Eşim beni beğenmiyor sanırım

Kişiye kusurunu söylemezsen kendini bir şey sanar. O yüzden sizde ona aynısını yapın. Ayrıca bekarlıkta kendini tatmin edip 2 dkda bitirmek kolayına geliyor olabilir. Bence asla özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin sizde onunki için acaba biraz kısa mı sanki deyin neye uğradığını şaşırsın. Terbiyesiz.

Yalnız sürekli vücudum güzel değil filan deyip durmussunuz bundan bı vazgeçin bence.
Cinsellik öyle illa mükemmel vücutlarla yaşanan bir şey değil ki !
Ayrıca çatlak selülit falan pek çok insanda olan şeyler ve gayet insani şeyler bunlar.
Kilo probleminiz de yok bence hayır olsa bile bu cinsellik yasamaya engel bir şey değil zaten.
Eşiniz de muhtemelen Madonna fahişe sendromu denen şey var.
Bu Google yin okuyun araştırın bunu.
Sizi kafasında bı yere oturtmuş karımla bunları yaparım bunları yapamam gibi keskin düşünceleri var belli ki.

seven arzulayan erkeğin gözü çatlak matlak görmez gerekirse günde 10 kerede banyo yapar. sizinki kendi kusurlarını sizi bahane ederek kapatmaya çalışıyor

yada sıkılmış boşanmaya cesareti yok.

Sen de onun kusurlarını vur yüzüne yamuk mu seninki yoksa ışık kırılması mı de götüne göbeğine kokusuna ağzına bile laf at sonra da boşa gitsin uyuz oluyorum böyle tiplere kendisi sanki erkek güzeli

Kendi açık açık asla söylemedi çirkinsin diye. Ama şuran şöyle buran neden böyle. Hamileliğmde baldırların çok kalınlaşmış demişti.
Üst baldir mi alt baldir mi? Eltine bakmiodur ya gözü dalmistir sen alinganlik gelistirdigin icin sana oyle gelmistir bence. Orala tu kaka deyip anali normal bulan adam biseyden rahatsiz olmuştur. Belki dişleriniz acitmistir bilemiyorum? Keske evlenmeden önce görseydiniz. Bu konu hallolmadan evlilik düşünemiyorum bile. Ne kadar iyi bi baba da olsa sevismeyen adamin gözü illa ki dışarı kayar. Gay degilse?

Sıkıntılı olan kocan bence senlik bir durum yok. Evlilikte oral olmuyor ama anal oluyormuş nedense. Eltinin bacaklarina bakması da cabası, sapık sanki biraz? Hayatında hiç gerçek kadın görmemiş bence o çatlak görünce bu ne demesinden belli sen de onu incele bakalım biraz neresinde kıl tüy var, neresi olması gerektiğinden küçük, neden kaslı bir vücut için spor yapmıyor, neden sevişmeyi bilmiyor önce bi kendine baksın ben neyim diye

Kendi açık açık asla söylemedi çirkinsin diye. Ama şuran şöyle buran neden böyle. Hamileliğmde baldırların çok kalınlaşmış demişti.
Ay içimi daralttı senin kocan tarz yarışmasında kızları gömen kemal doğulu gibi bir tip geldi gözümün önüne işi gücü yok seni inceliyorbaşkasında bu kadar kusur arayan en başta kendisi eksiktir hiç şaşmaz

Aynen böyle siz onu eleştirin içten içe yiyip bitirsin kendini..millet Jennifer Lopez poposu yaptırıyor ona bakarsan o kadının fiziği ortalama ama bakım var

Üst baldır diye bir şey yok üst olan kısım uyluk alt taraf olan baldır

Anlamadığım konu şu 6 yıldır evlisiniz de nasıl daha önce bu sorunu farketmediniz yani 6 yıl istemeyen bir koca mı yoksa yeni yeni mi başladı bu durum?

Evliligin temeli cinselliginiz bitmisse arkasindan aranizdaki sevgi ve muhabetiniz azalmissa. Mecburiyetten kaliyor olmasin? Yorumunuzdan öyle anladim. Bu evliligi toparlamaniz icin aile terapistiden randevu alip gidin kari koca olarak. Belki birbirinizin isteklerinizi dile getiremiyor olabilirsiniz bilemeyiz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kocaniz kivanc tatlitug degilse niye böyle birsey yapiyor.

Sigara kokusundan nefret ederim ama sigara içip yatağa girdiğinde de sesimi çıkarmıyorum hiç. Sırf aramıza soğukluk girmesin diye. Evet ten uyumumuz yok sanırım
Ee siz hep alttan ala ala kudurmuş eleştiride o eleştiri yapınca onu eşekten düşmüşe çevirmemişsiniz ki suç sizde yafrucum

Ayda yılda 1 yapmışlar onda da çocuk olmuş. Hemde 2 tane
Ohh yeme de yanında yat adam işi götürmüş nurtopu gibi 2 tane çocuğu olmuş çatlakların var diyor öyle adamın var ya neyse sonunu getiren getirsin terbiyem müsaade etmiyor yok çatlağın var yok baldırın geniş Hadise de etli butlu hatun ama çoğu erkek hayran hayran bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…