Eşim beni aldatıyor mu?

Vaouv! Bu benim hiç aklıma gelmemişti, harika bir yöntem ve kesin sonuç. :)

arkadaşlar sizin dediğiniz gibi şu an kocamla aramız çok iyi bir daha saç teli falan görmedim ama insanın yinede aklında şüphe kalıyor.Bu konuyla ilgili defalarca konuştuk aldatma olursa çocuğumu alır giderim diye söyledim af etmeyeceğimi biliyor en azından. Telefonuna çaktırmadan bakıyorum şu an bişey göremedim.İnşallah sadece tesadüftür öyle bişey olursa bir daha kocama nasıl güvenirim.Sizce 2. bir çocuk erkeği eve daha çok bağlar mı?Ne yapayım arkadaşlar..

Canım gözünü korkutman iyi olmuş, fakat arkadaşların da dediği gibi üzerine gitme aldatıyor musun falan diye. Zaten aranız iyiymiş şu an. Ben evli değilim fakat babamdan biliyorum, annemle birlikte zamanında çok mücadele etmiştik. Benim fikrim, ikinci çocuk eve bağlamak yerine tam tersine uzaklaştırabilir de, kesin bir çözüm olamaz bu. Çünkü erkekler ilgiden inanılmaz hoşlanıyor. Bebek gibi pohpohlarsan senden iyisi yoktur. Tekrar hamile kaldığında doğal olarak kendinle ilgilenmen gerekecek, duygusal hassas zamanların çok olacak, bebeğin doğunca uzun bi süre sadece onunla ilgilenmen gerekecek. Bence şu durumda bebek fikrini biraz ertelemende fayda var. Çünkü zaten duygusal olarak hassas bir zamandasın, şüphelerin var. Bunlardan kurtulmadan düşünme derim ki sağlıklı bir hamilelik geçirebilesin. Sana tavsiyem, şüphelerin olsa bile eşinle ilgilen ve asla bunu ona hissettirme. Bu konuyu bir daha açmamaya çalış. Sürekli bu konuyu tartışırsanız çok sıkılır. Tabii tedbiri de elden sakın bırakma sürekli takip halinde ol. Ben senin durumunda pek önemli bir şey göremedim aslında yani kuvvetli bir delil yok şu an, muhtemelen tesadüftür o saç telleri. Ve inşallah da öyledir Rabbim göstermesin farklı bir durumu çünkü çok zor. Eşini evine bağlamak istiyorsan ona olan ilgini son derece arttır. Eğer evde ilgi eksikliği varsa, gördüğü en ufak ilgiye yönelebiliyorlar. Denendi, onaylandı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…