Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinle cok celisiyorsun hani kucuk bir yerdi kadin nerden bulacakti kocan gibisini oyle diyordun lutfen kendine gel artik bu hastalikli bi iliski bu senin kanserin olmus gunden gune yiyip bitirecek seni
Yine de swarm da vardır ordan tanışmışlar ya.biraz sabretsin .olmazsa birkaç saat uzaktaki bi şehirde vardır .bulur yani

Sırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendime
He sırf bizim için he konunun senin ezikliğin onursuzluğun gurursuzluğunla alakası hiç yok bizimde çoook bir tarafımızdaydı bulunmaz hint kumaşı olan eski mahkum dayakçı aldatan kocan hepimiz mest olduk ne mükemmel adam koş karılık yap hadi

Kocan acliktan ölmemiş yani ki internetten kadin avina dusmus kim bilir ne msjlar yazdi kadina bi de boyle dusunsen

Açlıktan ölmek kötü birşey değil ki. Biz kadınlar da insanız, biz de cinsellikten zevk alırız. Bekar birini bulup sevişmiş, bu kimseyi kötü yapmaz.

Açlıktan ölmek kötü birşey değil ki. Biz kadınlar da insanız, biz de cinsellikten zevk alırız. Bekar birini bulup sevişmiş, bu kimseyi kötü yapmaz.
Tamam bakın ben ona bir şey demiyorum .eşimin bana olan mesajlarını atıyorum. Ben varım yani .adam tek değil.2 çocuk var diyorum.aile evi belli yani sonuçta.ve diyorum ki benim her şeyim eşyalarım orda kocam seni kandırmak için balkona valize saklamış fotoğraflarımı kaldırmış biz görüşüyoruz diyorum ama anlatamıyorum .kadın hiçbir kadınla bağı olmayan birine gitse tamam sorun yok

Ya ne evi ne ailesi sen beni delirtmek mi istiyorsun? Boşanmışsınız siz. Bir bağın yok adamla, çocuklar dışında.

Ay hep kadın yoklukta kocasına ölmüş kapısına düşmüş gibi anlatıyor da , belliki ç.kü pohlu kocası asıl açlıktan ölmüş, tilaayyy evine dönn diye güya ağlayıp bitecek kadar sevdiği karısı! dururken yeni vücutlar yeni heyecanlar aramış bir de anladığım imam nikahsız da sevişmiyor beyzade belki kadına da basmıştır nikahı

Güzel ablam adam onu kandırdıysa seni aldatmış.. Ki sen kadına yazmışsın adam hala kadınla görüşmüş bu adam normal mi? Kim bilir adam ona da neler söyledi de kadın gitti? Adam “O manyak, boşver taktı biz boşandık zaten” dedi belki ne biliyorsun? Ne bu hemcinsini yere gömme isteği? Anladım aldatılmak zor hazmedemiyorsun ama en en büyük suç kocanda asla kadında değil.

Sanmam :)

Tabi ki suçun büyüğü onda kandırmak için söylemiştir de bu lafları tahmin ederim ama ben kadına kocamın bana yazdığı mesajları gönderiyorum .fotoğraflarımızı gönderiyorum .eşimle beraber olduğuma kadar ve eşimin işten izin alıcam haftaya gelirsin dediği mesajları gönderiyorum .ama kadın bana değil kendisiyle gönül eğleyen adama inanıyor

Eee kadına ne ki? Adam bekar. Kadın bekar. Siz bekar. Kadın da evinizde diş fırçasını bırakıyor. Adam ona tanga alıyor. İkinizde paslaşın bakalım. Sanki adamın şeyi altından. O zaman sen gururlu ol sal adamın ipini gitsin ne kadınla ne adamla hayatta uğraşmam ben olsam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…