• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni aldatiyor fakat kabul ermiyor

Karısını aldatıp yuvasının bozulmasına yol açan adam bana göre iyi baba değildir.
Bayan demek istemiş ki çocuklara iyi davranıyor, ihtiyaçlarını karşılıyor bu manada iyi bir baba. Bana karşı kötü dio

Boşanmaya izin verende olmaz demişsiniz, tamam bir ailesiniz ama sonuçta evlilik sarsildiysa ve ayrılmak istiyorsanız ayrilirsiniz.

Esinize kondurmuyorsuniz aslinda belki bizee yasasak konduramayiz.mukemmel eş mukemmel babaydi deriz.mukemmel baba yuvanin dagilacagini bildigi halde sizi aldatmaz ve yuvanizi dagitmazdi.eskiden derdim baba aldatiyorsa es olarak kotudur baba olarak degil.ama artik oyle dusunmuyorum iyi bir baba sirf cocuklarin hatri icin bile yuvayi dagitmaz

Boşanmayı kesin kafaya koyunca bir dilekçeye bakar,çocuk icinse alır benden değil ölürüm de vermem demeniz lazım milletin yüzüne ailenizi ikna edin baktınız olmuyorlar alın valizi gidin ailenizin evine yada kocayı kovun, inşallah maddi geliriniz vardır varsa bir dakika durmayın bosayin borclariyla başbaşa kalsın beyefendi

Şahsi harcama için 120 bin borç yapan adam muhteşem baba olamaz bana göre. O kadar borç içinde mutlu baba da olamaz ki. Eşim maddi olarak ilgilenme vs olarak cidden iyi olduğu dönemler vardı şuan aramız kötü de olsa ben yinede ona muhteşem demedim bu muhteşem hayat yaşayıp borç aldatma her şeyi yapan adamlar nasıl muhteşem oluyır ki acaba eşime haksızlık mı ediyorum diyprum bazn ayrıca boşanmak istiyorsanız kolay ama siz boşanmak istemiyorsunuz

Back