- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 35
- Konu Sahibi misspoines
kıza nıye uzulup duruyosun ya bıraz aklını basına al evlı adamla bırlıkte olmuş serefsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde kanıt da var ama boşanmam diyor sende geleceksin buraya diyor. daha düne kadar beni her yerden engelleyen adam kalkıp çok sevdiğimi hata yaptığını pişman olduğunu söylüyor eee Bee o kız peki onu da düşünüyorum boşanmak istesem de cesaretim yokBiraz sakinleşene kadar bekle biraz kendine gel... Erkekleri anlamıyorum ne yetmiyor da böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar... Elinde kanıt da varsa çok daha iyi olur en kısa sürede davanı aç o adamdan kurtul... Çocuğunuz yokmuş iyi ki
elimde kanıt da var ama boşanmam diyor sende geleceksin buraya diyor. daha düne kadar beni her yerden engelleyen adam kalkıp çok sevdiğimi hata yaptığını pişman olduğunu söylüyor eee Bee o kız peki onu da düşünüyorum boşanmak istesem de cesaretim yokBiraz sakinleşene kadar bekle biraz kendine gel... Erkekleri anlamıyorum ne yetmiyor da böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar... Elinde kanıt da varsa çok daha iyi olur en kısa sürede davanı aç o adamdan kurtul... Çocuğunuz yokmuş iyi ki
Şimdi evimde oturuyorum arıyor sürekli kıza suç atıyor kız kanıt göstermesr inanacak geri dönecekyim. şimdi ne yapacağımı bilmeden evde oturuyorum aklım beynim durduİnanamıyorum ya neden böyle bu erkekler. Kesinlikle affetme geri dönme canım. İnsan ölüsünü unutuyor zamanla. Sen de unutursun acı çekersin ama zamanla geçer. Psikolojinin bozulması normal. Ama sakın çok seviyorum diye geri dönme. Bir kez yapan bir daha da yapar unutma
Şimdi evimde oturuyorum arıyor sürekli kıza suç atıyor kız kanıt göstermesr inanacak geri dönecekyim. şimdi ne yapacağımı bilmeden evde oturuyorum aklım beynim durduİnanamıyorum ya neden böyle bu erkekler. Kesinlikle affetme geri dönme canım. İnsan ölüsünü unutuyor zamanla. Sen de unutursun acı çekersin ama zamanla geçer. Psikolojinin bozulması normal. Ama sakın çok seviyorum diye geri dönme. Bir kez yapan bir daha da yapar unutma
bence sen şu an ondan ayrılmaktan değil kendin bu acıyı kaldıramamaktan korkuyorsun. ama inan hiçbir acı kolay kolay öldürmyor insanı. yaptığı şey basit bir çapkınlık değil. sen kendine bu davranışı hak görürüsün herkes de sana böyle muamele etme hakkını kendinde bulur. dünyada milyarlarca insan var. yeniden sevmek yeniden mutlu olmak imkansız değil. kendini acziyete teslim edersen zaten yenilmişsin demektir. niye kendini bu konuma sokuyosun anlamış değilim gerçekten. hayat bir kocadan onun korumasından ibaret değil. çok şükr hepimizin eli ayağı tutuyor. çok şükür aç açık değiliz. ayrıca ne kadar ihanet eden erkek gördüysem bir kere yapan binlerce kez tekrarladı bunu. yasak meyveyi bir kere tadan kolay kolay bırakamaz canım.böyle birşeyi yapmaya bir daha cesaret edemez ama boşanmak da kolay değil daha bu genç yaşımda ne yaparım bilmiyorum o benim İlkim herşeyim onunla geçti nasıl sever ederim başkasını nasıl isterim mesele bu. ama şunu öğrendim onsuz ölürüm diyen ben ölmedim fakat bu yaşta ne yaparım onu bilmiyorum.
Haklısın canım. Ben de dibe vururdum ne yalan söyleyeyim. Ama dikkatini dağıtmaya çalış ve sakın affetmeyi düşünme.Şimdi evimde oturuyorum arıyor sürekli kıza suç atıyor kız kanıt göstermesr inanacak geri dönecekyim. şimdi ne yapacağımı bilmeden evde oturuyorum aklım beynim durdu
Annesini çok severdi ama bu bunları yapmasını haklı kılmaz. keşke şehit düşseydi hergün ağlasaydim ama bunu yaşamasaydimSende İnanmadın tabi dimi ? Canım senin adına üzüldüm asla dönme kararından otur iyice düşün taşın bu hayat senin.
Kızın haberi yokmuş.kıza nıye uzulup duruyosun ya bıraz aklını basına al evlı adamla bırlıkte olmuş serefsiz
bence sen şu an ondan ayrılmaktan değil kendin bu acıyı kaldıramamaktan korkuyorsun. ama inan hiçbir acı kolay kolay öldürmyor insanı. yaptığı şey basit bir çapkınlık değil. sen kendine bu davranışı hak görürüsün herkes de sana böyle muamele etme hakkını kendinde bulur. dünyada milyarlarca insan var. yeniden sevmek yeniden mutlu olmak imkansız değil. kendini acziyete teslim edersen zaten yenilmişsin demektir. niye kendini bu konuma sokuyosun anlamış değilim gerçekten. hayat bir kocadan onun korumasından ibaret değil. çok şükr hepimizin eli ayağı tutuyor. çok şükür aç açık değiliz. ayrıca ne kadar ihanet eden erkek gördüysem bir kere yapan binlerce kez tekrarladı bunu. yasak meyveyi bir kere tadan kolay kolay bırakamaz canım.
Allah yardımcın olsun..ama sen bunu affedersen İnan bak bi daha yapıcak o zaman kucağında çocukla kala kalırsın.Annesini çok severdi ama bu bunları yapmasını haklı kılmaz. keşke şehit düşseydi hergün ağlasaydim ama bunu yaşamasaydim
Abla allah korusun benim korKum da o. baba olmayı bilse beni gönderip hamile isen istemem der mi o kıza kurtul karnindakindrn der mi . tek dileğim biran önce bu sevgiden kurtulmakAllah yardımcın olsun..ama sen bunu affedersen İnan bak bi daha yapıcak o zaman kucağında çocukla kala kalırsın.
maddi gücün de var daha ne istiyorsun. acının içine gömdüğün sevgi asla sevgi olmaz. zamanla bu acıların geçtiğinde gerçeği göreceksin emin ol. o zaman o adama tahammül edemeyeceksin. şu an mantık devre dışı belli. ama onu bulup dışarı çıkar. çünkü bu adamla barıştığında anında senden çpcuk yapacak. iyice elini ayağını bağlayacak. bir insanın karakterinde ihanet varsa onu söküp atamaZsınSevgimi yenebilsem herşeye olacağına varacak ama bir türlü susturamadim kalbimin sesini o bir yandan gurur bir yandan asla aç kalmaktan korkmam küçük yaştan veri de çalışıyorum ama diyorum ya gönül beni vuran şey gönül
İyi bak bunları unutma ne sanıyor kendini harem kurmuş takılıyor bide günahsız yavrulara sebeb oluyor vicdansız.Abla allah korusun benim korKum da o. baba olmayı bilse beni gönderip hamile isen istemem der mi o kıza kurtul karnindakindrn der mi . tek dileğim biran önce bu sevgiden kurtulmak
Kıza nasıl suç atıyor peki zorla mı girmiş kız onun koynuna.Kanıt görmeseniz neye inanacaksınız yani aldatmanın kanıtı mı olur?Adam sizi istemeyip baba evine göndermiş neyin kanıtı daha ya?Şimdi evimde oturuyorum arıyor sürekli kıza suç atıyor kız kanıt göstermesr inanacak geri dönecekyim. şimdi ne yapacağımı bilmeden evde oturuyorum aklım beynim durdu