esim beni aldatti, her türlü kandirdi ama yinede anlasmali bosanmak istemiyor

yarin (daha dogrusu bugün) avukatimla görüsecem, bakalim neler diyecek bana

Delimisin sen ne anlasmasi. Tazminatini alip surundurmen lazim. Elinde kanitlarin var. Neyi bekliyorsun

adamda biraz inanç olsa zaten karısını aldatmaz, zina yapmaz.
bu adamın dini bir yükümlülük olan mehiri vereceğine HALA İNANIYOR MUSUNUZ?

malesef bu konuda yurtdisinda olmak dezavantaj.
kadin hakki kadin hakki diyorlar ama sanirim kanitlasan bile ugrasip durmalisin.
tekrar artistir tazminat hakkin varsa, tazminat davasi ac.

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun tekrar yüzünüzü güldürsün

Siz sartlari agir bir cakismeli dava acarsaniz gkzu korkabilir. Ozaman da anlasmali da olsa bosanmaya razi olur gibi geliyor. Tabi alman hukukunu bilmiyorum. Sartlari agirlastirmak icin ne sunmalisiniz. Neler sizin lehinize olur bilmiyorum

Siz sartlari agir bir cakismeli dava acarsaniz gkzu korkabilir. Ozaman da anlasmali da olsa bosanmaya razi olur gibi geliyor. Tabi alman hukukunu bilmiyorum. Sartlari agirlastirmak icin ne sunmalisiniz. Neler sizin lehinize olur bilmiyorum

cok kötü hastalandim, almanyada firtina kopuyor, avukata gidemedim, randevumu haftaya aldim

bazilari herhalde konuyu bastan okumuyor, burasi almanya, burdaki sartlar maalesef türkiyedeki gibi degil.
keske olsaydi ama degil, ben zaten alman kanunlarina göre evlendim, türk konsolosda evlenmedim.

Merhabalar kizlar, aradan biraz zaman gecti ve ben avukatimla görüstüm. En son durum su: mehir icin tazminat davasi acilacak. Imam'in yazdigi kagiti avukatima gösterdim, dava acmak icin yeterli dedi. Eski esime haber coktan gitti, hatta cevap vermek icin bi süre verildi. gecende onu aradim geri kalan 2-3 esyami almak istedigimi söyledim oda bana hepsini cöpe attigini söyledi. Nasil bir insan bu? Ben yanlislikla bende kalan mektuplarini ona yolladim ve o esyalarimi cöpe atmis.

Nasil bir insan yaaa ben bununla nasil evli kalmisim, nasil bir evde yasamisim....onun karisi oldugum icin utaniyorum, onun soyadini tasimak midemi bulandiriyor, artik ondan ve ailesinden kurtulmak istiyorum heleki bu davranisindan sonra....her ne olursa olsun esyalari cöpe atmak ne demek ya?
Aileside pek umursamiyor, yoksa onlardan rica ederdim ama yok...annesi beni hem faceden sildi hemde whatsappten engelledi....cok rahatsiz ediyordum ya hanimefendiyi ay ne komik insanlara ben tahammül etmisim

Icimde artik bir nefrer olmaya basliyor onlara karsi, onlari bütün almanyaya rezil etmek istiyorum...soranlara zaten söylüyorum olanlari, herkes sasirip kaliyor nasil insanlarmis diye

Demekki adamin mantigi ne senle ne de sensiz. Yapcagimi yapayim sen yine elimin altinda ol.

yalnız bu herifin sıkıntısı geçmişinden geliyo.. yani yetiştirilme dönemi sıkıntılı bence..
konu sahibesinin kayınvalidesinin ve "eşinin babanesinin" söyledikleri zaten herşeyi açıklıyo..
erkekmiş yaparmış dışardakiler köpekmiş gezer gezer senin koynuna gelir'miş ve daha niceleri..

bu herifi yetiştiren kadınlar bu lafları konuşuyosa o herifin de böyle cins bişey olması gayet normal..
en başta ailenin kadınlarında iş yok.. rezil bi zihniyete sahipler.. ailecek ruhları hasta..

Allah tez zamanda kurtarsın bacım seni bunlardan...

bana kalsa bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar ne halleri varsa görsünler derdim ama sen mehirini almak istemekte de haklısın tabi ki...

Sagol yorumun icin, bende öyle düsünüyorum. Yaptiklari ve söyeledikleri gercekten normal degil ama bunu onlara söylesen asla kabul etmezler, üste cikmaya calisirlar

Zaten anneside kendiside ahimi aldilar, cekecekleri col var

kayınvalidenler haklı.
madem gittin niye geri döndün?
ya gideceksin arkadaşım ve boşanacaksın yada görmezden gelip katlanacaksın.
yani hem olay yaratıp hemde affedersen zincirin halkaları gibi bir sürü hatayla karşılaşırsın.

neyin anlaşmalı boşanmayı bekliyorsunuz canım bu adam resmen seni kullanmış birde anlaşmalı boşanalım diyorsun yapma gözünü seveyim bir kez bile değil çok defa aldatmış burnunu sürttür hakkını ara mehirini iste vermesin iste affedersin o. para varda sana mı yok yani delililerini topla mahkemeye ver tazminat iste çok sinirlendim aşağılık adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…