Eşim beni bazen yok sayıyor ve karakterim huyum onunicin önemli değil değişmem lazım mis

Merhabalar geçen bır kaç aksam önce eşim ve ailesi ile misafirliğe gittik ve yolda ben biraz ama gerçekten biraz kalabalık gittiğimiz için sitem ettim geri dönüş yolunda da çocuk da oldugu için iyice bunaldım bı daha böyle gitmem dedjm biyere eşim de bana yine süs dedi bende ben susacaksam herkes sussun dedim bunu üzerine ortalık karıştı sen nasıl dersin herkes sussun onlar benim ailem sen kimsinler vb zor durdurdular eşim i üstüme yürüdü resmen neyse eve geldik tabi kussuz konuşmuyoz şimdi bana diyo ailemden özür dileyeceksin ki seni affedimm belki yine affetmem diyo sorum şu ben bunla nasıl basedecem bu adamla nasıl uyum sağlayacam

Ailesinin yanında milletin duyabileceği şekilde bi daha bizim arabayla gelmeyin anlamına gelecek lafı söylersen olay çıkar tabiki. Hiç mi yol yordam bilmiyosunuz

Ailesinin yanında karısının üzerine yürüyen adama insanız ayol olur öyle diyen bir hemcinse nedir karar veremiyorum valla.siz dayak atana da ne var canım insanlık hali dersiniz.üzerine yürümeyi geç, ailenin yanında üzerine yürümek nedir ya.bu ne büyük bir saygısızlıktır.bu nasıl bir küçük düşürmedir ailesiniz yanında.amaannn şekerim olur arada öyle koy g.tüne bilmem ne değil mi ? Cinlerim tepeme çikti.çok daha hafif olaylarda bile adamlara etmedik hakaret bırakmayan kk üyeleri neredeyse kadını taşlayacak.ne oldu size ? Ağzım açık okuyorum valla.siz hiç mutsuz olmazsiniz haa.ne güzel hakarete insanlık hali, saygisızlığa insanlık hali, şiddet eğilimine insanlıl hâli.güzel kafaymış ha.erkeklerden beklenti erkek olması.bu çok büyük bir olay.şaka yapıyor herlade bugün bizim kadınlar.başka açıklaması olamaz.susacakmışsın, suyuna gidecekmişsin bacım.peki diyelim biz de ne diyelim.madem çok bilmişmişim.sus otur işte.bizim gibilerin de sinirini fıplatmak için şu hanzoyla ilgili başka başlık açma gözünü seveyim.
Sen tanımayanlara çizebilirsin bu sahte imajı şu kk da insanlık dersini sen bana verebilecek en son kişi bile olamazsın

Keyf için aldırdıgın bebegi unutmadım tacize uğrayanı sırf erkeklerin ilgisini çekti diye kuskanmanı unutmadım haddini bil

Ben hiç bir erkegin şiddetini hafifletmedim desteklemedim

Ama eşitlik diye yırtınırken kocasına ailesinin yanında kaba davranan bir kadını korumak hiç adil değil

Kocasının yaptığı tamamen hata ama kanunda bile nevsi müdafaa var

Etki tepki olayı nışasta dolu kovaya hızlıca vur sert oluyor elini yavaşça kat sıvı oluyor

Şimdi uza sıkıcı oluyor 😏

Back
X