- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.054
-
- Konu Sahibi bilemedimkine
Neden kapalı kapılar ardında agliyorsunuz ? Duygularınızı ofkesiyle kavgasiyla anlamıyorsunuz ? Neden konusmuyorsunuz ?Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Hep böyleydi görmek istemedikleri için görmüyorlar. Çocukla birlikte kadınların ilgisi bölünüyor ve bingo perde kalkıyor.Nedense bu erkeklere evlenip birde çocuk olunca biseyler oluyor anlamadım gitti. Kazık giriyor heralde
Nasıl eziklediyse sizi kavgadan kaçıyorsunuz böyle kırılgan erkeklerin o iki gram egolarını paramparça etmek benim en sevdiğim iştir . Bizim iş yerinde de vardı böyle telefonda eşlerine hakaretvari konuşanlar bu kişiler genellikle çapsız olan özdegeri düşük olan bir şey başaramamış ve bastırdığı bütün bu korku , hayalkırıklığıni ilk pasif gören kişide tatmin eden zorbalar.açıkçası kavga fobim var son dönemlerde
Dedikleriniz çok güzel ama Türkiye’de bir erkeğe böyle konuşmaktan korkarım ben ya özellikle aynı evde manyağı var psikopat var şiddet yanlısı var belli olmuyorAynen herkes bir bokken sen iki boksun derim . Küçücük beynindeki dört tane nöron var sinapslari bile sağlıklı değil sen kimsin ki beni aşağılıyorsun derim . Ben seni paspas yerine kapının önüne koymam iki bok kendine gel derim . Devamını banlanmamak için yazmıyorum. Herhalde benimle böyle konuşan birini intihar edecek aşamaya getirirdim . Özgüvenini alt üst ederim
Kendisine böyle konuşan adama aynı tondan gidince şiddete uğrayacagini düşünüyorsa zaten aynı evde durmamalı .Dedikleriniz çok güzel ama Türkiye’de bir erkeğe böyle konuşmaktan korkarım ben ya özellikle aynı evde manyağı var psikopat var şiddet yanlısı var belli olmuyor
Yani adam böyle konuşuyorsa şiddeti yanlısıdır zaten benceKendisine böyle konuşan adama aynı tondan gidince şiddete uğrayacagini düşünüyorsa zaten aynı evde durmamalı .
Yani şu adam çok mattah biriymiş gibi ikinici çocuğa niye zorluyorsunuz sonra da beklemiyordum çocuklarım için oluyorBen 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Benim böyle konularda anlamadığım birşey var. Bu adamlar çocuk doğduktan sonra degismiyordur . Konu sahibi ya baştan bu adamı kabul etti . Ya da sperm bankası gibi kullanacakti . Yani adamın şiddet eğilimi varsa neden 37 yaşında bir kadın çocuk yaptı ?Yani adam böyle konuşuyorsa şiddeti yanlısıdır zaten bence
Hayır 41 yaşındaEşiniz sizden küçük mü?
Hayır değildi sonradan değiştiSorun seninle ilgili değil, eşin kendisi sıkıntılı. İş yerinde yaşadığı sorunların sinirini,stresini senden çıkarmaya çalışıyor ne yazıkki. 2 yıl evlilik içerisinde ve evlilik öncesinde hiç böyle agresif davranır mıydı? Bir an önce öfke kontrolü ve duygu yönetimi için terapi alması lazım. Eğer tedavi kabul etmezse boşanma şansınız var mı?
Ikinci çocuk yapmaya çalışıyorsunuz bu fikirden zaten vazgeçin. Size böyle davranmasina izin vermeyin asla. Siz sustukça o daha çok hakaret edecektir gururlu olun biraz sen kimsin bana böyle konuşuyorsun diye hesap sordup gerekirse gidin evden ya da o gitsin ama razı gelmeyin bu durumaBen 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Hayır değildi sonradan değişti
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
2.Yani şu adam çok mattah biriymiş gibi ikinici çocuğa niye zorluyorsunuz sonra da beklemiyordum çocuklarım için oluyor
Kararım sabit 2. Ciyi istemiyorumzaten evlenir evlenmez hamile kalmışsınız ve dolayısıyla eşinizle başbaşa geçirmek için çok az vaktiniz olmuş. nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? ayrıca tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. kararınız sabit mi?
Hayır düşünmüyorum başka çocukzaten evlenir evlenmez hamile kalmışsınız ve dolayısıyla eşinizle başbaşa geçirmek için çok az vaktiniz olmuş. nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? ayrıca tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. kararınız sabit mi?