Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En baştan okudunuz mu herkes kadına akıl vermeye çalıştı bi yol göstermeye çalıştı ama kendi illa kocam da kocam deyince tek suçlu o kadını gösterip erkektir yapar kafasında. Hepimizi çıldırttı o yüzden o yorumları aldı. Bi okuyun anlarsiniz
68 sayfanın hepsini okumadım, kendimce çözüm arıyorum ve kimseye incitici bir söz etmedim. Hepimizin amacı aynı şeyi yapmak zaten

68 sayfanın hepsini okumadım, kendimce çözüm arıyorum ve kimseye incitici bir söz etmedim. Hepimizin amacı aynı şeyi yapmak zaten
Okusaydiniz hanımefendinin yazdiklarina şok olurdunuz inanın. Bu kafadan çıksın diye bu kadar eleştiri aliyo ama anlamiyo. Hayırlısı olsun ne diyelim

Hanımfendi çok haklısınız ki en mantıklı karar boşanması ve yanımda olsun kararı onu çok kötü şeylere sürükleyecek ama ''başka popolar vs'' yorumlar çok incitici ve uygunsuz. Belki de bu arkadaşımızın kalbine iyi dille dokunabiliriz. Hepimizin amacı şu an boşanma kararı vermesi ama kötü yorumların onu dibe çektiğini söylemiş.
İçine kendini zorla kendini attığı durum kadar dibe çekemez hiçbir mesaj onu.

O iyi şeyler duymak istiyor çünkü. Birkaç yorum önce benim durumumda olan konulara görme yazmışlar diyor. Yani buraya konu açıp görme o o. Ya yuvanı yıktırma dön kocana denmesini bekliyor
İçinde olduğu felaket durumun farkında bile değil. Popo vs çirkin yaklaşımlar o ayrı
Ama yumuşatmak onun nezdinde ona hak vermek gibi
E diyoruz onu da kabul etmiyor.

Tamam kocam demiyim eski kocam diyim veya sevgilim diyim .ben olayı anlattım ama hala boşanmışlar da yok kocam diyor da diyenler var .çocuklarla da aram gayet iyi işimi de seviyorum.özel ilişkiler hakkında ders vermiyorum

Ya kocan bu kadar iyiyse kimseye “kaptırmak” istemiyorsan git barış. Sayfa sayfa cevap yetiştirmene hatta buraya konu açmana gerek yok. Aldattığı diğer kadını da unut gitsin olur böyle şeyler arada. Yani sanki aşırı gururlu birisiniz de kadını dert ettiniz. Bundan sonra da nolursa olsun boşanmayın ama.

Ex koca yapınca bağıra basılabiliyor kadın pis kadın o..u, kocaya bağlı napsın, burada iki üç üye yapılan eylemi söyleyince vay efendim incindim. :)

Eks kocanız bir hanfendinin anüs bölgesinden keyif almak üzere genital uzvunu duhul etmiş cima eylemişler, zatı şahaneleriniz incinmeyin ama bu işi iki kişi yapmışlar bir tek o kadın değil hanım efendi mi yazsalardı ki?

Popo pipi demişler geçmişler işte. Kendi yazmış nasıl ilişkiler yaşandığını, dillendirmesin madem katlanamıyorsa.

Son düzenleme:
Bence ya sosyal deney yapıyor konu sahibi
ya da bizlmle eğleniyor.
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Traji-komik bir bakış açısı var çünkü ortada.
Hele de okumuş, meslek sahibi ve evlat büyüten bir kadın için.
Çok şaşkınım...
Gerçekse Allah akıl, fikir ve basiret versin.
Sözün bittiği yerdeyiz.

Daha geçen hafta arkadaşımın 50 yaşındaki annesinin vefat haberini aldım.bunlar Tokat gibi vuruyor insna .benim annemle babam da gidecek .sonra çocuklar gidecek.kalan ben olucam.bu duygu artık beni çok rahatsız ediyor.keşke bu adamla evlenmeseydim
Dünyada bir tek sen kalacaksın vah vahhh herkesin çevresi beşer onar anne babayla dolu tüh kardeşim cidden sende zihinsel problemler var bak gerçekten git tedavi ol

Sizi anlıyorum cinsellik odaklı yaklaştığımı düşünüyorsunuz ama öyle değil .cinselliği bitmiş olsun.öyle bir şey ölene kadar olmucak olsun ama o yanımda olsun
pes diyorum,
kendi düsen aglamaz diyorum
insanin en büyük düsmani yine kendisidir diyorum
bazi insanlar yasadiklarini hakediyor diyorum
baska da bisey demiyorum

Ya kocan bu kadar iyiyse kimseye “kaptırmak” istemiyorsan git barış. Sayfa sayfa cevap yetiştirmene hatta buraya konu açmana gerek yok. Aldattığı diğer kadını da unut gitsin olur böyle şeyler arada. Yani sanki aşırı gururlu birisiniz de kadını dert ettiniz. Bundan sonra da nolursa olsun boşanmayın ama.
Ya b
Dünyada bir tek sen kalacaksın vah vahhh herkesin çevresi beşer onar anne babayla dolu tüh kardeşim cidden sende zihinsel problemler var bak gerçekten git tedavi ol
en azından herkesin bir düzeni var.bir kahve içecek hayatı paylaşacak bir eşi

Daha geçen hafta arkadaşımın 50 yaşındaki annesinin vefat haberini aldım.bunlar Tokat gibi vuruyor insna .benim annemle babam da gidecek .sonra çocuklar gidecek.kalan ben olucam.bu duygu artık beni çok rahatsız ediyor.keşke bu adamla evlenmeseydim
Allah'tan garanti mi aldın anandan babandan sonra öleceğine dair? Belki o kıymetli ex kocan ölecek?

Ya b

Ya ablam kafanı duvarlara vur ya allah için senin de çocukların var sanki 60 yaşında emekli insan mısın zaten uğraşacak bir milyon acı tatlı derdin olacak çocukların var senin ya.. Hayat karşına ne çıkarır bilemezsin belki 10 yıl sonra kendine yeni bir arkadaş bulacaksın.. Sanki dünyada bir erkek kaldı tövbe yarabbim

Ya b

Ya siz gerçekten nasıl eğitim aldınız nasıl öğretmen oldunuz hangi herkes bu hangi herkes dünyada trilyon insan var hangi herkes bu eşi olan misal benim yok tekim annemden babamdan uzağım iyi ki de uzağım kaç yaşında kadınım bu saatten sonra ben kimseyle dip gibe yaşayamam milyarlarca kimsesiz çocuk var evlenmeyi tercih etmeyen insan var sizin çevrenizde bir avuç koca arsızı kadın var (eski msjlarda en büyüğü görümceniz) dünyayı onlardan ibaret sanıyorsunuz gidin artık kendinizi mi geliştirisiniz psikolojik destek mi alırsınız bilmiyorum ama dünya sizin koca arsızı görünceniz şeref yoksunu kocanız orspu dediğiniz ama olmayan gayet bekar olup bekar bir erkekle ilişki içinde olan bir kadından ibaret değil

Ay harbiden hala yukarıdaki mesajında babaları denecek adam o pislik kadınla yazmış.. Yani tamam kadın hadi pislik de (ki evli değillermiş) adam hala adam kaldı ya ona deliriyorum. Böyle elim ayağım titriyor hani Esra Erol’da izliyorum diyorum böyle insanlar olamaz göz göre göre yapamaz, yok yapıyoruz yani ne desem için soğumuyor

valla ben anlamadım kadına fahişe deyip duruyor. kadın bekar bir erkekle neticede.
kendisi bekarken çocuk doğurmuş sevgilisinden..
adam ikisini de kandırıp duruyor ama adama tek laf yok.

Ex koca yapınca bağıra basılabiliyor kadın pis kadın o..u, kocaya bağlı napsın, burada iki üç üye yapılan eylemi söyleyince vay efendim incindim. :)

Eks kocanız bir hanfendinin anüs bölgesinden keyif almak üzere genital uzvunu duhul etmiş cima eylemişler, zatı şahaneleriniz incinmeyin ama bu işi iki kişi yapmışlar bir tek o kadın değil hanım efendi mi yazsalardı ki?

Popo pipi demişler geçmişler işte. Kendi yazmış nasıl ilişkiler yaşandığını, dillendirmesin madem katlanamıyorsa.

bana mı incinmiş kıyamam..
aşığı boynuzlamış ben mi üzmüşüm :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X