyük ihtimal eşinizin bir çekincesi var. Kırmadan konuşup halledebilirsiniz bence. Erkeklere bu ilişki süresini az fln diye söylerseniz daha fazla uzaklaşır. Siz direk öyle demek yerine kendiniz uzatmayı deneyin. Hani hemen gelecek gibi olursa pozisyon değiştirmek isteyin, şuan mükemmel hissediyorum deyin zaten geleceği varsa da uzatmak için biraz kendini tutar bence.
Uzgunum ama en çok böyle adamlar ihanet ediyorEvden işe işten eve gelir gizlisi saklısı yoktur.Telefonunda şifre bile yoktur.Cinsel dürtülerini kontrol edip mastürbasyon bile yaptıgını düşünmüyorum.Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Yeni bir konu başlığı açıp yazarsanız mutlaka altına tavsiye yazacaklardırBen 3 senelik evliyim eşimle baştan cinsel sorunumuz var fantazi istekli biri ama hatta beni aldattı bi kaç kez mesajlarıni gördüm
Ama affettim evliliğimi bitirmek istemedim belki hayla aldatıyo diye düşünüyorum bilmiyorum Allah bilir günahını alamam ama öyle hissediyorum bilmiyorum fanzati seven biri yani istekli biri ama bana öyle değil.. benden kaçıyo gelib yanina cilve yapıyorum Özledin mi diyorum evevt diyo sonra sinirleniyo şunu yap çay getir bana çok susadım başım ağrıyo yanı bildiğiniz kaçıyo benden kadınlar bilir hisseder başlarda çok tartistiq bu konuda bana ten uyumsuzluğu ola bilir zaman ver bana dedi 3 senedi zaman vermiyorum değişen hiç bı şey yok biz 15 günde bir falan. Ayda iki defa olur o da o kadar izteksiz ki evde bile ayrı ayrı takilirz yani naptim olmadı beni istemiyo beğenmiyo çirkin kilolu biri de değilim 55 56 kiloyum. Neyse kızlar ben artık pes. Ettim üstüne gitmiyorum yanına yaklaşıyorum. Hiç umrunda değil yataga giriyoruz hemen uyuyo dokunmuyo bı tane de kızımız var küçük daha ben boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kocam zaten çok üstüme gitmez tamam der ama ben neden bu olanlardan sonra boşanamiyorum neden 3 senedi kendime bu eziyyeti cektiriyorum gece gündüz aklımdan cikmiyo artıq dayanamıyorum çok yoruldum piskolojim alt üst oldu her seyden hayattan soğudum.. akıl akıldan üstündür bana bı akıl verin kızlar ben napıyim olmuyo çok mutsuzum keşke hiç evlenmeseydim kendime çok kızıyorum
Bu tarz seyler de iliski terapistleri yeterli olmayabiliyor bunun için rahmani evli eşlerin arasında ki muhabbeti arttıran hocalar var tamamen evlilik için rahmani olan bi yakınımız yaptırdı suan memnun bazen terapistler bile işe yaramıyor yanimerhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
Yani neden herkese hacı hoca tavsiye ediyorsunuz. Burada yasak hanfendi hacı hoca tavsiye etmek. Bırakın insanlar tıbbi olarak çözsün. Ayrıca ten uyumu denen birşey var insanlar birbirlerini sevebilir ama ten uyuşmazlığı olduğunda maalesef bu durum geçmiyor karşı tarafa karşı soğuk bit ten hissi veriyorsunuz. Bugün evli çiftlerin çoğu bu sorunu yaşıyor ve sizin gibi binlerce hocaya giden var ama sonuç yok. İnanmayın ve yönlendirmeyinBu tarz seyler de iliski terapistleri yeterli olmayabiliyor bunun için rahmani evli eşlerin arasında ki muhabbeti arttıran hocalar var tamamen evlilik için rahmani olan bi yakınımız yaptırdı suan memnun bazen terapistler bile işe yaramıyor yani
Evlilik öncesi cinsel ilişkinin normalleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.merhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
Ve hamile.Sizi en başından beri arzulamayan bir adamla gerçekten severek mi evlendiniz?
Bir de çocuk diyorsunuz, bari çocuk yapmayın.
evet 4.5 yıllık evli ve suan hamileyim.Cinsel terapi alıyoruz bir süredir.Malesef cinsel sendromlar olabiliyor bu tarz problem yaşayan kişilerde.Eşimde de ne yazık ki cinsel bir sendrom olduğu tespit edildi.Sürecimiz devam ediyor en azından ikimiz de çaba gösteriyoruzVe hamile.