slm kizlar, ben almanyada yasiyorum, o yüzden türkcem iyi olmayabilir ama size kendimi en iyi sekilde ifade etmeye calisacam, eger anlamadiginiz bisey olursa sormaya cekinmeyin lütfen :)
ben 2012nin nisan ayinda hayatimdaki en büyük hatami yaptim: evlendim. esimle severek evlendik, ilk basta hemen evlenmeyi düsünmüyorduk ama araya aileler girince hersey birden oldu.
evlenmeden önce esimle 10 ay nisanli kaldi. tanistiktan 1 sende sonra nisanlandik.
kavgalarimiz aslinda nisanlandiktan sonra baslamisti ama cok agir degildi, her cift nasil tartisirsa öyle tartisiyorduk. evlendikten sonra daha kötü oldu. balayinda bile cok kötü kavgalar oldu, biz balayina türkiyeye side'ye gitmistik, orda kavga edince elimde cantami ve pasaportumu aldi ve gitti.
evlendikten 2 ay sonra ben cok süphe icindeydim, zaten eve sürekli gec gelirdi vede surati asik olurdu, benimle asla oturup konusmazdi, bende bilgisayara casus programi yükledim ve 1 haftaligina annemlere ziyarete gittim. geldikten sonra ilk isim bilgisayara bakmakti. hemen hersey ortaya döküldü, beni taaa nisanliyken bile aldatmis; kizlarla bulusmus, canim cicim bitanem demeler falan. ben sinir kirzi gecirdim, onu eve cagirdim ve elime ne gecerse ona attim firlattim. annemleri aradim, geldiler beni alip götürdüler. esim köpek gibi pesimde kostu, agladi, zirladi, 2 hafta sonra beni bi daha yapmayacagina ikna ederek geri götürdü. annesigilin tepkisi su oldu "madem gitti, niye geri geldi", bu arada sunu demeden gecmeyeyim, annemler beni almadan önce onlari cagirip herseyi anlattim, oglunuz beni aldatti dedim (affedersiniz internette hayat kadinlarla yazismis, bulusmus). yani neler oldugunu biliyorlardi.
ben döndükten sonra durumlar 1 ay falan iyidi, sonra yine kötü oldu, yine gec gelmeye basladi. ben hatayi kendime aradim, cok ugrastim, cok sabrettim. cebinde otel faturalari buldum, telefonunda resimler yazismalar falan. telefon faturasi gelince geceleri degisik degisik numaralari aradigini gördüm, o numaralari aradigimda kadinlar cikti telefna, bitanesi bana herseyi anlatti: bulusmuslar, biseyler icmisler, esim onun kolunu oksamis, sonrada otel odasina cikmislar.....
ben yinede durdum, niye diye sormayin, kendim bilmiyorum bile. ta ki 3 ay öncesinde kadar.
günlerce eve gelmiyordu, aksamlari eve ugrayip, dus alip hazirlanip cikiyordu, yine günlerce gelmiyordu. bende artik salakmiyim dedim ne yemek yaptim nede camasirini yikadim. annesinin bundan haberi vardi, hatta herseyi anlatmistim, bana "tabi senden alamadigini disardan aliyor" dedi, sastim kaldim.
babaannesi bana "olsun bosver, disardakiler köpek, o onlara gider ama yinede eve gelince senin yatagina girer" dedi. ben anladimki bunlar asla ve asla insan degilmis, kendi kizlari olsa böyle yapmazlardi.
disardan bakinca güya cok gururlular, cok saygililar ama insan degiller.
esim evlendikten sonra ailesinin taktigi bilezikleri aldi elimden. evlenince mehir icin anlasmistik ama onuda ödeyemem diyor.
yani su an elimde hic birsey yok. annemlerdeyim.
esime anlasmali bosanalim diyorum, onuda istemiyor.
almanyada yasadigim icin burda kanunlar baska, aldatinca delileri mahkemeye sunup bosanilmiyor maalesef. 1 sene beklemek gerekiyor bosanmak icin.
kizlar napabilirim hakkimi almak icin? allah korkulari olsa zaten öderlerdi mehiri ama yok demekki, vede anlasmasli bosanmaya nasil ikna edebilirim.