Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten yargılamak en kolayı ama insan başına bir şey gelmeden diğer insanlar ne yaşıyor hiç anlamak için çaba vermiyor ne yazık ki... Oysa burada küçücük çocuğu ile mağdur olan bir kadın söz konusu. Yapmamız gereken size en mantıklı şeyi kalbinizi kırmadan söylemekti ama herkesin üslubu da farklı demek ki... Lütfen yorumlara kendinizi çok açmayın, bu kadar incitici bir durumda sizi daha çok yormasın bu da. Yasınızı tutup en mantıklı olanı yapın. Kendinizi ve çocuğunuzu düşünün lütfen.Yani o kadar güzel yorumlar oldu sert ama doğruyu söyleyen bazı yorumlar da var ki insanı daha beter dibe çekiyor.duvara dayanmışlardır duvarı yıka.pipisi başka vajinada.poposu da mutluluğu yakalamış.olaydaki en masum eve gelen o...ymuş.ondan çocuk doğabilirmiş.evlenirlermiş .ben sülükmüşüm yapışmışım adama .vs.gerçekten çok yıkıcı
Niye işte niye işte onu soruyoruz adamın yapmadığı kalmamış daha ne istiyorsun adama tekme atmak için illa öldürsün mü seni üçüncü sayfaya mı çık nedir anlamadım tek başınasın özgürsün paran var işin var zihinsel problemlerin mı var nedir illa dayak yediğin seni aldatan adama döncem diye ölüyosun böyleSizi anlıyorum cinsellik odaklı yaklaştığımı düşünüyorsunuz ama öyle değil .cinselliği bitmiş olsun.öyle bir şey ölene kadar olmucak olsun ama o yanımda olsun
Daha geçen hafta arkadaşımın 50 yaşındaki annesinin vefat haberini aldım.bunlar Tokat gibi vuruyor insna .benim annemle babam da gidecek .sonra çocuklar gidecek.kalan ben olucam.bu duygu artık beni çok rahatsız ediyor.keşke bu adamla evlenmeseydimNiye işte niye işte onu soruyoruz adamın yapmadığı kalmamış daha ne istiyorsun adama tekme atmak için illa öldürsün mü seni üçüncü sayfaya mı çık nedir anlamadım tek başınasın özgürsün paran var işin var zihinsel problemlerin mı var nedir illa dayak yediğin seni aldatan adama döncem diye ölüyosun böyle
Her şeyi bırakıp ardımda biraz uzaklaşsam her şeyden herkesten çocuklarımdan bile biraz uzaklaşsam .ağlasam ağlasam ağlasam ....bitsin bu işkence .bu azapGerçekten yargılamak en kolayı ama insan başına bir şey gelmeden diğer insanlar ne yaşıyor hiç anlamak için çaba vermiyor ne yazık ki... Oysa burada küçücük çocuğu ile mağdur olan bir kadın söz konusu. Yapmamız gereken size en mantıklı şeyi kalbinizi kırmadan söylemekti ama herkesin üslubu da farklı demek ki... Lütfen yorumlara kendinizi çok açmayın, bu kadar incitici bir durumda sizi daha çok yormasın bu da. Yasınızı tutup en mantıklı olanı yapın. Kendinizi ve çocuğunuzu düşünün lütfen.
Bazen böyle kaçamaklar insana elbette iyi gelir. Eğer imkanınız varsa deneyebilirsiniz de ama siz bir annesiniz, güçlü kalmak yazılmış kaderinizeHer şeyi bırakıp ardımda biraz uzaklaşsam her şeyden herkesten çocuklarımdan bile biraz uzaklaşsam .ağlasam ağlasam ağlasam ....bitsin bu işkence .bu azap
Öyle.bazen tam yalnız kalıp biraz içimi dökmek istiyorum ama ona bile fırsat yok.birinin karnını doyur altını değiştir uyut diğerine ders çalıştır vs....ama babaları denecek adam pislik bir kadınla ( a pardon masum bir kadınla)üstelik kadına 2 çocuğum var sorunları düzeltmeye çalışıyoruz demem rağmen )kadın ondan pislik adam zaten pislikBazen böyle kaçamaklar insana elbette iyi gelir. Eğer imkanınız varsa deneyebilirsiniz de ama siz bir annesiniz, güçlü kalmak yazılmış kaderinize
Dediğiniz gibi ikisi de pislik ve utanmaları yok. Bu insanları hayatınızdan çıkartmak zor gelse de sizi çok rahatlatacaktır. Böyle insanlarla kendinize yazık etmeyin. Allahlarından bulsunlarÖyle.bazen tam yalnız kalıp biraz içimi dökmek istiyorum ama ona bile fırsat yok.birinin karnını doyur altını değiştir uyut diğerine ders çalıştır vs....ama babaları denecek adam pislik bir kadınla ( a pardon masum bir kadınla)üstelik kadına 2 çocuğum var sorunları düzeltmeye çalışıyoruz demem rağmen )kadın ondan pislik adam zaten pislik
Nereden tutsan elinde kalan böyle bir adamın yanınızda (!) olması mı yoksa huzurlu bir yalnızlık mı? Seçiminiz bu olmalı.Daha geçen hafta arkadaşımın 50 yaşındaki annesinin vefat haberini aldım.bunlar Tokat gibi vuruyor insna .benim annemle babam da gidecek .sonra çocuklar gidecek.kalan ben olucam.bu duygu artık beni çok rahatsız ediyor.keşke bu adamla evlenmeseydim
İşte onu yapabilsem şu anda onun yüzünden etrafımda teyzem kalmadı kuzen hala hiçbiri yok
Yani o kadar güzel yorumlar oldu sert ama doğruyu söyleyen bazı yorumlar da var ki insanı daha beter dibe çekiyor.duvara dayanmışlardır duvarı yıka.pipisi başka vajinada.poposu da mutluluğu yakalamış.olaydaki en masum eve gelen o...ymuş.ondan çocuk doğabilirmiş.evlenirlermiş .ben sülükmüşüm yapışmışım adama .vs.gerçekten çok yıkıcı
Arkadaşım hanımefendi çıldırmış gibi bi takıntının peşine düşmüş naparsa yapsın yeter ki yanımda olsun diye kendini her türlü aşağılayan bi ilişkinin içinde. Birilerinin suratına suratına çarpması lazım gerçekleri. Burda yumuşatılacak hoş karşılanacak bir şey yok. İçinde dura dura bu bataklığı kanıksamış normalleştirmiş. Anormal bir durum içinde olduğunu görmesi lazım. Üzgünüm ama bu durumun naif karşılacak bi hali yokZaten kırgın olduğunuz şu dönemde sizi daha fazla kırmak çok ayıp zaten, umarım kendiniz ve oğlunuz için en doğrusunu yaparsınız. Yasınızı da tutun, acınızı da yaşayın. Ne kadar içinizde kalırsa o kadar yorulursunuz. Kendinize dikkat ettiğiniz ve doğru olanı yapacağınız günler dilerim, iyi günler. Bu arada rica ederim
Ay harbiden hala yukarıdaki mesajında babaları denecek adam o pislik kadınla yazmış.. Yani tamam kadın hadi pislik de (ki evli değillermiş) adam hala adam kaldı ya ona deliriyorum. Böyle elim ayağım titriyor hani Esra Erol’da izliyorum diyorum böyle insanlar olamaz göz göre göre yapamaz, yok yapıyoruz yani ne desem için soğumuyorkadının vesikasını gördünüz mü ?
sürekli aynı sıfatı yakıştırıyorsunuz da.
kadın da sizin gibi sevgilisi işte.
Hanımfendi çok haklısınız ki en mantıklı karar boşanması ve yanımda olsun kararı onu çok kötü şeylere sürükleyecek ama ''başka popolar vs'' yorumlar çok incitici ve uygunsuz. Belki de bu arkadaşımızın kalbine iyi dille dokunabiliriz. Hepimizin amacı şu an boşanma kararı vermesi ama kötü yorumların onu dibe çektiğini söylemiş.Arkadaşım hanımefendi çıldırmış gibi bi takıntının peşine düşmüş naparsa yapsın yeter ki yanımda olsun diye kendini her türlü aşağılayan bi ilişkinin içinde. Birlerinin suratına suratına çarpması lazım gerçeklerim. Burda yumuşatılacak hoş karşılanacak bir şey yok. İçinde dura dura bu bataklığı kanıksamış normalleştirmiş. Anormal bir durum içinde olduğunu görmesi lazım. Üzgünüm ama bu durumun naif karşılacak bi hali yok
Gencecik iş güç sahibi bi kadın bi b.K çukurunda harcıyor ömrünü ve evet birlerinin ona oranın bi b.K çukuru olduğunu söylemesi lazım
Bu evlilik aşk falan değil bildiğin leş bi şey
O iyi şeyler duymak istiyor çünkü. Birkaç yorum önce benim durumumda olan konulara görme yazmışlar diyor. Yani buraya konu açıp görme o o. Ya yuvanı yıktırma dön kocana denmesini bekliyorHanımfendi çok haklısınız ki en mantıklı karar boşanması ve yanımda olsun kararı onu çok kötü şeylere sürükleyecek ama ''başka popolar vs'' yorumlar çok incitici ve uygunsuz. Belki de bu arkadaşımızın kalbine iyi dille dokunabiliriz. Hepimizin amacı şu an boşanma kararı vermesi ama kötü yorumların onu dibe çektiğini söylemiş.
Hanımefendi yaptığım her yorumda boşanmasını vurguladım. Ona asla ''Boşanma'' demem ve cümlelerimin hepsinin sebebi bu arkadaşımızı ikna etmek. Dediğim gibi herkesin üslubu farklı, kimseyi yargılamıyorum ve sizce doğru olan daha sert bir üslup olabilir ama öyle birçok yorum aldı. Ben de ona daha nazik davranıyorum, böylece denemediğimiz yol kalmayacak. İnanın boşanmasını sizin kadar istediğim için tavrım bu.O iyi şeyler duymak istiyor çünkü. Birkaç yorum önce benim durumumda olan konulara görme yazmışlar diyor. Yani buraya konu açıp görme o o. Ya yuvanı yıktırma dön kocana denmesini bekliyor
İçinde olduğu felaket durumun farkında bile değil. Popo vs çirkin yaklaşımlar o ayrı
Ama yumuşatmak onun nezdinde ona hak vermek gibi
En baştan okudunuz mu herkes kadına akıl vermeye çalıştı bi yol göstermeye çalıştı ama kendi illa kocam da kocam deyince tek suçlu o kadını gösterip erkektir yapar kafasında. Hepimizi çıldırttı o yüzden o yorumları aldı. Bi okuyun anlarsinizHanımfendi çok haklısınız ki en mantıklı karar boşanması ve yanımda olsun kararı onu çok kötü şeylere sürükleyecek ama ''başka popolar vs'' yorumlar çok incitici ve uygunsuz. Belki de bu arkadaşımızın kalbine iyi dille dokunabiliriz. Hepimizin amacı şu an boşanma kararı vermesi ama kötü yorumların onu dibe çektiğini söylemiş.