Yine de swarm da vardır ordan tanışmışlar ya.biraz sabretsin .olmazsa birkaç saat uzaktaki bi şehirde vardır .bulur yaniKendinle cok celisiyorsun hani kucuk bir yerdi kadin nerden bulacakti kocan gibisini oyle diyordun lutfen kendine gel artik bu hastalikli bi iliski bu senin kanserin olmus gunden gune yiyip bitirecek seni
Ya b neYa b
en azından herkesin bir düzeni var.bir kahve içecek hayatı paylaşacak bir eşi
He sırf bizim için he konunun senin ezikliğin onursuzluğun gurursuzluğunla alakası hiç yok bizimde çoook bir tarafımızdaydı bulunmaz hint kumaşı olan eski mahkum dayakçı aldatan kocan hepimiz mest olduk ne mükemmel adam koş karılık yap hadiSırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendime
Senin eski eşin de araniyormuski bulmuş damdan inmedi ya bu kadinYine de swarm da vardır ordan tanışmışlar ya.biraz sabretsin .olmazsa birkaç saat uzaktaki bi şehirde vardır .bulur yani
Tamam işte 2019 Aralık ayından beri evde yalnız.her kamera açışta ağlıyordu getir çocukları diye getirmiyordum .eğlenmek istemiştir .kadın da açlıktan ölüyordır gözünü karartmış gelmiştirSenin eski eşin de araniyormuski bulmuş damdan inmedi ya bu kadin
Kocan acliktan ölmemiş yani ki internetten kadin avina dusmus kim bilir ne msjlar yazdi kadina bi de boyle dusunsenTamam işte 2019 Aralık ayından beri evde yalnız.her kamera açışta ağlıyordu getir çocukları diye getirmiyordum .eğlenmek istemiştir .kadın da açlıktan ölüyordır gözünü karartmış gelmiştir
Açlıktan ölmek kötü birşey değil ki. Biz kadınlar da insanız, biz de cinsellikten zevk alırız. Bekar birini bulup sevişmiş, bu kimseyi kötü yapmaz.Tamam işte 2019 Aralık ayından beri evde yalnız.her kamera açışta ağlıyordu getir çocukları diye getirmiyordum .eğlenmek istemiştir .kadın da açlıktan ölüyordır gözünü karartmış gelmiştir
Evet öyledir mutlaka biliyorum onu ben
Tamam bakın ben ona bir şey demiyorum .eşimin bana olan mesajlarını atıyorum. Ben varım yani .adam tek değil.2 çocuk var diyorum.aile evi belli yani sonuçta.ve diyorum ki benim her şeyim eşyalarım orda kocam seni kandırmak için balkona valize saklamış fotoğraflarımı kaldırmış biz görüşüyoruz diyorum ama anlatamıyorum .kadın hiçbir kadınla bağı olmayan birine gitse tamam sorun yokAçlıktan ölmek kötü birşey değil ki. Biz kadınlar da insanız, biz de cinsellikten zevk alırız. Bekar birini bulup sevişmiş, bu kimseyi kötü yapmaz.
Bıraktım bile.engelledim her yerden ve daha ölsem de gebersem de benden hiçbir adım atılmıcak.zamanla da soğucam alışıcam ve bitecekYani sonuç olarak bu adamı bırakacak mısın? Bize onu söyle
Ya ne evi ne ailesi sen beni delirtmek mi istiyorsun? Boşanmışsınız siz. Bir bağın yok adamla, çocuklar dışında.Tamam bakın ben ona bir şey demiyorum .eşimin bana olan mesajlarını atıyorum. Ben varım yani .adam tek değil.2 çocuk var diyorum.aile evi belli yani sonuçta.ve diyorum ki benim her şeyim eşyalarım orda kocam seni kandırmak için balkona valize saklamış fotoğraflarımı kaldırmış biz görüşüyoruz diyorum ama anlatamıyorum .kadın hiçbir kadınla bağı olmayan birine gitse tamam sorun yok
Bağımız var işte onu açık açık nasıl söyliyim.benim eşyalarım evde şu an .Ya ne evi ne ailesi sen beni delirtmek mi istiyorsun? Boşanmışsınız siz. Bir bağın yok adamla, çocuklar dışında.
Güzel ablam adam onu kandırdıysa seni aldatmış.. Ki sen kadına yazmışsın adam hala kadınla görüşmüş bu adam normal mi? Kim bilir adam ona da neler söyledi de kadın gitti? Adam “O manyak, boşver taktı biz boşandık zaten” dedi belki ne biliyorsun? Ne bu hemcinsini yere gömme isteği? Anladım aldatılmak zor hazmedemiyorsun ama en en büyük suç kocanda asla kadında değil.Tamam bakın ben ona bir şey demiyorum .eşimin bana olan mesajlarını atıyorum. Ben varım yani .adam tek değil.2 çocuk var diyorum.aile evi belli yani sonuçta.ve diyorum ki benim her şeyim eşyalarım orda kocam seni kandırmak için balkona valize saklamış fotoğraflarımı kaldırmış biz görüşüyoruz diyorum ama anlatamıyorum .kadın hiçbir kadınla bağı olmayan birine gitse tamam sorun yok
Sanmam :)Ay hep kadın yoklukta kocasına ölmüş kapısına düşmüş gibi anlatıyor da , belliki ç.kü pohlu kocası asıl açlıktan ölmüş, tilaayyy evine dönn diye güya ağlayıp bitecek kadar sevdiği karısı! dururken yeni vücutlar yeni heyecanlar aramışbir de anladığım imam nikahsız da sevişmiyor beyzade belki kadına da basmıştır nikahı
Tabi ki suçun büyüğü onda kandırmak için söylemiştir de bu lafları tahmin ederim ama ben kadına kocamın bana yazdığı mesajları gönderiyorum .fotoğraflarımızı gönderiyorum .eşimle beraber olduğuma kadar ve eşimin işten izin alıcam haftaya gelirsin dediği mesajları gönderiyorum .ama kadın bana değil kendisiyle gönül eğleyen adama inanıyorGüzel ablam adam onu kandırdıysa seni aldatmış.. Ki sen kadına yazmışsın adam hala kadınla görüşmüş bu adam normal mi? Kim bilir adam ona da neler söyledi de kadın gitti? Adam “O manyak, boşver taktı biz boşandık zaten” dedi belki ne biliyorsun? Ne bu hemcinsini yere gömme isteği? Anladım aldatılmak zor hazmedemiyorsun ama en en büyük suç kocanda asla kadında değil.
Nikah dışındaki hiçbir bağ o kadını ilgilendirmez, sonuçta adam bekar ve kadını istiyor.Bağımız var işte onu açık açık nasıl söyliyim.benim eşyalarım evde şu an .
Eee kadına ne ki? Adam bekar. Kadın bekar. Siz bekar. Kadın da evinizde diş fırçasını bırakıyor. Adam ona tanga alıyor. İkinizde paslaşın bakalım. Sanki adamın şeyi altından. O zaman sen gururlu ol sal adamın ipini gitsin ne kadınla ne adamla hayatta uğraşmam ben olsam.Tabi ki suçun büyüğü onda kandırmak için söylemiştir de bu lafları tahmin ederim ama ben kadına kocamın bana yazdığı mesajları gönderiyorum .fotoğraflarımızı gönderiyorum .eşimle beraber olduğuma kadar ve eşimin işten izin alıcam haftaya gelirsin dediği mesajları gönderiyorum .ama kadın bana değil kendisiyle gönül eğleyen adama inanıyor
E bana da evine gel otur onla bitecek o zaman istediğin kadar denetle diyor burdan gidelim diye ağlıyor haftaya gel işe gitmciem diyor benim de kafam karıştı şimdi daha çokNikah dışındaki hiçbir bağ o kadını ilgilendirmez, sonuçta adam bekar ve kadını istiyor.