E
ecrin23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ecrin23
oncelikle merhabalar sitenize birkac defa ziyaretci olarak girdim ve cok begendim uye oldum bu bolumude yeni kesfettim zaman buldukca dertleri okudum sasirdim uzuldum Allah derdi olana yardim etsin.................... benim sorunum su 3yillik evliyim 11aylik bir kizim var yurtdisinda ozel bir hastanede Genel Cerrahi Uzmani olarak calisiyorum, Devlet hastahanelerine de gorevle gittigim oluyor. Turkiye deki gibi yogun nobet programim yok kisaca zor bir isim var ama seviyorum esim ozel sektorde arabalarla ilgili bir isi var aksam 7de en gec evde oluyor kizimiza basta annem ve kayinvalidem bakti sagolsunlar ikiside cok yardimciydi simdi krese gidiyor kresten de memnunum asil memnun olmadigim esim,esim beni ve meslegimi zorluklarini anlamiyor yada anlamak istemiyor henuz cikarken ona bundan bahsetmistim bazi zorluklar olucak diye ama seni seviyorum her zorluga katlanirim dedi simdi bu sozleri unuttu surekli yakiniyor evde yoksun benden gec geliyorsun,evde olmani kapiyi acmani istiyorum yakinmalari var aslinda sadece yarim saat gec geliyorum normal mesaimden cikinca cocugu bazen alip gelmek elbet gec oluyor onun disinda yemek ve ev isleri muntazam bir sekilde zamanli,bakimli bir kadinim sikayetci olacagi bir sey yok tek derdi kendine ve kizima vakit ayiramam haftanin 1gunu zaten surekli birlikteyiz nobet sonrasi izin gunumde,hergun 7.30dan sonra birlikteyiz kizimada calisan bir anneye gore cok vakit ayiriyorum esim benim tersime romantizimden hoslanan bir erkek ben birlikte dvd izlesek yorgunluktan sizip kaliyorum ne yapabilirim ,hicbirsey nisanlilik donemindeki gibi olmuyor keskeleri basladi keske daha farkli bir isim olsaymis evimizin odemesi var tek kisilik calisma yetmiyor kaldi ki ben isimi seviyorum baska bir isi dusunmedim onun bunu anlamasinida beklemiyorum benimle gurur duymasi gerekirken arkadas toplantilarinda hep is hep is gorusemiyoruz diye yakiniyor ne dersiniz ben mi objektif olamiyorum izin mi alayim bir sure yoksa her defasinda tatli dille mi anlatayim aslinda pamuk gibidir esim hassas ve anlayislidir ama su siralar ilgi alaka pesinde cocuk gibi sizce ne yapmaliyim yada soyle sormak istiyorum eslerinizde boyle donemler geciriyor mu? cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim