Eşim beni artık sevmiyormu lütfen yardım edin ..

Neden kapalı kapılar ardında agliyorsunuz ? Duygularınızı ofkesiyle kavgasiyla anlamıyorsunuz ? Neden konusmuyorsunuz ?

Aynen herkes bir bokken sen iki boksun derim . Küçücük beynindeki dört tane nöron var sinapslari bile sağlıklı değil sen kimsin ki beni aşağılıyorsun derim . Ben seni paspas yerine kapının önüne koymam iki bok kendine gel derim . Devamını banlanmamak için yazmıyorum. Herhalde benimle böyle konuşan birini intihar edecek aşamaya getirirdim . Özgüvenini alt üst ederim

açıkçası kavga fobim var son dönemlerde
Nasıl eziklediyse sizi kavgadan kaçıyorsunuz böyle kırılgan erkeklerin o iki gram egolarını paramparça etmek benim en sevdiğim iştir . Bizim iş yerinde de vardı böyle telefonda eşlerine hakaretvari konuşanlar bu kişiler genellikle çapsız olan özdegeri düşük olan bir şey başaramamış ve bastırdığı bütün bu korku , hayalkırıklığıni ilk pasif gören kişide tatmin eden zorbalar.

Huyu iyi insanı ne çocuk, ne iş stresi bu hâle getirmez. Eşiniz böyle biri ve değişmez muhtemelen. Ayrılmak sizin için bi seçenek değilse orta yolu bulmaya bakın. Size sürekli çocuğunuzun yanında hakaret etmesini engelleyin, kapılar ardında ağlamayın. Evde bi çocuk var! Böyle bir ortamda büyürken onda ne fobiler oluşacak acaba?

Dedikleriniz çok güzel ama Türkiye’de bir erkeğe böyle konuşmaktan korkarım ben ya özellikle aynı evde manyağı var psikopat var şiddet yanlısı var belli olmuyor

Dedikleriniz çok güzel ama Türkiye’de bir erkeğe böyle konuşmaktan korkarım ben ya özellikle aynı evde manyağı var psikopat var şiddet yanlısı var belli olmuyor
Kendisine böyle konuşan adama aynı tondan gidince şiddete uğrayacagini düşünüyorsa zaten aynı evde durmamalı .

Yani şu adam çok mattah biriymiş gibi ikinici çocuğa niye zorluyorsunuz sonra da beklemiyordum çocuklarım için oluyor

Yani adam böyle konuşuyorsa şiddeti yanlısıdır zaten bence
Benim böyle konularda anlamadığım birşey var. Bu adamlar çocuk doğduktan sonra degismiyordur . Konu sahibi ya baştan bu adamı kabul etti . Ya da sperm bankası gibi kullanacakti . Yani adamın şiddet eğilimi varsa neden 37 yaşında bir kadın çocuk yaptı ?

Hayır değildi sonradan değişti

Ikinci çocuk yapmaya çalışıyorsunuz bu fikirden zaten vazgeçin. Size böyle davranmasina izin vermeyin asla. Siz sustukça o daha çok hakaret edecektir gururlu olun biraz sen kimsin bana böyle konuşuyorsun diye hesap sordup gerekirse gidin evden ya da o gitsin ama razı gelmeyin bu duruma

Ağlayacağına ağzının payını verip boşasana. Ne diye ağlıyorsun

Yani şu adam çok mattah biriymiş gibi ikinici çocuğa niye zorluyorsunuz sonra da beklemiyordum çocuklarım için oluyor
2.
Kararım sabit 2. Ciyi istemiyorum

Hayır düşünmüyorum başka çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…