• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu?

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Merhaba lütfen bana yardımcı olun.Ben 3.5 yıllık evliyim son zamanlarda eşimde bir değişiklik oldu 2 defa üzerinde bir kadın saçı buldum ve beni aldatmadığını,kazak çekiyordur diyor, kendisinin sürekli dışarıda olduğunu,pazara falan gidiyor alışverişe hemen hemen her gün oradan falan gelmiştir diyor.Ben çıldıracağım aklım almıyor bir türlü sürekli tartışıyoruz öyle birşey yapmayacağını söylüyor benim hiç aklım almıyor. Şu an aramız iyi değil ben bu söylediklerini kabul edemiyorum aklımda hep soru işareti kalıyor.Bana her şeyi çok büyüttüğümü bir kıl yüzünden ona güvenmediğimi söylüyor güvenmiyorsan gidebilirsin diyor.Resmen psikolojim bozuldu daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştık.İlk üzerinde kıl bulduğumda ben yoktum 10 gün geldiğimde üzerinde 2 tane saç buldum kendisine gösterdim ben yokken beni aldatmış olabilir mi yalanlıyor sürekli ben ne yapabilirim.Teşekkür ederim...

iletişim kurduğu aletlerde olsun bence gözün kulağın. telini saklar mı pc başında çok uzun kalır mı vs vs... ama öyle bişey hissediyorsan da hiçbişey yokmuş gibi davranıp takip altında tut davranışlarını. inşallah aldatmıyordur...

her gün tel bakıyorum arama listesinde yabancı kimse olmuyorki rehberine falan bakıyorum aynı kişiler yeni numara yok bilmiyorum öğlene kadar evde oluyor 13.30-14.00 gibi evden gidiyor hiç arama olmuyor bazen benim yanımda tel konuşuyor ama bazen tel sessize alıyorda anlamıyorum.

bence aldatıyormusun benı dıye ustune gıtme bu seferde bızım hanım anladı daha dıkkatlı olmalıyım gıbı seyler dusunebılır Allah gostermesın umarım oyle bırsey yoktur.msn face falan kullanıyorsa takıp edebılırsın telınıde o farketmeden karıstırırsın.eger yapıyorsada kendıne yapar kendını hırpalayıp psıkolojını bozma canım.

Sadece iki tel sactan esinin seni aldattigini soyleyemeyiz canim umarim öylede degildir ama sizi suphelendiricek baska seyleride varmi telden haric normalde iliskiniz nasildir?Aranizda yinede bi güvensizlik olmali ki uzerinde sac aramissin.Bide esin ne is yapiyo yani kadin saci yapisacak kadar hasir nesirmi bayanlarla?

canım gercekten ıkı sac teli yüzünden kendini yıpratma..belliki biraz kıskancsın kendımden bılıyorum evlı degılım ama tahmın edebılıyorum..arkadaslara katılıyorum sakin ustune dusme sesızce takıbe al hem eger yapmıyosa sureklı aldatıyosun dersen aklına bile düsürebilirsin yani bu da var..

eşim restoranımız var restoranda balık pişiriyor ve iş geç bittiği için elemanları falan dağıtıyor sürekli 2.00-3.00 de eve geliyor bizde bazen gidiyoruz öyle bitiyor yani iş etrafın temizliği falan bazen müşterilerle iletişimi oluyor ama pazara falan alışverişe dışarıya gidiyor bu sorun öncesine kadar gayet iyiydi 2 gündür kötüyüz benimle ilişkisi de aynı değişiklik yok ama ben yokken beni aldatmasından korkuyorum yapmadığını söylüyor yemin ediyor internete merakı yoktur o konuda şüphem olmaz

Husnu zan ediyorsunuz, hem esinizi hemde kendinizi yipratiyorsunuz,
Iciniz rahat olsun eger esiniz aldatiyorsa, Rabbim bunun hesabini zaten soracak,
siz gozunuzle gormediginiz birsey yuzunden esinizin uzerine giderseniz,
esinizi kendinizden sogutursunuzda yapmadigi seyin gunahinida alirsiniz.

bu anlattığın aklıma şunu getirdi:
birgün sevdiğimle metroya binecektik ve aramızda espriyle karışık böyle bir konuşma geçiyordu. işte üzerinde kıl bulsam filan diye ben de trip atıyordum.
o sırada metro geldi, huurra herkes biniyor ya. bindik bi baktım sevgilimin kolunda mı omzunda mı tam hatırlamıyorum bir saç (kış olduğu için siyah kabanda belli oldu hemen) biraz önce yoktu, birden nasıl oldu binenden inenden... o an ikimiz de gülmeye başlamıştık...
kazak çeker - kaban çeker olayı doğrudur. ama bu ille de masumdur demek değil, çaktırmadan takip edersin ama üstüne gidip bu kadar kavga etme bence

Restauran sanirim kendinizin canim yani esinin öyle bi kac saatligine birakip gidebilicegi birileri varmi yani bu tür seylerde hem zaman ,hem mekan,hem para isteyen seyler :34:bide esine sanirim pat diye seni aldatip aldatmadigini sormussun tabiki hayir diycek evet karicigim yaptim özürdilerim demez ya:50:Bence bi süre bu konuyu kapat unutmus gibi davran ama aklinda süpheler var belli ki caktirmadanda takibi birakma yani.Is yerinde guvenebilecegin birileri yokmu ne zaman cikti ne zaman geldi haber versin sana yani sen hic haber vermeden baskin yap.Hem aldatmaka öyle kolay is degil yani tel.yok netten bi haberlesme yok kadinla mektuplasip pazarda bulusacak hali yok ya belkide gercekten tesadüfen yapisti o saclar.Umarim altindan seni uzucek seyler cikmaz tatalim sevgiyle kal

evet kendimizin abisi ile birlikte yapıyor onun belli saatten sonra işi pek olmuyor ama elemanları bekliyor onları evlerine bırakıyor.Elemanlara böyle birşey diyemem çünkü gidip söyleyebilirler hem karışmazlar nereye gittiğine falan.bana dokunmasını falan istemiyorum ona fırsat vermiyorum ne yapmalıyım sizce ona tam güvenmeden onunla birlikte olmak istemiyorum....

Merhaba lütfen bana yardımcı olun.Ben 3.5 yıllık evliyim son zamanlarda eşimde bir değişiklik oldu 2 defa üzerinde bir kadın saçı buldum ve beni aldatmadığını,kazak çekiyordur diyor, kendisinin sürekli dışarıda olduğunu,pazara falan gidiyor alışverişe hemen hemen her gün oradan falan gelmiştir diyor.Ben çıldıracağım aklım almıyor bir türlü sürekli tartışıyoruz öyle birşey yapmayacağını söylüyor benim hiç aklım almıyor. Şu an aramız iyi değil ben bu söylediklerini kabul edemiyorum aklımda hep soru işareti kalıyor.Bana her şeyi çok büyüttüğümü bir kıl yüzünden ona güvenmediğimi söylüyor güvenmiyorsan gidebilirsin diyor.Resmen psikolojim bozuldu daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştık.İlk üzerinde kıl bulduğumda ben yoktum 10 gün geldiğimde üzerinde 2 tane saç buldum kendisine gösterdim ben yokken beni aldatmış olabilir mi yalanlıyor sürekli ben ne yapabilirim.Teşekkür ederim...

arkadasım bence hemen olaya dalmamlıydın bıraz sakince beklemelıydın bırsey varsa zamanla ortaya cıkardı bence bıraz fazla fevrı davranmıssın...

öyle ama insanda öyle bir durumda sakin kalamıyorki üstelik onun üzerinde gördüğümde kendi de gördü saçı bilmiyorum ya tel sürekli sessizde tutuyor belkide eve gelmeden arama kaydından numarayı siliyordur bu durum benim çok canımı sıkıyor artık...

umarım aldatma olayı yoktur. telefonu falan karıştırıyorsun ya. arayan ve arananlara bakmayacaksın. konuşma sürelerinebakacaksın. örneğin. sen baktığında en son x aramış. konuşma süresi 3 dakika. sen kontrol ettiğinde yine en son x ile konuşmuş. konuşma süresi 3 dakika ise problem yok. ama aranan arayan değişmemiş de konuşma süresi 20 dakika olmuşsa vardır bir problem. çünkü arayan ve arananları silebilir. htta aldatıyorsa %100 siler. yda diyelim ki en son ibrahimle konuşmuş ama süresi 30 adkika. bir erke bir erkekle 30 dakika ne konuşur. bir bayanı erkek ismiyle kaydetmiş oabilir.

inşallah öyle birşey yoktur ama için rahat degilse bu içindekikurt seni hiç rahat bırakmayacak o duyguyu bilirim son durum ne inşallah kötü degildir sadece tesadüften ibarettir canım

sorulunca hiçbir erkek aldattığını kabul etmez ki. hepsi reddediyor.
saç tellerini farklı günlerde mi buldun? ve aynı saç teli miydi? bu önemli
bir iki saç teli yüzünden eşim beni aldatıyor diye düşünülmez demek ki bundan öncesi de var. bu da tuz biber olmuş.
sana karşı ilgisi arttı mı ya da azaldı mı? kendine her zamankinden daha fazla mı bakıyor?
kadınlar bir şey varsa hisseder. adam kapıdan girince bile bir şey yaptıysa gözünü kaçırır. fazla konuşmaz.
biz aldatıyor ya da aldatmıyor diyemeyiz canım. sen bir durup bi uzaktan bak. davranışlarını incele.

eşinin seni aldattığından şüphe duyuyorsan bunu ona açıkça söylemekle "bir halt yiyorsan kendini toparla gizli saklı yap, bak ben çakmaya başladım"diyorsun resmen.Böyle şeyleri gizlice yapacaksın.Telefonuna gizlice bakacaksın,çok sık görüştüğü numaraları adı erkek adı bile olsa arayacaksın gizlice.En azından sesini duyup kapatacaksın.Ben eşimden şüphelenmiyorum ama yinede arada sırada bazı numaralarını arıyorum gizlice gerçekten erkekmi bayanmı diye tedbirimi alıyorum anlayacağın.Konuştuğu kişilerle hangi saatlerde görüşüyor hergün aynı saatlerde görüştüğü biri varmı ona bakabilirsin.Ama bütün bunları gizlice yapacaksın.Eşinle aranı açmayacaksın bence.O zaman eşini tamamen kaybedebilirsin.Eşinle arana duvar örme.şayet seni aldatıyorsa çekirge 1 sıçrar,2 sıçrar 3. de zaten sen öğrenmiş olursun çoktan.Bir tek saç teli hiç birşeyin ispatı değildir.boşu boşuna huzurunuzu bozma derim ben.

Bu kuşku öyle bişedir ki , insanın içini yer bitirir...ama sen yanlış taktikler uygulamışsın hayatım.o kılı gördügün zman bu ne??? demicektin, bu onu dikkatli davranmasına neden olmuştur...sen bu konuda ona hiç bişe söyleme..aranıda gayet güzel tut...ama çok dikkatli ol...ona güvendigin söle..(tabi aslaaa güvenme)...tlfonunu bak elinden düşürüyor mu, mesela banyoya bile giderken tlflamı gidiyor, yoksa senin yanında koyup gidiyor mu??? gerekirse takip et ya...gözün üzerinde olsun...arama kaydında bişe yoksa en son aradan kişinin özetinde ne kadar konuşuldugunun süresi vardır..zaten öyle bişe yapıyosa o bunun önlemini almıştır o ssaatlerde beni arama demiştir..o yüzden bakman gereken yer arama kaydının son koşunuşulan kişinin süresi...öyle erkekler varki bütün kız arkadaslarını erkek isimyle yazarlar, yani dikkat et ayşe veliye dönmesin... onu devamlı takip etmelisin hayatım...en önemlisi kadın parfümü kokuyor mu,??? yani bunları yaparken kocan senin ona güvendigini fln zannetsin taktik bu ..

Back