İşte şu an nikah yok ve yalnız çok bıraktım gel nikah kıyıp tekrar deneyelim bak esksi gibi olmucam sen de kendini düzelt ben de dedi ben dinlemedim .biraz kendimden yana pişmanlıklarım var bu raddeye gelmesine sebep gerçekten ben oldum.adam kuaföre gelip şöyle istiyor saçını diyen adam hani öyle ilgisiz değildi bu eski halini görmek istememden sebep belki de bunlaresiniz hayati bir tek sizinle paylasmiyor, adam çok eşli
Kadındaki mantık zaten “oros.u yüzünden yuvamı yıkamam”valla ben anlamadım kadına fahişe deyip duruyor. kadın bekar bir erkekle neticede.
kendisi bekarken çocuk doğurmuş sevgilisinden..
adam ikisini de kandırıp duruyor ama adama tek laf yok.
Kaldı ki kadın o...değil. Nikahsız birliktelik yaşadı diye kimseye o..denilemez. Konu sahibine de denilemeyeceği gibi.Kadındaki mantık zaten “oros.u yüzünden yuvamı yıkamam”
Ortada yuva yok ki, senin yuvan yok!!
Al konu sahibi izle bunu tekrarla tekrarla dur.. Bir de ekleme yap: Benim kocam yok
Peki sen bir kadın olarak yalnız kalınca “sevgilini” aldattın mı? Senin ihtiyaçların yok muydu?İşte şu an nikah yok ve yalnız çok bıraktım gel nikah kıyıp tekrar deneyelim bak esksi gibi olmucam sen de kendini düzelt ben de dedi ben dinlemedim .biraz kendimden yana pişmanlıklarım var bu raddeye gelmesine sebep gerçekten ben oldum.adam kuaföre gelip şöyle istiyor saçını diyen adam hani öyle ilgisiz değildi bu eski halini görmek istememden sebep belki de bunlar
Adam normal bekar olsa tamam işte ya da benim mesajlarımı okuyup çekilse yine tamam ama kocam ne yaparsa yapsın o mesajlardan sonra normal bir kadın yoluna giderdi. Gerçekten bekar çok etrafta onları bulurduYa siz gerçekten nasıl eğitim aldınız nasıl öğretmen oldunuz hangi herkes bu hangi herkes dünyada trilyon insan var hangi herkes bu eşi olan misal benim yok tekim annemden babamdan uzağım iyi ki de uzağım kaç yaşında kadınım bu saatten sonra ben kimseyle dip gibe yaşayamam milyarlarca kimsesiz çocuk var evlenmeyi tercih etmeyen insan var sizin çevrenizde bir avuç koca arsızı kadın var (eski msjlarda en büyüğü görümceniz) dünyayı onlardan ibaret sanıyorsunuz gidin artık kendinizi mi geliştirisiniz psikolojik destek mi alırsınız bilmiyorum ama dünya sizin koca arsızı görünceniz şeref yoksunu kocanız orspu dediğiniz ama olmayan gayet bekar olup bekar bir erkekle ilişki içinde olan bir kadından ibaret değil
Kaldı ki kadın o...değil. Nikahsız birliktelik yaşadı diye kimseye o..denilemez. Konu sahibine de denilemeyeceği gibi.
Ya bak allahım böyle sinirden koltuktaki yastıkları duvarlara atıcam o dereceye geldimAdam normal bekar olsa tamam işte ya da benim mesajlarımı okuyup çekilse yine tamam ama kocam ne yaparsa yapsın o mesajlardan sonra normal bir kadın yoluna giderdi. Gerçekten bekar çok etrafta onları bulurdu
Sırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendimeKadındaki mantık zaten “oros.u yüzünden yuvamı yıkamam”
Ortada yuva yok ki, senin yuvan yok!!
Al konu sahibi izle bunu tekrarla tekrarla dur.. Bir de ekleme yap: Benim kocam yok
Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.
Eve geliyorsa çok sevgili kocan da alıyor ki geliyor!!! Kocan ne oluyor o zaman??? Sen yaz benim yerimeİşte biz o yuvayı kurtarmaya tekrar yapmaya çalışıyorduk.ve ben bu kadına o..demenin sebebi ben ona 2 çocuk var eşimle biz tekrar devam edeceğiz ve eşimin bana olan mesajlarını atmama rağmen hala eve geliyorsa benim gözümde o..dur hem de en arsızında n
sevgilim diyim hadiYa bak allahım böyle sinirden koltuktaki yastıkları duvarlara atıcam o dereceye geldimAblacım senin kocan yok bu bir, ikincisi normal bi adam olsa “karısını” aldatmazdı, üçüncüsü de normal bi kadın olarak sen de yoluna bak allah aşkına ya da kapattır şu konuyu biz kanser olmadan..
P ..çç oluyor erkek o. Pusu oluyorEve geliyorsa çok sevgili kocan da alıyor ki geliyor!!! Kocan ne oluyor o zaman??? Sen yaz benim yerime
yaaap bininci kere aldatılan biz olmayacağız. Size burda doğruyu göstermeye çalışan kişilere sırt dönüyorsunuz sizi kıskandığımızı falan mı çalışıyorsunuz ya da sizi üzmeye çalıştığımızı? Ama istediğiniz cevap yol o oro.punun saçını dön evine unut her şeyi dememizdi.. Burası KK burdan öyle bir kadın çıkmazSırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendime
O zaman erkek o. su olan birine kocam sevgilim sırf size inat tekrar kocam yapıcam deyip kafaya takmayınP ..çç oluyor erkek o. Pusu oluyor
Kendinle cok celisiyorsun hani kucuk bir yerdi kadin nerden bulacakti kocan gibisini oyle diyordun lutfen kendine gel artik bu hastalikli bi iliski bu senin kanserin olmus gunden gune yiyip bitirecek seniAdam normal bekar olsa tamam işte ya da benim mesajlarımı okuyup çekilse yine tamam ama kocam ne yaparsa yapsın o mesajlardan sonra normal bir kadın yoluna giderdi. Gerçekten bekar çok etrafta onları bulurdu
Siz evli değilsiniz. Sizin bir yuvanız yok. Kadın yapıştığı için değil, eski kocan istediği için beraberler hala. Sen kendini avut dur, o kadın hep olacak, sen eve dönüp onu atsan da olacak, o olmasa bir kadın hep olacak. Sen de en azından eve almıyor diye avunur durursun. Bu arada, evli olmadığınız, kurtarılacak bir yuvanız olmadığı için kadın o..olmuyor.İşte biz o yuvayı kurtarmaya tekrar yapmaya çalışıyorduk.ve ben bu kadına o..demenin sebebi ben ona 2 çocuk var eşimle biz tekrar devam edeceğiz ve eşimin bana olan mesajlarını atmama rağmen hala eve geliyorsa benim gözümde o..dur hem de en arsızında n
En kötü yorumu yapanın bile iyi niyetle beni silkelemek için yaptığını biliyorumyaaap bininci kere aldatılan biz olmayacağız. Size burda doğruyu göstermeye çalışan kişilere sırt dönüyorsunuz sizi kıskandığımızı falan mı çalışıyorsunuz ya da sizi üzmeye çalıştığımızı? Ama istediğiniz cevap yol o oro.punun saçını dön evine unut her şeyi dememizdi.. Burası KK burdan öyle bir kadın çıkmaz
Yaw size ne kadının tericihi kocan bekar mı bekar belki sen msj atınca kocan aman boşver eski karım takıntılı manyak dedi ne biliyosun ? Sen kendini inandırmışsın git yaşa ne diyelim sırf yalnız kalmamak için dayak ye aldat otur yerine adamın pisini kirini temizle ütü falan yap ama o ütüyü güzel yap o senin ütülediğin kıyafetlerle başka kadına gidecek yoksa yersin dayağı bu kadar yüzüne vurmak istemezdim ama başka türlü anlamıyorsun bak 70 sayfadır neler dendi senin kaset aynı yere sarıyor o kadında o kadın yok bekar bulsaymış kocan zaten bekar neyin kafasını yaşıyosun sen senin kocan adam olsaymış mademAdam normal bekar olsa tamam işte ya da benim mesajlarımı okuyup çekilse yine tamam ama kocam ne yaparsa yapsın o mesajlardan sonra normal bir kadın yoluna giderdi. Gerçekten bekar çok etrafta onları bulurdu
Hı hı incidmişsiniz.bana mı incinmiş kıyamam..
aşığı boynuzlamış ben mi üzmüşüm