- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- Konu Sahibi cerkes1905
Baska kadin var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende boşan adam seni istemiyor yazdım başkası konu sahibi yerine cevap yazdı işte anlamak isyemedikten sonra yapıcak birşey yok maalesefBazen erkekler bize çok şey anlatıyor ama biz kadınlar bunu anlamak istemiyoruz.
Adam açık açık bizi evli tutmak için tek sebep çocuklar, ben aslında seninle evli kalmak istemiyorum. Sana iki seçenek sunuyorum ya boşanırız ya ben bundan böyle hayatımı yaşarım ve çocuklara babalık vazifemi yerine getiririm ama sana eş olmayacağım diyor.
Buna rağmen aynı evde yaşamaya devam edersen, olabilecekleri ve yaşayacaklarını az çok hesap edebilirsin.
Eğer kararın evli kalmaksa kendini bunlara hazırla ki sonrasında hayal kırıklığına uğrama.
Senin adına çok üzüldüm, hakkınzda hayırlısı olsun.
bende boşan adam seni istemiyor yazdım başkası konu sahibi yerine cevap yazdı işte anlamak isyemedikten sonra yapıcak birşey yok maalesef
Sizi üzmek değil niyetim ancak işin içinde başka birşey varmış gibi geldi.
Aynı evin içinde iki yabancı olmak demek " ben özgürüm, gelirim giderim , aşık olurum karışamazsın demek.
Evlilik terapisti önerin. Kabul etmezse davanızı açın, tedbir nafakanızı alın, sonuçlanınca da nafaka ce tazminatla yeni bir yuva kurun.
Biliyorum, dile kolay geliyor söylenmesi, üzücü, kırıcı ama eşiniz bu saydığınız nedenlerle böyle yapıyorsa ve siz boşanmamayı değilde yabancılığı seçerseniz sizi çok üzecek.
Büyük kızınız kaç yaşında ?
emin ol o fedakarlığı sen yapıcaksın napıcakmış kocan hem sana yanaşmıycak hem kimseyle birlikte olmıyacak nekadar inanılır birşey bu pekiAyni evde iki yabancı olunacak ama fedakarlık yapıcakmısiz yani kendi hayatlarimiza devam etmeyecegiz diyor.Ne kadar dogru bilmiyorumtabi.Evlilik terapistini kabul etmeyecektir arkadasim soylemis gerek yok demis.Kizim 3 yasinda
bende boşan adam seni istemiyor yazdım başkası konu sahibi yerine cevap yazdı işte anlamak isyemedikten sonra yapıcak birşey yok maalesef
Bilemiyorum o da Allah ile onun arasında artık.Eden kişi kendine eder elbet.emin ol o fedakarlığı sen yapıcaksın napıcakmış kocan hem sana yanaşmıycak hem kimseyle birlikte olmıyacak nekadar inanılır birşey bu peki
Ayni evde iki yabancı olunacak ama fedakarlık yapıcakmısiz yani kendi hayatlarimiza devam etmeyecegiz diyor.Ne kadar dogru bilmiyorumtabi.Evlilik terapistini kabul etmeyecektir arkadasim soylemis gerek yok demis.Kizim 3 yasinda