Eşim bendne habersız süreklı mısafır cagırıyor

ESINIZ EVE SIZDEN HABERSIZ SUREKLI MISAFIR CAGIRIRSA NE YAPARSINIZ

• OLSUN NE OLCAK CAGIRSIN

OY: 1 3,6%
  • ASLA BOYLE BIR HATA YAPAMAZ BANA SORMADAN

OY: 27 96,4%

• Ankete Katılan
    28
Esım ıyıdır hostur bıraz anlayıssız bu konularda oda zamanla rgorcek anyayı konyayııııııııııııııı

işin zor allahtan eşim pek sevmez misafir daha önce yedirdiği insanlardan çok kazık yemiş kullanmışlar onu ve kötü günlerde kimse yanında yokmuşş para varken sonra kriz geçirirken hiç kimse nasılsın diye soran olmamış

Bızımkıde yakında gorcek ama ıs ısten geccek ole herkese yedırmek nasıl bırseymıs bız sureklı cagırıyoruz kımsenın bızı cagırdıgı yok bu arada ancak ben cagırcamda onlarda utanıp ayıp olmasın dıye cagırıolar ıste

esım kızmaz ben dedım kızlarla dertlescem dıye tek nette yerım burası oldugu ıcın sızıde gercek arkadas gıbı gordugum ıcın sorun olmuyo neyse,,

sen o arkadaslarına sunuda de dıo yemın ederım benıde gulduruo

sız evınızde otururken ben yurtlarda ne yemekler yapardım dıo ıstesem canım ıstese herseyı yaparım dıo

saygısızlık bu yaptığı.
yapmıyorum yemek napıcaksın de ona.
gelenlerin önünede koy bisküvi falan çaylan yesinler:) eşin utanırda bidaha çağırmaz belki.

sende esine söylesene z@z@ diyoki de madem öyle misafirlerini kendi agirlasin:umursamaz:

sende esine söylesene z@z@ diyoki de madem öyle misafirlerini kendi agirlasin:umursamaz:

:) :dilcikar: su hareket aynı suratında

neyse bz dun kus yattık o baska oda ben baska odada cok canımı sıktı sabahda kalkmıs opu benı CADIARZU

Esim boyle bi hataya henuz dusmedi. Zaten diyor, sen hallediyorsun, musaitmisin, cagiralimmi..? Ona gore planliyoruz. Ayni sekilde bende birini cagirmak istedigim vakit soruyorum ona, isi olmadigini bilsem bile. Belki adam o aksam baska plan yapmistir kendine diye..
Tam is gunu aksami cagirmak istedigi zaman kiziyorum, saat 18.00 en erken evde oluyorum, ne zaman alisveris, temizlik ve yemek yapacam..?
Bende kendimi cok yorarim, cok cesit olsun isterim. Tatli yi boregi geceden hazirlarim ki ertesi gun rahat olayim.. O da cok kolay oluyor zannediyor, gormuyor ki nasil yapildigini.. Cok yorgun oldugumda biraz biraz anliyor, ama alistirdigin vakit, "ne var ki yaparsin sen" oluyor

Insanin ev hali bu, musait olur olmaz.. Sonra o gune belki baska isler planlamis olabilirsin..
Bu ne saygisizlik gercekten..? Sanki butun isleri kendileri yapiyorlar
Oturup konusmak sart gercekten. Eve para getirmekle butun haklara sahip degiller ki.. calismayan kadinlarda evlilige en az o kadar cok emek harciyorlar..

ona anketi gösterkaydirigubbakcemile3

bi daha sana sormadan misafir çağırmaz herhalde, sabahta öpmüş seni, sende uzatma bence

dun nedne kustum bılıyormusunuz ben bırsey ıslıyordum ıcerden geldı bana sormadan aldı kumandayı degıstırdıııııııııııııııııııı ınsan bır sorar demeı cok bencıl ya cokkkkkkkkkkkkkkkkkk bende gıttım uyudum ınsna bır sorar dedıkden sonra o gelmedı kendıne oturma odasından yer acmıs orda uyumus sabahda ne ıs anlamıom gelıo opuyoooooooooooo opceksen pısman olcaksan nıye yapıyoprsun kı anlamıom

bence kanali sormadan degistirmekle senin ilgini cekmek istemis kaydirigubbakcemile3
yani iyi veya kotu konusmak istemis seninle.. sende cekip gidince, ne yapacagini sasirmis uyumus kalmis orda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…