Merhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger yüzüne herşeyi söyledim inkar ediyor ve yağ gibi üste çıkıyor 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin
Siz annesiyseniz o da babası. Alsın baksın çocuklara. Bakalım kadına bakacak,arayışa girecek zamanı olur mu? Kadın çocukları görüp yanaşır mı?Merhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger yüzüne herşeyi söyledim inkar ediyor ve yağ gibi üste çıkıyor 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?