- 22 Nisan 2024
- 100
- 11
- 36
-
- Konu Sahibi bilemedimkine
İşyerindekilere gücü yetmeyen ezik birisi olduğu için hıncını evdekinden çıkartıyor. Tam bir sünepe erkek davranışı.Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı
Ne yapmanız değil yapmamanız gerekeni söyleyeyim: 2.çocuğu yapmayın diyeceğim ama mesajlarınıza bakılırsa tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuziütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Bence bu adam hep böyle imiş. Sorumluluk artınca dışarı vurmuş. Seni de düşmanı bellemiş. Saygısız,terbiyesizin teki.Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Muhtemelen sorun siz degil sorun kendi..adamin basta kendisine saygisi yok..terapi almali ama ikna edebileceginjzi sanmiyoru
Hayır 2. Gebeliği asla düşünmüyorumİşyerindekilere gücü yetmeyen ezik birisi olduğu için hıncını evdekinden çıkartıyor. Tam bir sünepe erkek davranışı.
Ne yapmanız değil yapmamanız gerekeni söyleyeyim: 2.çocuğu yapmayın diyeceğim ama mesajlarınıza bakılırsa tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz
Anladım teşekkürlerÜzgünüm ama kocanız sizi sevmiyor. Bu adamdan size hayır gelmez.
Konuşmadan anlamayan adama ne yapılabilir ki? Boşan demekten fazla bir tavsiye gelir mi sanmam. Adam değer sana vermiyor gibi anladım ben yazdıklarındanBen 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Çocuktan sonra bir anda mı böyle oldu? Bunu söyleyenlere çok şaşırıyorum bende hamileyim ya benim kocam da bir anda değişirse çocuk doğunca. İnsan nasıl bir anda değişir ilk evlendiginizde fark etmediniz mi bir şeylerin yanlış gittiğini? Acaba maddi sorunları mi var atlatamiyor ama öyle bile olsa size bunları yapmaya hakkı yokkiBen 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Bildiğim tek bir şey var;seven insan sevdiğini ağlatmaz,üzmez. Eşinizin sorunu çok büyük. Bir daha size sen bir şey bilmiyorsun derse eğer sizde ona “ sen çok mu büyük bok biliyorsun anlat bende bileyim “dersiniz.Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
Öyle terapiyle falan düzelmez bunun gibiler. Salacaksın ormana, doğal yaşam alanında ne yaparsa yapsın.Muhtemelen sorun siz degil sorun kendi..adamin basta kendisine saygisi yok..terapi almali ama ikna edebileceginjzi sanmiyorum
Çalışıyor musunuz peki? Çocukla sadece siz mi ilgileniyorsunuz? Mesleğiniz var mı?Ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada
2 yılda bu aşamaya gelmesi o kişinin kusura bakma ama terbiyesiz olduğunu gösteriyor ailesinden terbiye almamış bir kadınla bu şekilde konuşamaz yoldaki insanı bırak evdeki ile asla konuşamaz kişinin kendi terbiyesizliği senin yüzünden olamaz tabiki kendini üzme . Açık açık kavga etmeden br istediğini önüzündeki 5 yıl içinde neler olması istediğini sorun gelecek ile planları ne yönde bu davranışları ile bir geleceğinizin olduğunu düşünüyormu konuyu ailelere ayrılmayı düşünmüyorsanız şu aşamada dahil etmeyin . Öncelikle çalışmıyorsanız işe girin kendi ayaklarınız üstünde durum paranızı kazanın ağırlığınızı koyun. Gerekiyorsa tartışmadan kaçmayın medeni bir şekilde de tartışılabilir . Bu dünyada kimse problemlerini şiddet ve hakaret ile çözemezBen 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var bir yaşında kızım doğduktan sonra eşim çok değişti ağzından çıkan krlimeyi duymaz kalbi kırılırmı umrunda olmaz bende sessiz odalarda ağlayan cevap vermeyen biriyim açıkçası kavga fobim var son dönemlerde artık yaptığım dediğim ki bana hareket etmekten ve küçük görmekten asla kaçınmaz kendisi son zamanlarda ağır konuşmaya başladı evde huzursuzluk çıkarır ve ben çıkarıyormuşum gibi işyerindeki o... Çocuklarıyla uğraşıyorum birde eve geliyorum senle uğraşıyor dedi ve sana samimi birşey söyleyeyim mi bende olabildiğince uzak dur dedi ben dondum kaldım ve ağladım o da gitti işe ben derim bir konuda fikrimi sen ne anlarsın konuşmasını bilmezsin boş konuşma ne bok yersen ye gibi tavırları çok arttı iütfen beni bilgilendirin ben ne yapayım 37 yaşındayım bu arada