• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatiyor fakat kabul etmiyor

120 bin TL borcu olan, çalışmayan ve eşini aldatan bir adam nasıl iyi bir baba oluyor? Adam tabi ki aldattığını kabul etmez. İnkar etmesi normal. Aldatan bir adamdan dürüst olmasını beklememek lazım.

Karısını aldatan adamlar asla iyi baba değildir kandırmayın kendinizi. Çoluğundan çocuğundan zaman çalıp başkasına o zamanı veren,onların rızkını başka kadınlarla yiyen adamlar iyi baba olamazlar.

Aldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalım

Bosanma esler arasi oluyor, cocuk ve ebeveyn arasi degil. Adam cidden mükkemmel bir baba ise, daima çocuklarin yaninda olur. Bunu yapmak için ille evli olmak zorunda degil.

Konu sahibi "sevgilisi olmus" yazdi. Sevgili ile ne yapildigini saniyorsunuz? Siyaset corona mi konusuluyor sanki? Elbette öpüsülür, cinsellik yasanir. Konu sahibi esini aldatsa, esi hiç demez "ama çok iyi annelik yapiyordu" diye.

Bosanmak niyese erkekler için gayet kolay, kadinlar topluma göre önce akil sagligindan olmali bosanmak için. Cok yazik.

Ya gerçekten şu çocuklarımı vermem lafına nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorum. Forumda hep aynı şey boşanırım ama çocuklarımı vermez. Nereye vermiyormuş? Eğer çocuğunuza bilerek verdiğiniz bir zarar yoksa çocuk anneye verilir. Babaya çocuk verilmesinin tek istisnası bu, bir de siz velayet hakkından vazgeçerseniz. Yoksa imkansız çocukları alması. Ayrıca iyi bir baba olsa çocuklarının annesine düzgün davranır, ailesi dağılmasın isterdi

Bosanma esler arasi oluyor, cocuk ve ebeveyn arasi degil. Adam cidden mükkemmel bir baba ise, daima çocuklarin yaninda olur. Bunu yapmak için ille evli olmak zorunda degil.

Konu sahibi "sevgilisi olmus" yazdi. Sevgili ile ne yapildigini saniyorsunuz? Siyaset corona mi konusuluyor sanki? Elbette öpüsülür, cinsellik yasanir. Konu sahibi esini aldatsa, esi hiç demez "ama çok iyi annelik yapiyordu" diye.

Bosanmak niyese erkekler için gayet kolay, kadinlar topluma göre önce akil sagligindan olmali bosanmak için. Cok yazik.
Ben deli demedim ki sadece fikrimi söyledim arkadaş ailem istemiyor diyor demek ki çocuklarına bakacak ayrı çocuklarıyla bir yuva kuracak geliri yok böyle konularda maalesef iş ailede bitiyor aile sahip çıkmadığında komşu ne kadar yardımcı olabilir ya da çalışmak istese çocuğuna kim bakacak bakacak olan aile kızım senin yerin yanımızdır der ki öyle bir aileye de benzemiyor biraz gerçekçi olalım . En güzeli eşine uzaklaştırma alsın oturduğu evde otursun gitse gidecek yeri yok sonuçta .tırnaklarıyla kazanarak geldiği yeri başkasına bırakıp gitmek de olmaz

Bosanmak icin kimseden izin almaniz gerekmiyor. Calisiyor musunuz? Ya da mesleğiniz, calisma geçmişiniz var mi?

Ya gerçekten şu çocuklarımı vermem lafına nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorum. Forumda hep aynı şey boşanırım ama çocuklarımı vermez. Nereye vermiyormuş? Eğer çocuğunuza bilerek verdiğiniz bir zarar yoksa çocuk anneye verilir. Babaya çocuk verilmesinin tek istisnası bu, bir de siz velayet hakkından vazgeçerseniz. Yoksa imkansız çocukları alması. Ayrıca iyi bir baba olsa çocuklarının annesine düzgün davranır, ailesi dağılmasın isterdi
+1

Boşanmak için kimseden izin almanıza gerek yok. Çocuklarıma paşalar gibi bakarım demişsiniz, daha ne ??? Kocanızın iyi bir babaysa boşandıktan snra da babalığını yapsın,siz onu çekmek zorunda değilsiniz.

Kocanızın aldattığına dair kanıt var mı elinizde.Arayıştaymış dediniz,kanıt toplayın.Boşanırken işinize yarar,maddi manevi tazminat davası açarsınız. Ayrıca şu yaşıma geldim daha çocukları babaya veren bir hakim görmedim.Çocuklar küçükse %100 size verirler zaten,kocanızın istemesi bişi ifade etmez..Yukarıda bi arkadaş da yazmış ancak siz çocukları istemezseniz hakim babaya verir..Kocasını aldatan kadınlara bile velayet veriliyor örneğin..Bir avukata gidin,danışın.Kafanız rahatlar.Şu an bilgisiz olduğınuzdan boşu boşuna kendinizi korkutuosunuz.

Lütfen kendinizi sıkmayın bunaltmayın çocuklariniza siz lazimsiniz. Bana kalirsa direkt ayrilin.Neden çekesiniz böyle bir adamı? Ilerde siz kavga ettikce çocuklar da sikilacak.

Back