Eşim benden sogumus

Madem sogudugunu bile anlayamadin simdiye kadar demek sana kotu davranmamis, anlamadigina gore sen de ona ilgisiz kalmissin.
Ortada cocuklar varken hemen bosanmayin derim.
Esimden ben de sogumustum 1.5 sene once sonradan tekrar isindim. Olabiliyor yani.
Esinde de amma kin varmis, ne zamandan beri unutmamis mi tartismanizi.

Siz boşandığınız zaman çocuklar babasız kalmayacaklar. Onların yine bir babası olacak. Siz boşanacaksınız çocuklar annelerinden ya da babalarından boşanmayacaklar.

Düzelme ihtimali varsa aynı evde devam edin, çabalayın diyeceğim.ama yoksa süründürmenin, sündürmenin anlamı yok.

Çocukların mutsuz olması için yanlarında bağıra çağıra kavga etmeniz gerekmez. Onlar hisseder bir problem olduğunu eninde sonunda.

Cocuklar daha cok kucuk.Kizim babasi isten gelince kapida seni cok ozledim diye karsiliyor.Gece baba diye agliyor.Babasi yaninda yatmazsa uyumuyor.Bir tarafta da ben ve gururum.Sindiremiyorum.Ben bir sene seviyorum sözüne hasretim.Sarılarak bir film seyretmeye.Seni özledim sözüne.

ya şu çocukları bahane etmeyin artık adam istemiyor işte siz boşanınca çocuklatın babası olmuyormu :KK12: sizle sırf çocuk için aynı evde yaşayalım diyen birini bulmuştur muhtemelen zaten
Ne bahanesi Allah askina? Ayni evde yasamakla parcalanmis bir ailede yasamak bir mi? Gelsin uvey anne uvey baba uvey kardesler, hic eskisi gibi olabilir mi?
Eger ciddi bir problem yoksa oyle cat diye bitirilmiyo evlilik, hele de ortak payda cocuk olunca.

Allah yardimciniz olsun.bosanmak ne kadar kolay oldu bu erkek! Ler icin.ortada kalan onca kucuk yavrunun vebali yok zaten di mi? Ne kolay sikildim, sogudum bitti vs.demek.soylenecek hicbir soz yok.ne yapmaniz konusuna gelince...ayni senaryolari yasadim ve oysa ki altinda cokkkk baska gerekceler varmis.sonuc; bosandim tabi ki Allaha havale ederek...

Bende aldatildigimi dusundum birkac hareketinden.Telefon sakladi bir sure.Sonra ucak moduna aldi.Ama kontrol ettim bisey bulamadim.Oyle biseyse eger bir saniye dusunmem zaten

Cocuklar daha cok kucuk.Kizim babasi isten gelince kapida seni cok ozledim diye karsiliyor.Gece baba diye agliyor.Babasi yaninda yatmazsa uyumuyor.Bir tarafta da ben ve gururum.Sindiremiyorum.Ben bir sene seviyorum sözüne hasretim.Sarılarak bir film seyretmeye.Seni özledim sözüne.
Belki o da hasrettir bazi seylere. cocuklari ananeye falan birakip bir haftasonu tatiline cikmayi teklif etseniz esinize.

C cerkes1905 canım boşan demek ve boşanmak çok kolay sen eğer kocanı gerçekten seviyosan mücade et hayatında birisi olsa kocanın senle aynı evde yaşamayı asla teklif etmezdi sende mücadele et çocukların için kendin için eğer isyosan tabi kendine bak takma sosyal ol hobi edin kocanı tekrar aşık edebilirsin ama önünde uzun bil yol var kararlı ve mücadeleci olman gerek

Bu kadr basit olamaz ya.
Ben olsam sebebini ogrenmeden hadi bosanalim demem.
Cocuk oyuncagimi bu.
Yok gururmus o evde kalinmazmis artik.
Yemisim gururu benim cocuklarimin gelecegi soz konusu..

Bende aldatildigimi dusundum birkac hareketinden.Telefon sakladi bir sure.Sonra ucak moduna aldi.Ama kontrol ettim bisey bulamadim.Oyle biseyse eger bir saniye dusunmem zaten
Aynı evde iki medeni insan olarak yaşamaya başladığınızda yüksek ihtimalle pek sevgili kindar baba başka denizlere yelken açmaya baslicaktir..ozaman da bunun karşısına cikamazsiniz..ben sana söyledim sirf cocuklar ici ayni evdeyiz der çıkar işin içinden.

Evet
Madem sogudugunu bile anlayamadin simdiye kadar demek sana kotu davranmamis, anlamadigina gore sen de ona ilgisiz kalmissin.
Ortada cocuklar varken hemen bosanmayin derim.
Esimden ben de sogumustum 1.5 sene once sonradan tekrar isindim. Olabiliyor yani.
Esinde de amma kin varmis, ne zamandan beri unutmamis mi tartismanizi.
Evet deve kini varmis.Ben zor bir hamilelik ve sonrasında kolikli bir bebekle ugrasiyordum o sirada ona yanistim ilgi gosterdim ama bahaneleri mantikli geliyordu.Bebek agliyor.Uyuyamiyorum.Kiz durmuyor falan gibi.

Bekleyin düzeniniz biraz otursun kendinizi birbirimizi anlayacak duruma geldikten sonra gene olmuyorsa o zaman ayrı ama dost iki insan olmaya çalışabilirsiniz
Geçmişteki birbirinize duyduğunuz sevgi ve çocuklarınız en az bir şansı hakediyor

O
Aynı evde iki medeni insan olarak yaşamaya başladığınızda yüksek ihtimalle pek sevgili kindar baba başka denizlere yelken açmaya baslicaktir..ozaman da bunun karşısına cikamazsiniz..ben sana söyledim sirf cocuklar ici ayni evdeyiz der çıkar işin içinden.
O zaman zaten dusunecek birsey kalmaz benim icin.Su anda boyle bir ihtimal soz konusu degil diye dusunerek karar vermeye calisiyorum.

O

O zaman zaten dusunecek birsey kalmaz benim icin.Su anda boyle bir ihtimal soz konusu degil diye dusunerek karar vermeye calisiyorum.
Umarım dilediğiniz karara en sağlıklı şekilde varirsiniz.ama eşiniz önünüze 2 seçenekle gelip size bazı şeyleri dayatması çok çirkin...siz evliliginizi kurtarma çabası içine girmisken onun böyle kesin çizgiler cizmesi hiç saglikli bi görüntü vermiyor...

Cnm bence boşanmak hicbir başka seçenek kalmadiginda tercih edilmeli..eşine çok kuzgun hissetmedim seni yazdiklarindan.sasirmis ve üzülmüş gibisin daha çok..buna binaen diyorum ki cocuklarinizda olduğu için tabi öncelikle düzeltme yoluna gitmelisin..eşini en iyi sen tanidigin için neler yapman gerektiğini en iyi sen bile bilirsin tabi..daha güçlü ..daha bakimli ..kendisi evi ve çocukları ile daha ilgili..vs..vs..bilirsin iste..bunlar olmazsa bir aile terapitine gidebilirsiniz.. belki esin istemeyebilir onu ikna etmekte sana düşebilir...ayy ne biletin yaz üzüldüm senin veen onönemlisi de cocuklariniz için..kim isteryuvasi bozulsun..ama tabiki son cçare olursa bosanirsinda.olan çocuklara olur:KK43: cnm söylemeye dilim varmiyor ama eşinin hayatına birisi girmiş olabilir mi? Herşeyden önce bunu anlamalisin..inş öyle bisey yoktur. İnş cabalarinizla düzelir..hayirlisi olsun hepiniz için..
Kızgın değil kırgınım cok.Hayatta hiç cok sey isteyen biri olmadım ben.Eger cocuklar olmasa kesin ayrılırdık diye basladı soze.Bilemiyor.Hayırlısı

Bence canini sikma..bebeklerine odaklan..hastaymis zaten yavru..çok geçmiş olsun..hepimizin ailesinde olmuştur boyle durumlar..altında çok ciddi sebepler yoksa gecer.hepimiz cocuklarimizi düşündük.evimizde kaldik cnm sende öyle yap.eşinin ailesinden kimse yok mu sana yakin.bi kulagini ceksinler:)

Üzüldüm cnm biraz üstüne gitme başka biri yoksa unutur o zamanla sende aynı davran hatasını anlar belki iyi zamaninizdada hiç benim psikolojimi dusunebiliyomusun falan de empati yapmasını sağla...Allah doğru yolu göstersin esinede....!

Üzüldüm cnm biraz üstüne gitme başka biri yoksa unutur o zamanla sende aynı davran hatasını anlar belki iyi zamaninizdada hiç benim psikolojimi dusunebiliyomusun falan de empati yapmasını sağla...Allah doğru yolu göstersin esinede....!
Ustune dusmuyorum bakalim.Karar vermemi bekleyecekmis.Amin insallah

İki evladiniz var.Bosanmayin.Siddet yok,aldatma yok.Belki hamilelikti,bebegin kolik olmasi,duzeni oturtamamis olmak birbirinize vakit ayiranizi engelledi ve zamanla uzaklastiniz. Bu durumun duzelmesi icin birseyker yapin.Bi uzmandan yardim alin.
Allah hakkinizda hayirlisini versin.Umarim evliliginizi kurtarirsiniz

Ustune dusmuyorum bakalim.Karar vermemi bekleyecekmis.Amin insallah

Sizi üzmek değil niyetim ancak işin içinde başka birşey varmış gibi geldi.
Aynı evin içinde iki yabancı olmak demek " ben özgürüm, gelirim giderim , aşık olurum karışamazsın demek.

Evlilik terapisti önerin. Kabul etmezse davanızı açın, tedbir nafakanızı alın, sonuçlanınca da nafaka ce tazminatla yeni bir yuva kurun.
Biliyorum, dile kolay geliyor söylenmesi, üzücü, kırıcı ama eşiniz bu saydığınız nedenlerle böyle yapıyorsa ve siz boşanmamayı değilde yabancılığı seçerseniz sizi çok üzecek.
Büyük kızınız kaç yaşında ?

X