- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Pes doğrusu. Delil varken de inkar ediyorsa artık...Mesajlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pes doğrusu. Delil varken de inkar ediyorsa artık...Mesajlari
Aldatma kabul edilecek bir şey değil ama her insan hata yapabilir . Arkadaşta arayış içinde diyor kadınla yatmış kadını eve getirdi demiyor ki ben babasız büyüdüğüm için çocuklar kırmızı çizgim hep .cocuklar arada olduğu için ve mükemmel bir baba olduğunu da söylüyor çocuklarım için bir şans daha verirdim .Kestirip atmak bizim için çok kolay olabilir ama boşanmış ablamdan biliyorum 3 çocuğuyla bizim evimize sığamamıştı maalesef. Öyle kolay değil hemen boşanalım
Ben deli demedim ki sadece fikrimi söyledim arkadaş ailem istemiyor diyor demek ki çocuklarına bakacak ayrı çocuklarıyla bir yuva kuracak geliri yok böyle konularda maalesef iş ailede bitiyor aile sahip çıkmadığında komşu ne kadar yardımcı olabilir ya da çalışmak istese çocuğuna kim bakacak bakacak olan aile kızım senin yerin yanımızdır der ki öyle bir aileye de benzemiyor biraz gerçekçi olalım . En güzeli eşine uzaklaştırma alsın oturduğu evde otursun gitse gidecek yeri yok sonuçta .tırnaklarıyla kazanarak geldiği yeri başkasına bırakıp gitmek de olmazBosanma esler arasi oluyor, cocuk ve ebeveyn arasi degil. Adam cidden mükkemmel bir baba ise, daima çocuklarin yaninda olur. Bunu yapmak için ille evli olmak zorunda degil.
Konu sahibi "sevgilisi olmus" yazdi. Sevgili ile ne yapildigini saniyorsunuz? Siyaset corona mi konusuluyor sanki? Elbette öpüsülür, cinsellik yasanir. Konu sahibi esini aldatsa, esi hiç demez "ama çok iyi annelik yapiyordu" diye.
Bosanmak niyese erkekler için gayet kolay, kadinlar topluma göre önce akil sagligindan olmali bosanmak için. Cok yazik.
+1Ya gerçekten şu çocuklarımı vermem lafına nasıl inanıyorsunuz hayret ediyorum. Forumda hep aynı şey boşanırım ama çocuklarımı vermez. Nereye vermiyormuş? Eğer çocuğunuza bilerek verdiğiniz bir zarar yoksa çocuk anneye verilir. Babaya çocuk verilmesinin tek istisnası bu, bir de siz velayet hakkından vazgeçerseniz. Yoksa imkansız çocukları alması. Ayrıca iyi bir baba olsa çocuklarının annesine düzgün davranır, ailesi dağılmasın isterdi