Eşim beni anlamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ecrin23

Ziyaretçi
oncelikle merhabalar sitenize birkac defa ziyaretci olarak girdim ve cok begendim uye oldum bu bolumude yeni kesfettim zaman buldukca dertleri okudum sasirdim uzuldum Allah derdi olana yardim etsin.................... benim sorunum su 3yillik evliyim 11aylik bir kizim var yurtdisinda ozel bir hastanede Genel Cerrahi Uzmani olarak calisiyorum, Devlet hastahanelerine de gorevle gittigim oluyor. Turkiye deki gibi yogun nobet programim yok kisaca zor bir isim var ama seviyorum esim ozel sektorde arabalarla ilgili bir isi var aksam 7de en gec evde oluyor kizimiza basta annem ve kayinvalidem bakti sagolsunlar ikiside cok yardimciydi simdi krese gidiyor kresten de memnunum asil memnun olmadigim esim,esim beni ve meslegimi zorluklarini anlamiyor yada anlamak istemiyor henuz cikarken ona bundan bahsetmistim bazi zorluklar olucak diye ama seni seviyorum her zorluga katlanirim dedi simdi bu sozleri unuttu surekli yakiniyor evde yoksun benden gec geliyorsun,evde olmani kapiyi acmani istiyorum yakinmalari var aslinda sadece yarim saat gec geliyorum normal mesaimden cikinca cocugu bazen alip gelmek elbet gec oluyor onun disinda yemek ve ev isleri muntazam bir sekilde zamanli,bakimli bir kadinim sikayetci olacagi bir sey yok tek derdi kendine ve kizima vakit ayiramam haftanin 1gunu zaten surekli birlikteyiz nobet sonrasi izin gunumde,hergun 7.30dan sonra birlikteyiz kizimada calisan bir anneye gore cok vakit ayiriyorum esim benim tersime romantizimden hoslanan bir erkek ben birlikte dvd izlesek yorgunluktan sizip kaliyorum ne yapabilirim ,hicbirsey nisanlilik donemindeki gibi olmuyor keskeleri basladi keske daha farkli bir isim olsaymis evimizin odemesi var tek kisilik calisma yetmiyor kaldi ki ben isimi seviyorum baska bir isi dusunmedim onun bunu anlamasinida beklemiyorum benimle gurur duymasi gerekirken arkadas toplantilarinda hep is hep is gorusemiyoruz diye yakiniyor ne dersiniz ben mi objektif olamiyorum izin mi alayim bir sure yoksa her defasinda tatli dille mi anlatayim aslinda pamuk gibidir esim hassas ve anlayislidir ama su siralar ilgi alaka pesinde cocuk gibi sizce ne yapmaliyim yada soyle sormak istiyorum eslerinizde boyle donemler geciriyor mu? cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Canim esin senin meslegini bilerek seninle evlenmis.Bu saatten sonra gul gibi isini birakacak halin yok.Biraksan ne olacak o zamanda sikayet edecek birseyler bulur.Her erkegin farkli takintilari var.Askim bu benim meslegim de gec.Belli bir zaman sonra oda vazgecer bence sozlerinden.Calismayan ama gezmekten esinden sonra eve gelen yemek yapmayan eviyle ilgilenmeyen kadinlar var .Esine oyle ornek ver sen en azindan isindesin gucundesin.kaydirigubbakcemile5

canım çok güzel bişeyden bahsetmişsin.eşinin hala romantizim istediğinden.bence bunu kullan.işinden arta kalan vakitlerde onunla bu şekilde ilgilen.evet işin ağır ama eşinin en doğal hakkı ilgi görmek.bence bunu ya da sevdiği şeyler şu sıralar sıklıkla yap ki,artık senin onunla ilgilenmediğin yargısından vazgeçsin

Ne yazık ki erkekler bu konu da her zaman çok anlayışlı olmuyor.

Pek çok arkadşım var, farklı meslekten kişilerle evlendikleri için ihtisas yapma şansları bile olmadı.

Tamam genel cerrahi zor ama anlattığın koşullar hiç de dayanılmayacak gibi değil, hele asistanlık

dönemi ile kıyaslanamaz.

İşinden vazgeçmen söz konusu bile olmaz. Bunu sen istesen de yapamazsın, biliyorum. İçine işler

insanın ameliyathane ortamı. Vazgeçsen de sen sen olmazsın. Burada herhangi bir meslekten

bahsetmiyoruz. Bunu eşin de bilmeli, bilmek zorunda...

Bir genel cerrahla evli kişinin kadın ya da erkek fedakarlık etmesi gerekir, bu kadar basit.

Çok ama çok ciddi bir konuşma yapmalısın bence..

sartlarim agir degil gece yarisi evimden cagirilmiyorum Turkiye de de calistim kiyaslanacak olursa cok daha rahatim kazancim iyi ama benim icin en onemlisi meslegimi sevmem tahmin ediyorsunuz ki cok calistim cok zor asamalardan sonra buraya gelebildim bu zor egitim sartlarina bir evlilik bir cocuk sigdirdim ogrenimim bitti mi hayir hala ogrenmek icin calisiyorum kendimi yeniliyorum istiyorum ki esimde bu konuda biraz yapici olsun ama her sekilde benciller, ilginiz icin tesekkur ederim

tabiki vazgecmem,insanlari seviyorum her operasyonda kapida cevap bekleyenlerden onumdeki masada yatandan daha cok heyecan duyuyorum esimde bunu biliyor ama yaptigi simariklik birazda kiskanclik kesinlikle ciddi konusma zamani geldi

cnmm aslında eşinnn herkesin istedigi bi eş tarzı..senden ilgi istiyor..daha fazla zaman geçirmek istiyorr..bence bunu bi dert diye düşünme...sonucta eşinde çalışıyo sende...ikinizde yorgun olursunuz eve gelince..biras daha pof pofla eşinii...agzı ile ilgi istemişşş..ev çocuk iş gibi bi çok sorumluluk seni maffediyor anlıyorum. ama inan eşin ilgi istemese sallamasa seni o daha moralini bozar..

o kadar okumuş doktor olmuşsun şimdi basit bi meslekmiş gibi işi bırakmanımı istiyor anlamadım..tamam bi yandan haklı ama bile bile lades demiş 3 yılda alışmış olması lazımdı.tam aksine sana kızacağına daha çok yardımcı olmalı..bence artık dediğin gibi ciddi ciddi konuşmanın zamanı geldi....böle bi kutsal mesleğe sahip olduğun için seninle gurur duymalı sana daha çok destek olmalı...sanki sen eve geç gelmekten mutlusun,sende isterdin film seyrederken onunla heyecan içinde olmyı ama her güzzelliğin bi zoru var..böyle çocukluklardan bian önce vazgeçmeli

cnm tavsiyem,eşinin bildik erkek komplekslerine bakıp sakın mesleğini bırakma.sonuçda bazı konular evlenmeden konuşulmuş süpriz olan birşey yok.bencede gurur duyması gerekiyor sizinle.ama kararlı olun,sorumluluklarınızı da yerine getirebiliyorsanız asla taviz vermeyin.biraz anlayışlı olması gerekiyor.aksi takdirde huzursuz olacaksınız.ve bu hem işinize hemde evinize yansıyacak.buna hiç hakkı yok.haftasonları izleyin filmleri de olsun bitsin

Ayy bu tür yakınmaları genelde bayanlardan duyardık alışık olmadığım bir durum bir silkiniyim kendime geliyim...

Arkadaşım sen kendince haklısın, elinden geleni yapıyormuşsun zaten...

Hem evine, hem kızına, hem eşine, hem de işine yetebiliyorsun tebrik ediyorum seni...

Bence eşinize bir kez daha bunları anlatın, sanırım o da sizinle daha fazla olamamaktan yakınıyor ama bu yüzden deişinizi falan bırakmayın...

Anlamiyorum anlayamicamda....neden eslerimiz bize sürekli tercih yaptirmak isterki...

Biz onlara öylemi yapiyoruz...islerinde basarili olsunlar diye elimizden geleni yapmiyormuyuz..hatta fazla fazla...

Bence taviz verme arkadasim...sen bu asamalara gelebilmek icin ne kadar emek verdin..yazik degilmi?? Esinle konus ve kesinlikle taviz vermeyecegini fakat firsat oldukca onunda gönlünü yapmaya caliscagini söyle...

Umarim anlayisla karsilar..:teselli:

bak tatlım öncelikle eşin sana çok değer veriyor seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor
ama bu senin işin ve zorluğu olan bir iş daha anlayışlı olması gerekir hemde sadece ondan yarım saat sonra geliyorsunuz bu arada çocuğu eşiniz alsa hemde vakit geçirse olmazmı
birde ben şuna çok inanırım
önemli olan kaliteli vakit geçirmektir
sevgiyle kal canım

tam da benim söylemek istediklerimi bu yorumda buldum.
Ek olarak da şunu söylemek istiyorum, eşinizle beraber geçirdiğiniz vakitleri dolu dolu yaşasanız ve izinli günlerinizde birlikte güzel zaman geçirseniz belki onun ilgi ihtiyacını karşılamış olursunuz...
sevgiye ve ilgiye tek ihtiyacı olan bizler değiliz ki ,erkekler de en az bizim kadar sevilmeye ve ilgiye muhtaç .Ben eşinizin sevgisinden ileri geldiğini düşünüyorum...Mutluluklar...
a.s.

eşiniz aslında kızınızın ilgiye muhtaç olduğunu söyleyerek size imalarda bulunmuş. belkide iilgiye ihtiyacı olan kendisidir.ona romantik davranın. yani akşam eve gelince elele oturun, ona sarılarak omzuna başınızı koyarak fillm izleyin.

bir uzmandan duymuştum: eşinizle akşamları mutlaka temas halinde bulunun diyordu. ona varlığınızı ten yoluyla hissettirin.

eve geldiğniz zaman çok yoruldum ama seni gördüğümde bütün yorgunluğumu üzerimde atıyorum vs vs gibi güzel gönlünü alan cümleler kurun..

arada yemeklere ama başbaşa çıkın. flört dönemlerinizde onunla neler yapardınız bir düşünün .. tıpkısı olmasada benzeri ortamları yaratmaya çalışın...

eşiniz işinizden dolayı onunla yeteri kadar ilgilenmediğinizi sanmakta..ilginizi tazeleyin..

ne güzel çok romantik bir eşiniz varmış.bence siz onu şu aralar şımartın,eve giderken küçük küçük hediyeler alın ona.aniden sarılın ,öpün.güzel sözler söyleyin.beni eşim de tam tersidir,tam bir..........neyse,inceiliklerden anlamaz.sizin adınıza çok sevindim.işinize devam,bazen belki de stres atabildiğimiz tek yer işimiz olabiliyor,hayatımıza hareket katan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…