• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden önce küçük göğüsleri......

elmaturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
119
1
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi seviyorum ben 30uma yeni girdim ve yeni hamilelerdenim şükürler olsun eşim de 37 ye girdi. Göğüslerimde ne küçük ne büyük sayılır bu sabah bana dediği; ben eskiden küçük göğüs severdim senden sonra değişti dedi.Benim kıskanacağımı düşünmedi tabi sonra ben de kızınca çok üzüldü ' iltifat etmek istedim ama beceremedim böyle de malım işte ' dedi baya sarıldı özür diledi. Baya pişman olduğunu görünce ben de üzüldüm sarıldım boşver hayatım ben anladım seni dedim. İşe gitti ama benim içim bi buruk ,benden önceki cinselliği ile ilgili bişeyler uyandırdı, düşündürdü bu cümle, kıskandım siz olsanız ne hissederdiniz

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimi seviyorum ben 30uma yeni girdim ve yeni hamilelerdenim şükürler olsun eşim de 37 ye girdi. Göğüslerimde ne küçük ne büyük sayılır bu sabah bana dediği; ben eskiden küçük göğüs severdim senden sonra değişti dedi.Benim kıskanacağımı düşünmedi tabi sonra ben de kızınca çok üzüldü ' iltifat etmek istedim ama beceremedim böyle de malım işte ' dedi baya sarıldı özür diledi. Baya pişman olduğunu görünce ben de üzüldüm sarıldım boşver hayatım ben anladım seni dedim. İşe gitti ama benim içim bi buruk ,benden önceki cinselliği ile ilgili bişeyler uyandırdı, düşündürdü bu cümle, kıskandım siz olsanız ne hissederdiniz

''senden sonra değişti '' demiş bunu iyiye yormalısın,mutluğun şifresi senden önce ne yaptığı değildir,seninleyken neler yaptığıdır,
yeni bebeğinin evinize bolluk bereket huzur getirmesini diliyorum tatlım...

''senden sonra değişti '' demiş bunu iyiye yormalısın,mutluğun şifresi senden önce ne yaptığı değildir,seninleyken neler yaptığıdır,
yeni bebeğinin evinize bolluk bereket huzur getirmesini diliyorum tatlım...

Evet haklısınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) işte insan düşünüyor demekki eski sevgilisi küçük göğüslüydü fln diye dert değil aslında bunlar tabi ama geçmişte aldatıldığınız zaman daha hassas oluyorsunuz bu tarz şeylerde

Evet haklısınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) işte insan düşünüyor demekki eski sevgilisi küçük göğüslüydü fln diye dert değil aslında bunlar tabi ama geçmişte aldatıldığınız zaman daha hassas oluyorsunuz bu tarz şeylerde
Ilk eşimdi aldatan bu değil...

Size iltifat etmeye calismis, becerememis:9:
Kizmayin bosuna, sikmayin caninizi da, oyle detayli dusuncelere de girmeyin...
Her sey yolunda belli ki, tadini cikarin...
Agzinizin tadi bozulmasin:34:

canim esin erkek nihayetinde, bi begenisi vardir illa ki senden onceki hayatinda ama bunu birlikte olmak icin küçük goguslu kadinlari secerdim manasinda söylemiş gibi düşünme. genel begenisini söylemiştir adamcagiz. hani bazi kizlarin sarisin erkekleri, bazisinin esmer erkekleri yakisikli bulmasi gibi dusun, hamilelikten dolayi hassas oldugun icin alinganlik yapmissin biraz:34:

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi:16:

Sizin esmer olduğunuzu varsayalım. Eşiniz size ''senden önce sarışınları severdim ama senden sonra fikrim değişti'' de diyebilirdi. İltifatı göğsünüze dedi diye mi bunlar? Pekala sizde sarışın sevip sonradan esmer birini beğenebilirdiniz. Bunlar olağan şeyler.

Herkesin bir tercihi vardır. Meme sizde cinsellikle ilgili bir çağrışım yarattığı için bu kadar sinirlendiniz. Demek ki eskiden küçük göğüslüler ona daha seksi geliyordu. Ama sizin göğüslerinizi görünce anlamış ki büyük de gayet seksi. Demek ki daha önce pek göğüs görmemiş ben burdan bunu anladım :ssz:

Benim eşim de büyük seviyormuş ama benim minicik. Biz ne yapalım annem..

Senin kafanda da benzer şeyler yok muydu evlenmeden önce? Sarışın olsun, renkli gözlü olsun, kılsız olsun gibi:)

sevgilisi olmusa bile bunlar gecmiste kaldi esin seni begeniyor seni seviyor iltifat etmeye calisiyor beceremesede :1:
baska biri olsa seninlemi ugrasicam der birakirdi heralde
gecmise takilirsaniz hicbirzaman mutlu olamazsiniz sevgilisi olmayan yada gencliginde sacma sapan fantazileri olmayan erkek yoktur heralde...
bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza almaniz dilegiyle esinizlede bebisinizlede mutluluklar :39:

ben eskiden küçük severdim ne yahu. bunu size bu şekilde söylemesi beni şaşırttı doğrusu.

genelde erkekler büyük göğüs sever seninki tam tersi demek ki . bence gereksiz bu muhabbet . neden bunu söylüyor ki . bende olsam takılırım . takıntılıyım ama ben biraz . bende olsam bende kıvanç tatlıtğ istiyordum ama sen geldin derdim . :52:

Ben anormal karşılamazdım o an tuhaf olurdum ama unuturdum sonra.
Sonuçta siz 2 yıldır evlisiniz adam 35ine kadar hiçbir şey yaşamasaydı anormal olurdu :1:

Back
X