O zaman terapi sart gibiSertleşme sorunu yok erken boşalma da yok.Benimle seks yapsa da olur yapmasa da olur gibi bir durumu var.Ana olmadığını iddia ediyor.Mesela seks yapmak yerine telefonda çalışmayı tercih ediyor akşamları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman terapi sart gibiSertleşme sorunu yok erken boşalma da yok.Benimle seks yapsa da olur yapmasa da olur gibi bir durumu var.Ana olmadığını iddia ediyor.Mesela seks yapmak yerine telefonda çalışmayı tercih ediyor akşamları
İşveli cilveli olmamakla alakası olabilir mi peki hala kendimde sorun düşünüyorum amaŞefkat ve şehvet farlı şeylerdir. Herkese şefkat duyulur ama herkese şehvet duyulmaz. Eşinizin bahane ettiğini düşünüyorum, insan yeter ki sevsin yeter ki arzulasın önünde kimse duramaz.
Bu işlerin bakımla , güzellikle , giyinmeyle pek alakası yok. Buda dip not olsun.
Gerçekten yok tüm kalbimle söylüyorum. Erkek yeter ki istesin istemesi yeterli.O anın durumu pek önemli olmuyor.Ayrıca severek evlendiyseniz az çok evlenmeden önce nasıl bir insan olduğunuzu anlamıştır. Sonuçta piyangodan çıkmıyoruz dimiİşveli cilveli olmamakla alakası olabilir mi peki hala kendimde sorun düşünüyorum ama
Kadının aklına durduk yere neden şüphe tohumları ekiyorsunuz? Çok yanlış. Kadın yapmaz demiş ve eşinize güveniyor neden ısrarla güvenini kırmaya calısıyorsunuz? Kadın şimdi eşinin peşine düşecek bir şey bulamıcak ama o şüphe onu yiyip bitirecek hatta kavga esnasında eşine bu ithamda da bulanabilir. Yanlış ve saçma yorumlar yapmayın benceIs yerindeki durumuna bakin oyle evdeb ise isten eve gelen adam aldatmaz diye bir sey yok.Isi rahatsa is saatlerinde de aldatir.Evliyim aksam yazma arama der.Yapan adam yapiyor.Bunlarin hic biri yoksa evlenmeden once de boyleyse adamin libidosu dusukmus.Sucu kendinizde aramayin
Durduk yere mi?Yahu birakin su “benim kocam yapmaz” muhabbetini.Emin olun onunda aklina gelmistir kime soyleseniz kocam benle sevismiyor diye ya aldatiyor der ya da cinsel olarak bir sorunu var libidosu dusuk der.Insanlarin yorumlarini elestirmektense kendi yorumunuzu yapin.Her seyi duymak istemeyen buraya sorununu yazmazKadının aklına durduk yere neden şüphe tohumları ekiyorsunuz? Çok yanlış. Kadın yapmaz demiş ve eşinize güveniyor neden ısrarla güvenini kırmaya calısıyorsunuz? Kadın şimdi eşinin peşine düşecek bir şey bulamıcak ama o şüphe onu yiyip bitirecek hatta kavga esnasında eşine bu ithamda da bulanabilir. Yanlış ve saçma yorumlar yapmayın bence
Ben size “benim kocam yapmaz” gibi bir cümle kurduğumu ya da kendi ilişkimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Konu sahibi üyeye diyorsunuz herhalde bunu. Herkes aynı değildir insanların daha doğrusu erkeklerinde sorunları olabilir. Kimsenin aldatması da ya da yorumu tabii ki beni ilgilendirmiyor lakin şüphe insanı öldürür ve siz buna sebebiyet veriyorsunuz. Şöyle düşünün hanımefendi eşiyle konuştu, terapiste gitti ve yatak sorunları çözüldü ama yinede aklında bu aldatma kalacak. Acaba o zamanlar aldatmış mıydı bilmem ne bunun olmasını hiç kimse istemez.Durduk yere mi?Yahu birakin su “benim kocam yapmaz” muhabbetini.Emin olun onunda aklina gelmistir kime soyleseniz kocam benle sevismiyor diye ya aldatiyor der ya da cinsel olarak bir sorunu var libidosu dusuk der.Insanlarin yorumlarini elestirmektense kendi yorumunuzu yapin.Her seyi duymak istemeyen buraya sorununu yazmaz
Hi hi ok:)Ben size “benim kocam yapmaz” gibi bir cümle kurduğumu ya da kendi ilişkimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Konu sahibi üyeye diyorsunuz herhalde bunu. Herkes aynı değildir insanların daha doğrusu erkeklerinde sorunları olabilir. Kimsenin aldatması da ya da yorumu tabii ki beni ilgilendirmiyor lakin şüphe insanı öldürür ve siz buna sebebiyet veriyorsunuz. Şöyle düşünün hanımefendi eşiyle konuştu, terapiste gitti ve yatak sorunları çözüldü ama yinede aklında bu aldatma kalacak. Acaba o zamanlar aldatmış mıydı bilmem ne bunun olmasını hiç kimse istemez.
Desene ellere şapur şupur , sana gelince Yarabbi ŞükürDaha kötüsü evlenmeden çok hareketli cinsel hayatı vardı üniversite yıllarında.Şimdi bu durumu hakaret olarak görüyor.Kimseye söyleme diye tembihliyor beni
Bana çok iyi geldi iyi ki yaptırmısım.Hem sorunun göğüs olmadığını da anlamış oldum böylece de iyi gelmesi dışındaSizin benzer bir konunuz vardi sanirim. Hatirladigim kadariyla kucuk gogusleriniz sizde ozguvensizlik yaratiyordu. Eger goguslerinizi yaptirmak size iyi geldiyse esinizin tepkisizligini umursamayin. Sorunu kendinizde de aramayin. Sorun esinizde
Malesef.Yıllarca kendimde sorun arayıp kendimi de memelerim küçük diye hep bunun özgüvensizliğinş yaşadım.Beni çekici bulamamasının sebebi olarak bunun olduğunu düşündüğüm ve söylediği için.Şimdi görüyorum ki mevzu küçük meme falan de değil MalesefDesene ellere şapur şupur , sana gelince Yarabbi Şükür
Delinin zoruna bak, nesi varmış küçük memenin? Küçük meme ile seksilik arasında negatif bir bağ mi var benim haberim yok valla,kendimi bildim bileli küçük memeliyim, hayatıma giren herkese de gayet seksi geldiğine eminim.
Bence adamın kendiyle problemi var, sizin memenizi bahane ediyor ki kendi ezikliğini kapatmak için. Ki zaten protez de takmissiniz, demek ki şu an uygun bir boyutta.
Ne çakal adam ya, resmen 'sorun bende değil,sende' diyor . Sanki kendi biskolata erkegi
Çok sinir oldum, en çok da kendi sorununu bastırmak için sizin ozguveninizi kırmaya calismasina
Eğer siz kendinizi çekici bulmazsanız karşınızdaki insana da bu enerjiyi yansıtırsınız. Küçük göğüslü kadınlar da gayet çekici olabiliyor. Nasıl giyinilmesi gerektiğini araştırın lütfen. Gayet de hoş olursunuz. Sizi arzulamıyorsa siz onu arzuladığınızı belirtin ve akışına bırakınmerhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım
Muhteşem seks hayatınızın olmasına gerek yok, sorun yaşamamanız yeter zaten. Ten uyumuna, cinsel cekime, tutkuya vb bakmadan nasıl evleniyorsunuz vallahi çok büyük bir cesaret. Bir de şefkat ve şehvet aynı şeyler değil maalesef..Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım
2 haftada 1 sevişmek sizin için problem olduguna göre muhteşem bir seks hayati hayal ediyorsunuz. Ona bu kocayla ulaşmak imkansız. Meme falan da bahane. Adamda iş yok.Sevgisinden şüphem yok.Aksine bana karşı çok şefkatlidir.Herkes muhteşem seks hayatı yaşayarak evlilik kurmuyor.Evlenmeden önce seks yapmadım
Libidosu düşükEvden işe işten eve gelir gizlisi saklısı yoktur.Telefonunda şifre bile yoktur.Cinsel dürtülerini kontrol edip mastürbasyon bile yaptıgını düşünmüyorum.Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Terapi çözmez bunuO zaman terapi sart gibi
ah madamu seninle bugün meme estetiği konusunda da konuşmuştuk o kadar benzer şeyimiz varkimerhabalar.Eşimle 4 yıllık evliyiz.Birbirimizi çok severek evlendik.Evlendiğimizden beri eşimin beni arzuladığını pek hatırlamıyorum.Bir kaç ay önce göğüslerimin küçük olduğunu ve bu yüzden beni çekici bulamadığını itiraf etti.Aslında ben bunu evlendiğimizden beri sorun ettiğinin farkındaydım.Kendim de küçük göğüslü olmaktan ergenliğimden beri rahatsız olduğum için meme büyütme operasyonu geçirdim.Malesef eşimde durumlar pek değişmedi.Öyle uzun bir cinsel hayatımız yok.İki haftada bir anca oluyor.O da ön sevişme ile 15 -20 dk sürüyor en fazla.Evlenmeden önce hiç cinsel bir ilişkim olmadı.Bu yaşadığımız cinsel hayatın da normal olduğunu düşünmüyorum.Dönem dönem normal olmadığından eşime de sitem ediyordum ancak bugün artık dayanamadım ve biraz sert ve kötü bir dille konuştum.Çocuğumuz yok henüz bir de çocuğumuz falan olsa kim bilir kaç ayda bir yaşarız düşünemiyorum.Ne yapabilirim, nasıl çözebilirim bu durumu? Böylesi normal mi
işve cilve olsa da işim çoktu yorugunum der seninle hiçbir ilgisi yokİşveli cilveli olmamakla alakası olabilir mi peki hala kendimde sorun düşünüyorum ama
aynen erkeğin libidosu yüksek olsa meme kıyafet farketmez sürekli arzularLibidosu düşük
Çözüm yok