Eşim beni dövüyor ama ben onu seviyorum

Hikayeyi beyenmedim kim yazdıysa becerememiş

İnsan daha yaratıcı daha inandırıcı olmaya calısır...

Resmen bir korku filmini izledim anlatımınızla, bacım bırak kurtul, resmen seni dövmekten zevk alıyo bu, direk darp raporu al sonra direk boşanma davası aç yoksa Allah korusun senin sonun iyi değil, çok geçmişler olsun inşallah bu beladan kurtulursunuz

Haklısınız hakkımı aramadım kafama yumruk atıldığında darp raporu alabilirdim kafamda bir sürü şişlik olmuştu çünkü... Bende kendime kızdım keşke rapor alsaydım elimde bir kanıt olurdu , yarın birgün ayrılma durumu olursa şiddeti kanıtlardım. Ama farkındaysanız yorumumda da yazdım şiddet görmüştüm diye... Sessiz kalmamın sebebi bir daha olmayacagını düsündügüm içindi fakat olaydan bir süre sonrada çakmak fırlattı bana ( hatta susmazsan dayak yersin dedi) . Ama şöyle de birşey var şuan hamileyim ve ailemden destek görmüyorum. Eşimde bunu biliyor ( sahipsiz) olarak görüyor beni.. Ama bir daha ki şiddet olayında darp raporu alıp boşanma davası açacağım... Umarım gerek kalmaz

sonunu okumadık ki sen yazınca baktım gerçekten de öyleymiş bende diyorum hangi erkek karısını dövmek için ayakkabı değiştirmek gibi bir zahmete girer, olsa olsa kadındır bu

Şu an konuda okumadan yorum yapma rekoru kırılıyor zaten, hala kocan diyenler var ya

Evet ya kocan diyolar hala okumuyorlar mi okuduklarini anlamiyorlar mi bilemedim ama konuyu acan arkadasin yerinde olsam cok bozulurdum hala kocan denmesine karisindan dayak yedigi yetmez gibi bi de gay muamelesi gordu gariban

La havle yarisindan sonrasini okumadim katlananadim insan cahil cuhela olsa bu kadar ezik oolunmaz ya hadi dayak yiyorsun o kufurleri nasil yiyorsun Allah bilir rahmetli esine , ailene de saydiriyordur. Yazik Allah yardimciniz olsun kardes

Haaaa bu arada
Bence o da sizi çok sevdiği için dövüyor.
Sevmeyen erkek ilgilenmez çünkü, demek ki çok seviyor. Sizi kıskanıyor.

Geç geldiğiniz için başınıza bir şey gelmiş olmasından korkuyor olabilir. Ki sizi sevmese korkmazdı.

Bence sizi çok seviyor, böyle düşünüp mutlu olun :)

ben anlamadım dayak yıyen kadın mı adam mı? yada sole soruyayım dayan atan kadın mı adam mı?anlamadım
bu sıte kadınlar ıcın degılmı eger erkek ıse bunu yazan ben kafam karıstı suan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…