Eşim beni bazen yok sayıyor ve karakterim huyum onunicin önemli değil değişmem lazım mis

Kari Koca olarak bizimse evliliğin başında sidik yarışımız vardı

Aynı evde yaşamak telefonda yaaa seni seviyorum aşkısıyla aynı olmuyormuş

Ben mesela çok kaba konuşurdum ona emrivaki konuşurdum o da bana bagırırdı sonra allahhh kavga kıyamet

Zamanla ben onun ana dilini çözdüm o da benim ana dilimi çözdü

Sadece eşe de değil herkese konuşma şeklim düzeldi

Şimdi bakıyorum ne kadar şımarık burnu havada dediğim dedik bir egoistmişim

Herşeyin başı saygı kibar bir dille söyleseydiniz öyle bir tepki almazdınız sinirliyken olmuştur ama öfkenizi eve saklamalıydınız

Hiç kimsenin yanında tartışmayın kapalı bir kutu olun

Bize soruyorlar neden hiç kavga etmiyorsunuz diye bizde tartışıyoruz ama sakin ve kontrol altında olarak

Yoksa herkes patlar kolay olanı o zaten

Özür dilermisiniz bilmem ama bir dahakine daha usturuplu konuşun eşinizde ailesinin yanında gaza gelmiş o sizden sizde ondan özür dileyin kapatın

Merhabalar geçen bır kaç aksam önce eşim ve ailesi ile misafirliğe gittik ve yolda ben biraz ama gerçekten biraz kalabalık gittiğimiz için sitem ettim geri dönüş yolunda da çocuk da oldugu için iyice bunaldım bı daha böyle gitmem dedjm biyere eşim de bana yine süs dedi bende ben susacaksam herkes sussun dedim bunu üzerine ortalık karıştı sen nasıl dersin herkes sussun onlar benim ailem sen kimsinler vb zor durdurdular eşim i üstüme yürüdü resmen neyse eve geldik tabi kussuz konuşmuyoz şimdi bana diyo ailemden özür dileyeceksin ki seni affedimm belki yine affetmem diyo sorum şu ben bunla nasıl basedecem bu adamla nasıl uyum sağlayacam
Susun gitsin.Sonra da niye susuyosun derler gerci

Ya aman geldi gene kk nın çok bilmişi 😂

İnsanız ayol herkesin bir sınırı var ben olsam kocasının yerinde bende sinirlenirim herşeyin bir yeri vakti vardır kavganında susup oturmanında bu eziklik değil kriz anını idare edebilme yetkisidir

Benimde çıkdırıdıgım zamanlar oldu eşim sustu evden kalmışlığı var 😂😂akşama geliyor ben hiç bir şey olmamış gibi bambık gibi olmuşum
1669547780497.webp

Kalacaksınız gerekirse. Eşimin de öyle huyu vardı. Küser konuşmazdı. Yaptığım yemeği bile yemezdi. Hatalıysam bile özür dilemez bir süre beklerdim. Birkaç gün sonra konuşurdum o da konuşma kıvamına gelmişse ne düşünüyorsak söyler konuyu kapatirdik. Tabii biz hiç birbirimizi kıracak, incitecek sözler kullanmadık. Sesimiz bile hiç yükselmemistir. Şimdi öyle uzun tavırlar küslükler kalmadı öyle öyle törpüledik. Tavirlanmaya dalga geçiyorum artık. Yine ne derdin var de hele diye gülüyorum anlıyor öyle. Her küslükte peşinden koşup gönlünü yapmak sadece davranışını pekiştirir.

Bence konu sadece arabada sıkışık gitmek değil o zaman gidiş yolunda olurdu bu kavga siz bahane bulmaya boş söylenmeye başlamış olabilisiniz eksik anlattığınız bir durum var gibi
Araba da millet konusyo espiri yapiyo herkrs gülüyor durumdan şakayla karışık konusuyolar ben de bişi diyom bana sus diyo ailesinin yanında böyle bı iki tavrı oldu aslında çok rahat insanlar geniş insanlar bı çok bakımdan ama benim demem n den onlara ağır geldi anlamiyom buna alınacak insan dgller aslinda

Bu ne ya ilk okul çocuğu kavgası gibi. Gitmeden önce kalabalık olacağınızı bilmiyor muydunuz? Yaptığınız ayıp geldi bana. Gitmeseydiniz o zaman. Ya da başta eşinize ailesiyle gitmek istemediğinizi söyleseydiniz. Durduk yere kaos çıkarmışsınız.
Arabaları vardı kendi araclaryla gelselerdi cekemiyom öyle ne gerek var di

İkiniz de birbirinizden özür dilemelisiniz. Belli ki maliyet yüzünden tek araba gidilmesi uygun görülmüş,hayat hep sizin isteklerinize göre şekillenmez ki. Bazen biz de tek arabaya sıkışır gideriz. Yanımızdaki kişilerin maddi durumlarından dolayı yapar eşim,ses çıkarmam,kucağımda uyuyan 8 yaşında çocuk. Kimse kimseye bayılmıyor ama ben arıza çıkarayım,eşim arıza çıkarsın eee nasıl geçineceğiz o zaman? Evlilik sizin yaptığınız gibi şeyleri kaldıracak kolaylıkta bir müessese değil. Biraz olgun davranmanız lazım,eşinizin de daha saygılı olması lazım. Böyle süreç idare edilmez

Eşiniz sus dediği zaman ,
Ben susacaksam HERKES sussun diyerek ,
Neden kavgaya ailesini dahil ediyorsunuz ki ?

Biri size sus diyorsa, asıl sen sus demek gerek. Neden işin içine aileyi katiyorsunuz..
Onları kattiginiz için eşiniz de, ailemden özür dile moduna girmiş...

Siz konuya onları sokmasaydiniz kimseden özür dilemeniz beklenemezdi belki..
Bilemedim.

Evet kocanizda az değil, belki yine bir yolunu bulur ailemden özür dile moduna girerdi ama en azından yüzde yüz kocanıza hata bulurduk..
Lakin şimdi sizde hatalı haldesiniz 😔

Bazı erkekler aileleri varken heyet huyt modunda olmaktan hoşlanıyor. Nasıl bir psikoloji ise, erkeklik tasliyorlar.

İnsanız ayol herkesin bir sınırı var ben olsam kocasının yerinde bende sinirlenirim herşeyin bir yeri vakti vardır kavganında susup oturmanında bu eziklik değil kriz anını idare edebilme yetkisidir

Benimde çıkdırıdıgım zamanlar oldu eşim sustu evden kalmışlığı var 😂😂akşama geliyor ben hiç bir şey olmamış gibi bambık gibi olmuşum Eki Görüntüle 3167104

Bence benden alintilayip konu sahibine yazdi gibime geldi. 😂 Zira sinir hastasi olacak bir şeyi yok benim beyimin.

İnsanlar tabi ki sinirlenebilir. Ben de sinirli bir insanim, zaman zaman agresif olabilir insan, tersine gelir laf soyler olmaz degil ama bu şekilde bir kadinin, eşinin üstüne yurumek kabul edilebilir değil bana gore, başka türlü sinirlensin sinirlenecekse. Kadinin ustune yurumeye utanir insan ya.

Benimde çıkdırıdıgım zamanlar oldu eşim sustu evden kalmışlığı var 😂😂akşama geliyor ben hiç bir şey olmamış gibi bambık gibi olmuşum Eki Görüntüle 3167104
Ailesinin yanında karısının üzerine yürüyen adama insanız ayol olur öyle diyen bir hemcinse nedir karar veremiyorum valla.siz dayak atana da ne var canım insanlık hali dersiniz.üzerine yürümeyi geç, ailenin yanında üzerine yürümek nedir ya.bu ne büyük bir saygısızlıktır.bu nasıl bir küçük düşürmedir ailesiniz yanında.amaannn şekerim olur arada öyle koy g.tüne bilmem ne değil mi ? Cinlerim tepeme çikti.çok daha hafif olaylarda bile adamlara etmedik hakaret bırakmayan kk üyeleri neredeyse kadını taşlayacak.ne oldu size ? Ağzım açık okuyorum valla.siz hiç mutsuz olmazsiniz haa.ne güzel hakarete insanlık hali, saygisızlığa insanlık hali, şiddet eğilimine insanlıl hâli.güzel kafaymış ha.erkeklerden beklenti erkek olması.bu çok büyük bir olay.şaka yapıyor herlade bugün bizim kadınlar.başka açıklaması olamaz.susacakmışsın, suyuna gidecekmişsin bacım.peki diyelim biz de ne diyelim.madem çok bilmişmişim.sus otur işte.bizim gibilerin de sinirini fıplatmak için şu hanzoyla ilgili başka başlık açma gözünü seveyim.

Eşiniz sus dediği zaman ,
Ben susacaksam HERKES sussun diyerek ,
Neden kavgaya ailesini dahil ediyorsunuz ki ?

Biri size sus diyorsa, asıl sen sus demek gerek. Neden işin içine aileyi katiyorsunuz..
Onları kattiginiz için eşiniz de, ailemden özür dile moduna girmiş...

Siz konuya onları sokmasaydiniz kimseden özür dilemeniz beklenemezdi belki..
Bilemedim.

Evet kocanizda az değil, belki yine bir yolunu bulur ailemden özür dile moduna girerdi ama en azından yüzde yüz kocanıza hata bulurduk..
Lakin şimdi sizde hatalı haldesiniz 😔

Bazı erkekler aileleri varken heyet huyt modunda olmaktan hoşlanıyor. Nasıl bir psikoloji ise, erkeklik tasliyorlar.
Biri bana da herkes konuşrken sus sus derse ben de ben susacaksam herkes susacak derim. Gayet de yerinde mantıklı bir tepki.neden
millet konuşurken ben susayım.bu tepki için özür dilenmesi gerektiğini nasıl düşünebiliyorsunuz pes doğrusu.bu harekette binde 1 bile kusur yok bence.

Hiç de huyunuz, karakteriniz bu değil.
Karşınızda şak diye kovacak patronunuz olsa, bir millet vekili vs. olsa asla o şekilde davranmazdınız, ya söylemez ya da yumuşatarak söylerdiniz.

İnsanların "benim huyum böyle beni böyle kabul edin" düşüncesi asla kabul edilecek bir şey değil.

Eşinizin üstünüze yürümesi erkeklik taslama ihtiyacından, demek ki ne kendine güveni var ne de içi dolu dolu bir insan, onun da kabul edilecek yanı yok.

Biri bana da herkes konuşrken sus sus derse ben de ben susacaksam herkes susacak derim. Gayet de yerinde mantıklı bir tepki.neden
millet konuşurken ben susayım.bu tepki için özür dilenmesi gerektiğini nasıl düşünebiliyorsunuz pes doğrusu.bu harekette binde 1 bile kusur yok bence.
Yalnız onlarda sussun dediği kisiler eğlenen kişiler aynı arabada gidiyorlar ama onlar mutlu sorun edip söyleniyor bunları üstelik eşim araba kullanıyor diyor eve gelince yada arabadan inip üzerime yürüdü demiyor (herkes bir şey söylesin eşime içim soğusun mantığında üzerime yürüdü eklemiş) arkasını dönüp bir sus insanları huzursuz etme demiştir

Yalnız onlarda sussun dediği kisiler eğlenen kişiler aynı arabada gidiyorlar ama onlar mutlu sorun edip söyleniyor bunları üstelik eşim araba kullanıyor diyor eve gelince yada arabadan inip üzerime yürüdü demiyor (herkes bir şey söylesin eşime içim soğusun mantığında üzerime yürüdü eklemiş) arkasını dönüp bir sus insanları huzursuz etme demiştir
Ben bilmem anlatılana yotum yapıyoruz.ayrıca kim kocasına sövdürmek ister ki.o adamla sen yaşıyorsun, seçen sensin sonuçta.

Ben bilmem anlatılana yotum yapıyoruz.ayrıca kim kocasına sövdürmek ister ki.o adamla sen yaşıyorsun, seçen sensin sonuçta.
Zaten anlatılana göre yorumluyoruz. konu sahibi sonraki yazılarında yazdı kendi arabalarıyla gidelerdi ..esprisi yapıp eğleniyor du onlar diye.. bazısı kv öne otursa kıyamet kopartır kimisi gelin oturunca ben araba da daha sağduyulu davranma taraftarıyım ...

Merhabalar geçen bır kaç aksam önce eşim ve ailesi ile misafirliğe gittik ve yolda ben biraz ama gerçekten biraz kalabalık gittiğimiz için sitem ettim geri dönüş yolunda da çocuk da oldugu için iyice bunaldım bı daha böyle gitmem dedjm biyere eşim de bana yine süs dedi bende ben susacaksam herkes sussun dedim bunu üzerine ortalık karıştı sen nasıl dersin herkes sussun onlar benim ailem sen kimsinler vb zor durdurdular eşim i üstüme yürüdü resmen neyse eve geldik tabi kussuz konuşmuyoz şimdi bana diyo ailemden özür dileyeceksin ki seni affedimm belki yine affetmem diyo sorum şu ben bunla nasıl basedecem bu adamla nasıl uyum sağlayacam
Alla halla beyefendıye bak sen, oldu canım baska, sen kimsin ne demek bir omrunu paylastıgın kısıye sen kımsın nasıl dıyor, hanı tamam sızınde kullandıgınız cumle olmamıs ama bunu dememeliydi

Back
X