" ya bu iş bu kadar tepki neden evde konusmuu ben de dışarda konusuyom dışarda mecbur oturup dinliyo" şu kısmı anlayamadım.Farkında ama diyo beni sen sinirlendiriuosun bazen kiziuo ya neden kizdigini bile anlamiyo ya bu iş bu kadar tepki neden evde konusmuu ben de dışarda konusuyom dışarda mecbur oturup dinliyo yatak ayırma çok sorun biz de çok laf dedim ayırma dedim herzamn sinirden ayirmiyo bazen film izlemek için ayrı takılmak istiyo ama şimdi bitmişti ayrı yatma yine başladı
Kalacaksınız gerekirse. Eşimin de öyle huyu vardı. Küser konuşmazdı. Yaptığım yemeği bile yemezdi. Hatalıysam bile özür dilemez bir süre beklerdim. Birkaç gün sonra konuşurdum o da konuşma kıvamına gelmişse ne düşünüyorsak söyler konuyu kapatirdik. Tabii biz hiç birbirimizi kıracak, incitecek sözler kullanmadık. Sesimiz bile hiç yükselmemistir. Şimdi öyle uzun tavırlar küslükler kalmadı öyle öyle törpüledik. Tavirlanmaya dalga geçiyorum artık. Yine ne derdin var de hele diye gülüyorum anlıyor öyle. Her küslükte peşinden koşup gönlünü yapmak sadece davranışını pekiştirir.Bencde öyle düşünuuom ama kus kalmak da zor aynı evde
Diyor ki rahat misiniz dedi, degilim dedim, bu tepkiye ne gerek var? Benimle evde konuşmuyor dışarıda mecbur oturup dinliyor diyor." ya bu iş bu kadar tepki neden evde konusmuu ben de dışarda konusuyom dışarda mecbur oturup dinliyo" şu kısmı anlayamadım.
Ne konu sahibine ne eşine aklım ermedi.Diyor ki rahat misiniz dedi, degilim dedim, bu tepkiye ne gerek var? Benimle evde konuşmuyor dışarıda mecbur oturup dinliyor diyor.
İkisi de geçimsiz. O yüzden çok dertlenmedim. Allah hep böyle denk düşürsün.Ne konu sahibine ne eşine aklım ermedi.not found error
İkisi de geçimsiz. O yüzden çok dertlenmedim. Allah hep böyle denk düşürsün.
Adam üzerime yürüdü diyor.kadın küfür de etse adama da saldırsa üzerine yürüyemez.2008 konusu gibi mesajlar yazılmış, suyuna git, alttan al falan diye.iyi misiniz siz kızlar.şiddete teşebbüs var burada.siz böyle değildiniz.kimse de şimayetçi değil.kadın da memnun.vay be.ne diyeyim bir dahaki üzerinize yürümeyi zevkle bekleyin bari.kadın dayak yiyecekmiş, sen diyorsun ki laz kızı damarı.Belki iki araba gitmeyi maliyetli buldular, alt tarafı bir gezmeye gitmişsiniz. Biz bayram için o dediğiniz şekilde 12 saat yolculuk yaptık aile fertleri ile. Evet perişan olduk, çok yorulduk ama çok da eğlendik.
Keşke siz o küçük cocik ile evde kalsaydınız.
Biraz da agresyon var sanki, rumuzunuzdan yola çıkarak diyorum acaba bir laz kızı damarı mı diye:)
Çok abartılı tepkiler bunlar ve karşılıklı alttan almazsanız da uzar gider. Önemli olan haklı olmak değil, mutlu olmaktır. Özür de dileyin, özür de bekleyin.
Tamam da herkesin yanında da erkeğe sus denmez. Bunaldiysaniz da az sabredin yani yol elbet bitecek. Her gün olan şey değil.Eşim normal değil özellikle sinirliyken normal de çok iyi yardımsever biri çok zit şeyler yapiyo iste
Benim öyle deme sebebim de iki de bir bana sen sus diyip duruyor ama ailesi de araba da ve herke konusuyo ben niye susayım sadece
Nasıl derdimi anlattım ona emin olamadım yoksa ailesiyle iyiyim zaten eşim abartiyo
Haklısın valla.yorumlara ağzım açık kaldı.2008 konusu sandım.millet suyuna git, özürd dile, alttan al, ortamı yumuşatmaya çalış, sen de fazla tepki vermişsin falan filan yazmış.dedim ne oldu bu konuda sizeİyi de üstünüze yuruyen adam varken konuşup ne yapacaksiniz, bugun ustune yuruyen yarin el kaldrir döver tabi yapmadiysa.
Eşinin ustune yuruyen adam varken ben bir tavsiye bulamiyorum acikcasi. Ya çook dikkat ederek sakin sakin huyuna giderek konusmaya calisacaksiniz ya susacaksiniz.
Boşanin demiyorum cocuk olmasa bir dk durmam diyeceksiniz.
Tutmayı öğreneceksin kardeşim yoksa evlilikler yürümüyor. Kim ne derse desin kadın yeri geldiginde susmadikca hep problem oluyor.Ya şimdi sizi okudum gerçekten gzuel yazdniz ben napiim şimdi nasıl durumu düzeltirim ben dilimi tutamiyom iste bu huyum böyle
Herkesin içinde adam sus denmez ama kadına sus denir ve üzerine yürünür öyle mi.sen şaka yapıyorsun galiba da neyse.Tamam da herkesin yanında da erkeğe sus denmez. Bunaldiysaniz da az sabredin yani yol elbet bitecek. Her gün olan şey değil.
Belki böyle deyince kızıyorlar ama yaradılış farkı var gerçekten de erkekler sinirini tutamıyor ama bir kadın tutatabilşyorTutmayı öğreneceksin kardeşim yoksa evlilikler yürümüyor. Kim ne derse desin kadın yeri geldiginde susmadikca hep problem oluyor.
Kim vardı arabada böyle aracı dolduracak kadar?Şunu dedim herkes rahat mi soruyo ben diyom ben dglmm keşke iki araba gitseydjk dedim bi daha böyle sıkışık gitmem dedim ya kucağımda çocuk niye benim çocuğum sıkışsin eziyet çeksin imkan varken zaten dönüş yolunda ağladı bı ton değer miydi onu aglatmaya
Ailelerin yanında sebebi ne olursa olsun tartışmaya girmeyin ev diye bir mekan var. Ayirca yeri gelir bir arabada kalabalık oturulur imkanlar dahilinde her gün olan bir şey değil sonuçta . İdareci olabilirsiniz biraz yoksa herkes içinde gururunuz kırılırMerhabalar geçen bır kaç aksam önce eşim ve ailesi ile misafirliğe gittik ve yolda ben biraz ama gerçekten biraz kalabalık gittiğimiz için sitem ettim geri dönüş yolunda da çocuk da oldugu için iyice bunaldım bı daha böyle gitmem dedjm biyere eşim de bana yine süs dedi bende ben susacaksam herkes sussun dedim bunu üzerine ortalık karıştı sen nasıl dersin herkes sussun onlar benim ailem sen kimsinler vb zor durdurdular eşim i üstüme yürüdü resmen neyse eve geldik tabi kussuz konuşmuyoz şimdi bana diyo ailemden özür dileyeceksin ki seni affedimm belki yine affetmem diyo sorum şu ben bunla nasıl basedecem bu adamla nasıl uyum sağlayacam
Ben küçük cocik var diye ayrı gidelim istedim dönüşte uyuyacak cunki biliyorum önde iki kişi otridular o kadar kalabalık yani ne gerek vardı iki araba gitsek benim rahatsız olduğumu dedim halde illa sıkışmak zorunda miydik
Şimdi dedim ona tamm özür diliicem normale döneceksin ben affedersem donecem diyo o da belli dgl diyo ya ben bunlara gelemiylm iste çok uzatiyo sanki naptim ya iyice ezmeye caliyo gibi hissediyorum ve dedim senin icinozur dilicem bı sefere dileme sen hatani anlamadın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?