Eşim bendne habersız süreklı mısafır cagırıyor

ESINIZ EVE SIZDEN HABERSIZ SUREKLI MISAFIR CAGIRIRSA NE YAPARSINIZ

• OLSUN NE OLCAK CAGIRSIN

OY: 1 3,6%
  • ASLA BOYLE BIR HATA YAPAMAZ BANA SORMADAN

OY: 27 96,4%

• Ankete Katılan
    28

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
39
slm kızlarrrrrrrrr ah erkekler ahhhhhhhhhhhhhhhh dıyoruz hepımız galıba benım sorun su;

esım benden habersız sureklı mısafır cagırıyor eve hemde yemeklı sız olsanız ne yaparsınız ben kızıyorum bunuda yapamıyacaksan nıey evlendın dıyor bana gelde dellenme sankı hızmetcılık etmeye evlendım.siz olsanız ne yapardınız ne derdınızmafoldumben

GECEN SOLE BIR DURUM OLDU

GUNLERDEN PAZARTESI BEN SABAHDAN HASTANEYE GITTIM KAN ALDIRDIM TRIOT TESTI SU BU UGRASTIM BAYA NEYSE ABSKAM ALISVERIS MERKEZINE GITIK ESIMLE SAAT 9 BUCUK BU ARADA NEYSE OLE GEZINIYORUDUK DUKKANLARDA BIR AVIZE GORDUM AAAAAAAA DEDIM PATRONUNUN AVIZELERINDEN DEDIM DEMESIN MIIIIIIIII AAAAAAA YARIN ONLAR BIZE YEMEGE GELIYOR DEMESINMI DELIRDIM CUNKU SABAHDA GENE HASTANEYE GITCEM UTRASON CEKILCEK KAN VERCEM SU BUUUUU NEYSE SABAHDAN BIR BUCUGA KADAR HASTANE ISIM SURDU KOSTUR KOSTUR EVE GELDIM TEMIZLIK YEMEKKK CANIM CIKTI CANIM AMA ADAMMMMMMMM HALLDERSIN SEN HALDERSIN HIC SEN O KADAR KAN VERDIN KOSTURDUN BEN YARDIM EDIYIM YADA ERTELEYELIM YOK CANIMI COK SIKTI YA O BITMESI DUNDE GENE ANNESINI DEDESINI VE AYRICA KOMSULARINI YEMEGE CAGIRMIS 15 KISI DIGER MISAFIRLERIN BULASIKLARINI DAHA VITRINE YENI KOYDUM CIKARTMAN BIR OLDU CNM CIKTI YAAAAAAAA SIZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ

valla ayıp ediyo böyle yaparak..ortak alınması gerek bu tür karraların.hep bayanlara yükleniyo işler..ciddi bi şekilde konuşman lazım.tavrını sertçe koy.
üstelik hastasın ve uygun değilsin buna rağmen senden habersiz misafir kabul edebiliyo.bana biraz anlayışsız bi eş gibi geldi.ben olsam düşünmeden tepki verirdim canım biz de insanız robot değiliz ki

Buna hic gelemem iste....benden habersiz eve misafir falan cagiramaz.lmaz:

Gelenlere hazirlik yapan benim, tüm ise kosturan benim, ehhh? Benim fikrim düsüncem en önemlisi rizam önemli degil ha?

Yok vallaha.....

Birdahakine öyle yaparsa, esinin yaninda ac geleceklere Telefon, Kusura bakmayin esim benden habersiz sizi davet etmis, malesef benim baska planim vardi, baska zaman buyrun gelin, bugün vaktim yok, kusura bakmayin esimin cahiligi iste...de......

OLE KIZDIM BENDE NEYIM BEN NEYIM DEDIM TLF SURATINA KAPATTIMMM GELDI BES KARIS SURATLA BEYFENDIIIIIIIIIIIIII EVE BENIM ETMEM GEREKIRKEN O EDIYOR YAAAAAA EVET BU KONUDA COK ANLAYISSIZ GERCI COK KONUDADADA NEYSE DIYELIM:bbo:

:roflol:avizelerde olmasamış demek ki ,tam süpriz olacakmış...,hem güldüm hem üzüldüm ...
eşim bu 1 kere yaptı,ve bir daha asla benim iznim ve haberim olmadan yapmamsı gerektiği konusunda iyice bir uyardım...çok kızmış ve sinirlenmiştim bunu yaptığın da... bir daha da başıma gelmedi..benden onay almadan ,karşısındakini davet etmez..
bunun çözümü konuşup anlatmak eşine....

Benımde en nefret ettııgım seyyyyyyyyy zafımdan yararlanıyor dıyebılırz cunku ben asla bır kac seyle yetınemem bır basladımı kendımı oldurene kadar 9 dan az yemek yapamam od abılıyor ya bunu yelız enınde sonund cıkartır bırseyler bılıo bu rahatlıo ondan ama aksam yataga nasıl gırdıgımı bılemedım kac gundurrrrrrrrrrrrr caydı meyvesıydı tatlısıydı bulasıkdı oooooooooooooooo beyfendı butun mısafırler gıttıkden sonraaaa bakk nasıl yapıyorsun bırde kızıyorsun demesınmııııııı

Konustum cok ama adam anlamıyorkıııııııııı gıtmıs ınanabılıyormusunuz annesıne sormus sunlarıda cagırsan ıyı olur cıkartmıs oluruz aradan dıye dellendım yaaa resmen bır kerede annene sorma bana sor dedım hıccccc o gene bagırıp cagırıo

eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama....
esnaf vs yada kendi işi ise,sende aç tel.ona.bugün sana dükkana ,işyerine
şunlar şunlar geliyo;aman ha hizmette sınır tanıma de,dışardan yemek söyle vs de...
yada hiç olması gülsüm sultan ın dediği gibi yapacaksın ...
artık kafasına dank etmesi için ..

Esım muhendıs

valla bır mısafır agırlamak ole kolay deıl tatlısındna meyvesıne yemegı su bu en az 50 mılyon para harcıyrosun para kazanmak ole kolaymı bır suru borcumuz var ama esım anlamıyor sureklı mısafır mısafırrrrrr bende artık kız arkadaslarımı cagırcam ona ınatttttt

konuşmak işe yaramıyosa bi güzel dersini ver..hemen o gün bi iş çıkar kendine gelsinler bakalım misafirler..rezil olup utanan o olur çünkü çağıran o.bakalım çağırdğı misafrler eve gelince hazırlk yapmamş bi ev sahibi bulunca ne düşüncekler.senin açıklaman çok basit..benim haberim yoktu.bana sormadan çaığrmış kusura bakmayın..bi daha yapar mı acaba...

erkeklerin böyle düşüncesizce davranmalarına sinir oluyorum
sank karşısındaki eşi değil evin hizmetçisi klava:

:hulya:SIMDI TEPEMDEYDI BEN BUNLARI YAZARKEN SUNUDA YAZ SUNU YAZ DIODU

CVP SU EVE PARA GETIREN BENIM YAPCAKSIN CEVABA BAKSANIZAAAAAAAAA

canım eşinle bunu konuş.uyar..gerçi uyarmışsndır ama hala devam ediyosa emri vakilere,kim gelirse gelsin hiç bi hazırlık yapma.otur tv nin karşısına oh.. o düşünsün.madem kafasına göre misafir çağırıyo,kendi uğraşsın.. misafir gelince de az önce söyledi hiç bi hazırlık yapamadım o yüzden dersin.. senin suçun değil..deli olurum böylelerine

Hastanedeyım saat bır bucukda mısafırler 6 gelcek erdem yetısmez dıyorum yetısır yetısır ne kafana takıyorsun alt tarafı bır yemek nıye stres yapıyorsun dıodu yaaaa eve ama 3 de geldım allahdan ev o kadar kotu deıldır hemen duzelttım de yemek bıttı son dakka

DUNDE OLE 9 CESIT YEMEK YAPTIM SINIRDEN KENDIMDNE GECTIM EKNDIMI MUTFAGA KAPATTIM SURATINI GORMEMEK ICINNNNNNN CUNKU GORUNCE YEMEKLERI KAFASINA DOKESIM GELIODU kaydirigubbakcemile3

Ya benım yerımde baska bırı olsa yemeklerı yapar ama suratınıda eder demeı yemek boyunca ama ben salak kızzz hıc bırsey olmamıs gıbı guluyordum tabı msıafırler gıdınce o kadar yoruldum kı hemen yataga attım kavga etmeye halım bıle kalmadı beyfendıyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…