eşim beni ne yazık ki arzulamıyor

Sertleşme sorunu yok erken boşalma da yok.Benimle seks yapsa da olur yapmasa da olur gibi bir durumu var.Ana olmadığını iddia ediyor.Mesela seks yapmak yerine telefonda çalışmayı tercih ediyor akşamları
O zaman terapi sart gibi

Şefkat ve şehvet farlı şeylerdir. Herkese şefkat duyulur ama herkese şehvet duyulmaz. Eşinizin bahane ettiğini düşünüyorum, insan yeter ki sevsin yeter ki arzulasın önünde kimse duramaz.
Bu işlerin bakımla , güzellikle , giyinmeyle pek alakası yok. Buda dip not olsun.

İşveli cilveli olmamakla alakası olabilir mi peki hala kendimde sorun düşünüyorum ama

İşveli cilveli olmamakla alakası olabilir mi peki hala kendimde sorun düşünüyorum ama
Gerçekten yok tüm kalbimle söylüyorum. Erkek yeter ki istesin istemesi yeterli.O anın durumu pek önemli olmuyor.Ayrıca severek evlendiyseniz az çok evlenmeden önce nasıl bir insan olduğunuzu anlamıştır. Sonuçta piyangodan çıkmıyoruz dimi

Kadının aklına durduk yere neden şüphe tohumları ekiyorsunuz? Çok yanlış. Kadın yapmaz demiş ve eşinize güveniyor neden ısrarla güvenini kırmaya calısıyorsunuz? Kadın şimdi eşinin peşine düşecek bir şey bulamıcak ama o şüphe onu yiyip bitirecek hatta kavga esnasında eşine bu ithamda da bulanabilir. Yanlış ve saçma yorumlar yapmayın bence

Bunu eşinizle oturup konuşmanızı gerekirse bir terapiste gitmenizi diğer üyeler gibi bende söyleyeceğim. Ayrıca ‘aldatma’ konusunu aklınıza sokmaya çalışan üyeyi (eğer eşinizden önceden kendinizde şüphelenmiyorsanız) dikkate almayın. Diğer arkadaşlarımın dediği gibi sevgi ve arzu farklıdır. Evliliğin temellerinden biride cinselliktir. Umarım tez zamanda sorunu çözersiniz

Durduk yere mi?Yahu birakin su “benim kocam yapmaz” muhabbetini.Emin olun onunda aklina gelmistir kime soyleseniz kocam benle sevismiyor diye ya aldatiyor der ya da cinsel olarak bir sorunu var libidosu dusuk der.Insanlarin yorumlarini elestirmektense kendi yorumunuzu yapin.Her seyi duymak istemeyen buraya sorununu yazmaz

Ben size “benim kocam yapmaz” gibi bir cümle kurduğumu ya da kendi ilişkimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Konu sahibi üyeye diyorsunuz herhalde bunu. Herkes aynı değildir insanların daha doğrusu erkeklerinde sorunları olabilir. Kimsenin aldatması da ya da yorumu tabii ki beni ilgilendirmiyor lakin şüphe insanı öldürür ve siz buna sebebiyet veriyorsunuz. Şöyle düşünün hanımefendi eşiyle konuştu, terapiste gitti ve yatak sorunları çözüldü ama yinede aklında bu aldatma kalacak. Acaba o zamanlar aldatmış mıydı bilmem ne bunun olmasını hiç kimse istemez.

Hi hi ok:)

Daha kötüsü evlenmeden çok hareketli cinsel hayatı vardı üniversite yıllarında.Şimdi bu durumu hakaret olarak görüyor.Kimseye söyleme diye tembihliyor beni
Desene ellere şapur şupur , sana gelince Yarabbi Şükür
Delinin zoruna bak, nesi varmış küçük memenin? Küçük meme ile seksilik arasında negatif bir bağ mi var benim haberim yok valla,kendimi bildim bileli küçük memeliyim, hayatıma giren herkese de gayet seksi geldiğine eminim.
Bence adamın kendiyle problemi var, sizin memenizi bahane ediyor ki kendi ezikliğini kapatmak için. Ki zaten protez de takmissiniz, demek ki şu an uygun bir boyutta.
Ne çakal adam ya, resmen 'sorun bende değil,sende' diyor . Sanki kendi biskolata erkegi
Çok sinir oldum, en çok da kendi sorununu bastırmak için sizin ozguveninizi kırmaya calismasina

Sizin benzer bir konunuz vardi sanirim. Hatirladigim kadariyla kucuk gogusleriniz sizde ozguvensizlik yaratiyordu. Eger goguslerinizi yaptirmak size iyi geldiyse esinizin tepkisizligini umursamayin. Sorunu kendinizde de aramayin. Sorun esinizde

Sizin benzer bir konunuz vardi sanirim. Hatirladigim kadariyla kucuk gogusleriniz sizde ozguvensizlik yaratiyordu. Eger goguslerinizi yaptirmak size iyi geldiyse esinizin tepkisizligini umursamayin. Sorunu kendinizde de aramayin. Sorun esinizde
Bana çok iyi geldi iyi ki yaptırmısım.Hem sorunun göğüs olmadığını da anlamış oldum böylece de iyi gelmesi dışında

Malesef.Yıllarca kendimde sorun arayıp kendimi de memelerim küçük diye hep bunun özgüvensizliğinş yaşadım.Beni çekici bulamamasının sebebi olarak bunun olduğunu düşündüğüm ve söylediği için.Şimdi görüyorum ki mevzu küçük meme falan de değil Malesef

Eğer siz kendinizi çekici bulmazsanız karşınızdaki insana da bu enerjiyi yansıtırsınız. Küçük göğüslü kadınlar da gayet çekici olabiliyor. Nasıl giyinilmesi gerektiğini araştırın lütfen. Gayet de hoş olursunuz. Sizi arzulamıyorsa siz onu arzuladığınızı belirtin ve akışına bırakın

Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım

Seks yapmadınız da hiç mi yakınlaşma olmadı. Öpüşme falan?
sorun siz değilsiniz. Memeleriniz de değil. Adamın farklı bir sorunu var. Sizin üstünüze yıkmaya çalışıyor. Meme falan hikaye. Hiçbir erkek meme yüzünden sevdiği kadınla sevişmemezlik etmez.

Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım
Muhteşem seks hayatınızın olmasına gerek yok, sorun yaşamamanız yeter zaten. Ten uyumuna, cinsel cekime, tutkuya vb bakmadan nasıl evleniyorsunuz vallahi çok büyük bir cesaret. Bir de şefkat ve şehvet aynı şeyler değil maalesef..

Son düzenleme:
2 haftada 1 sevişmek sizin için problem olduguna göre muhteşem bir seks hayati hayal ediyorsunuz. Ona bu kocayla ulaşmak imkansız. Meme falan da bahane. Adamda iş yok.

ah madamu seninle bugün meme estetiği konusunda da konuşmuştuk o kadar benzer şeyimiz varki
benim eşim daha önce bir hesabımı bulup her şeyi okudu o sebeple açık yazamıyorum ama yalnız değilsin bir çok kafın bu durumda uzman terapist umarım işe yarar
terapistler haftada 2-3 defa olmalı diyecektir belki biraz erkeklik gururu gelir de düzelir
bu arada seks penisle yapılmaz sadece kendisinin bir sorunu varsa bile bir erkeğin mutlaka eşini tatmin etmesi gerekir
ki bence senin de sorunun seksten ziyade arzulanmak kadınlığını hissetmek istiyorsun umarım düzelir ama düzelmiyorsa sakın ama sakın çocuj düşünmeyin derim
ayrılırsın ilerde başlasıyla mutlu olursun o zaman 40larda da çocuk olur bi şekilde tüp bebek vs
işve cilve olsa da işim çoktu yorugunum der seninle hiçbir ilgisi yok
Libidosu düşük
Çözüm yok
aynen erkeğin libidosu yüksek olsa meme kıyafet farketmez sürekli arzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…