Esim beni aldatiyor fakat kabul ermiyor

Ebrar1994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
5
6
36
30
Merhabalar bayanlar ağlaya ağlaya bitap düştüm ne olur yardım edin eşimle severek evlendik şuan onun kendi harcamalarından 120 bin tl borcu var ve zor zamanlar geçiriyoruz fakat hicbir zaman elini bırakmadım hep destek oldum ama bugün gördüm ki herşey boş aldatildigimi öğrendim sürekli bi sevgili arayışındaymis meger yüzüne herşeyi söyledim inkar ediyor ve yağ gibi üste çıkıyor 2 evlâdım var deyim yerindeyse saçımı süpürge ettim ama hak etmedi konum şu ailem yuvamın bozulmasını istemez zaten konusu geçince sen istedin sen çekicen oluyor boşanmak istiyorum fakat o kadar cocuklarina bağlı bi baba ki (sadece babalığı mükemmel) bana vermeyeceğinden korkuyorum ben evlatlarima paşalar gibi bakarım ama boşanmaya izin verende olmaz ne yapmam gerek lütfen yardım edin

Çocuk annededir her zaman şu çocuklarımı vermeyecekmiş,vermez, alamam cümlelerini kurmayı bırakın. Mükemmel baba(!) çocukları anneden ayırmaz zaten. Mükemmel bir babanın şahsi o kadar borcu nasıl olabiliyor? O kadar borç ödenirken çocuklarının hakkından çalmayacak mı?

Çocukların yaşı küçükse zaten sizindir erkek milleti değil mi hiç zor zamanlarında yanlarında olmamak gerek demek ki

Yuva demeyin allah aşkına midem bulanıyor
Nesi yuva bunun?
Ayrıca nedense kötü kocaların hepsi de mükemmel baba (!)
Boşanmayacaksanız bahane aramayın. Kendinizi kandırabilirsiniz ama bizi değil.

Ayrilmaya hazir hissetmiyor olabilirsiniz.
Burada hiçkimsenin size bu konuda yüklenmesine izin vermeyin.

Herkes ani travmalar karşisinda ayni tepkileri veremeyebikir veya dogru adimlari herzman atamayabilir.eger yapilabiliniyor olsaydi psikologlara psikiyatristkere gerek kalmazdi.

Ulasabileceginiz herturlu profesyonel yardimi alin bu döbemde.hemen şuan su dk.karar vermek zorunda degilsiniz.uzman desteğiyle karar almaniz çok çok kolaylasacak inanin.şuan hersey siyah ve gri degil mi? Ama profesyonel destekle verdiginiz karardan pişmanlik duymamaya baslayacak hayata yeniden karişacaksiniz bunada inanin.

Ben sizi ayrilmaya cok kararli gormedim..zaten burada biz ancak belli bir yere kadar birseyler diyebiliriz..hayatinizi yasanmisliklarinizi biz bilmiyoruz.yillardir seda sayan'in su sozu aklimdan cikmaz bosanacaksaniz eger acik edin kartlarinizi yoksa yuz goz olmak sizin icin dezavantaj..karsinizdaki insan size saygi hic duymaz..insan pek cok seye katlanabilir..ama ben aldatilmayi asla sindiremem..

bence karısını aldatan, ona sevgi ve saygı duymayan iyi bir baba olamaz. muhtemelen boşanmaya hazır olmadığınız için bilinçaltınızda kendinize bahane yaratıyorsunuz.
eğer kesin kararlı değilseniz sakin kalın, izlemede olun ki gereksiz gerginlikler yaşamayın.
eğer kararlıysanız da tüm kartlarınız açık olsun, net olun.

Sandığınız kadar da mükemmel bir baba değil kendisi maalesef. Çocuklar kaç yaşındalar? Eğer küçüklerse bir halt yapamaz eş kişisi. Onun haricinde ispatlarınız olsun, o inkar ediyorsa siz de belgeleyin mahkemede de yapıştırın suratına! Korkmayın, kimseye ihtiyacınız yok yalnız şartlarınız nedir bilmiyorum. Yani daha önce iş hayatınız var mıydı? Çalışabilir misiniz? İş bulabilir misiniz? Kendinizi sağlama almadan ayrılmayın çünkü 2 tane evladınız var eğer yalnız olsaydınız şimdi çıkın, gidin açın davayı derdim ama çocuklar olunca iş değişiyor. Allah yardımcınız olsun.

Çoluğunun çocuğunun rızkını elalemin kadınlarına yediren, çocukların geleceğini düşünmeyip bir dünya borç yapan, çocuklarının annesinin onuruyla oynayan ve aptal yerine koyan, çocuklarının sorumluluklarını almak yerine uçkurunu düşünen adam nasıl iyi baba oluyor söylesenize. Babalık sadece sevip oyun oynamak mıdır? Eğer buna inanıyorsanız çok feci bir yanılgıdasınız demektir.
Boşanın ya da boşanmayın diyemem. O sizin karakterinize bağlı. Size yapılanları sindirip evliliğe devam etme kararı alırsanız, bu konuyla ilgili hiç eşinizle yüz göz olmamanızı öneririm. Eğer boşanmaya kesin karar verirseniz boşanma lafını ağzınıza alın, boşanmayacaksanız lafını bile etmeyin bence.

Boşanmayacaksanız dramatize etmeyin. Tepkinizi koyun bir daha yapmaz vs onlara da çok inanmayın. Sular durulana kadar yapmaz. Umursamayın, hayatınıza hiç olmamış gibi devam edin.

Bu annelerin "kocam cocuklarimi bana vermez" cümlesi beni çileden çıkarıyor. Şüphe degil kesin olarak eminler. Kk'da belki bin tane konu vardir böyle. Arastirsa hukuk şirketlerinin, avukatların makalelerini bulur. Hicbir sey araştırma, korkuyla bebeklerimi benden alacak diye boşanmayi ertele. Aldattigini ispat etmeye bak sen. Kocan hukuktan daha mı akıllı? Hayat kadini bir anne bile olsa bebek anneye veriliyor. Koca da kimmiş? Yeter artik korkan sinen kadin gormek istemiyorum. Dişlenin biraz. Ağlak olmayın vurun kırın dağıtın. Aslanlar gibi gidin dava açın. Ucretsiz avulat talebinde bulunun gerekiyorsa. Sinmeyin böyle, bu zorbaliklari kabul etmeyin. Boyun bükmeyin.

Kendini kandırma. Gözü dışarıda olan adam çocukları ne yapsın? Alır haftada iki gün MC donaldstan hamburger yedirir babalık yapar işte.
Kız peşinde koşarken evde çocuğu ne yapsın? Boş bekar evi dururken çocuklu eve mi kiz getirsin? Ya da eskort meskort tuttuğunda evde çocuk var diye bir de otel mi tutsun? Ne bileyim, bir yerde gecelemek istediğinde 'ay çocuklarım bekler' diye eve sekizde mi gelsin??
Gözü dışarıda adamın ne işi olur çocukla? Yeniden evlenmek isteyince bile 'cocuklarin velayeti bende' cümlesi korkutup kacirir kadını. Nickinizden yaşlarınızın 26 olduğunu düşündüm.. adamın bulacağı hiçbir yirmialtilik kız iki çocuk bakmaya evlenmez.
Sen rahat ol.
Başka seylerden devam etmek istersen et,kendi hayatındir ama adam çocukları sen versen de almak istemez. O konuda rahat ol

Siz annesiyseniz o da babası. Alsın baksın çocuklara. Bakalım kadına bakacak,arayışa girecek zamanı olur mu? Kadın çocukları görüp yanaşır mı?
Ben etrafımdan hep bunu gördüm. Öyle evlilikler var ki,sadece erkeğe yarıyor. Kadın temizlik,yemek,çocuk,misafir ağırlama(bazen de çalışıp eve para getirme) hepsiyle ilgileniyor. Kendine bakacak vakti olmuyor. Adam genç delikanlı gibi ortada dolanıyor. Kafası boş olduğu için her türlü şeytanlığı düşünüyor.

Sız gozunuzle gorduysenız onun kabul etmesıne gerek yok. Bosanmak ıcın kımseden ızın almanızada gerek yok. Iyı baba cocuklarının yuvasını dagıtmaz bu sekılde en azından ve yıne ıyı bır baba cocuklarını annesınden ayırmaz. Ve yıne ıyı bır baba olsaydı okadar borcu cocuklarına yapardı onların rızkını baska seylere harcamazdı. Aılene gelınce ıkı cocuk annesısın ızın vermelerıne gerek yok zaten senı o mutsuz yuvada tutmak ısteyenden aıle olmaz oyle ınsanlarıda ben olsam sılerım dusuncesız okdukları ıcın. Bence aldattıgını kanıtla cocuklarını al kendıne bı hayat kur kımsesız sadce cocuklarınla

Mükemmel baba evine sahip çıkan insandır
Çocuklarını doğuran ona eşlik yapan kadını aldatan mükemmel baba mı olur?
Muhtemelen mutfak alışverişi yapıp çocuklara oyuncak aldığı için öyle diyorsundur
120 bini kendi için harcamış naptı bu kadar?

İyi baba felan değil ..iyi baba öncelikle kadınını mutlu etmeli ki oda evlatlarını mutlu etsin...ayrıca iki seviyordur oynuyodur diye iyi baba diyosunuzdur Allah bilir..

Ben bugün neden ofkeliyim ya :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…