İkimizde başlatabiliyoruz onda sıkıntı yok.Bağlaç olan "de" hep de doğru yazılmış ama elinizi yitiyor mu? Peki.
Şimdiye kadar sevişmeyi hep siz mi başlattınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimizde başlatabiliyoruz onda sıkıntı yok.Bağlaç olan "de" hep de doğru yazılmış ama elinizi yitiyor mu? Peki.
Arada bir normal bir şekilde istiyor yani. Terapist fikrine ne diyor? Bunca zaman sormamış olamazsınız.İkimizde başlatabiliyoruz onda sıkıntı yok.
Aynen canı istediğinde geliyor ayda yılda birArada bir normal bir şekilde istiyor yani. Terapist fikrine ne diyor? Bunca zaman sormamış olamazsınız.
Siz de kendine koyduğu teşhis karşısında öylece durdunuz yani sadece. Bence boşan.Aynen canı istediğinde geliyor ayda yılda bir
Sordum tabi ama ben hastalıklı değilim cevabını aldım. Türk erkeklerini bilirsiniz hiç bir zaman onlar da sıkıntı yoktur hep kadın sorunludur.
Zaten boşanmak için memlekete gittim cinsel ilişki dışında da sorunlarımız var en küçük şeyden kavga ediyoruz. Artık dayanamadım utanarak da olsa anneme anlattım cinsel ilişkimizi. Annem de bunun için boşanılmaz dedi konuyu kapattı bi şekilde beni evime gönderdi. Benim ailem hep elalem ne der diye yaşadıkları için bunu bir sorun olarak görmüyorlar çocuk yapın düzelir diyorlar bana yaklaşmayan adamdan nasıl çocuk yaparım ayrıca böyle mutsuz bir evliliğe de çocuk yapmak mantıklı gelmiyor.Siz de kendine koyduğu teşhis karşısında öylece durdunuz yani sadece. Bence boşan.
Böyle birinden çocuk yapmak hayatının en büyük hatası olur zatenZaten boşanmak için memlekete gittim cinsel ilişki dışında da sorunlarımız var en küçük şeyden kavga ediyoruz. Artık dayanamadım utanarak da olsa anneme anlattım cinsel ilişkimizi. Annem de bunun için boşanılmaz dedi konuyu kapattı bi şekilde beni evime gönderdi. Benim ailem hep elalem ne der diye yaşadıkları için bunu bir sorun olarak görmüyorlar çocuk yapın düzelir diyorlar bana yaklaşmayan adamdan nasıl çocuk yaparım ayrıca böyle mutsuz bir evliliğe de çocuk yapmak mantıklı gelmiyor.
Ama anne olmayı çok istiyorum.Böyle birinden çocuk yapmak hayatının en büyük hatası olur zaten
İyi bu adamla çocuk yap o zaman. İnş olur.Ama anne olmayı çok istiyorum.
Bence kadinlara karsi ilgi duymuyorAslında nişanlı iken bu konuları konuşuyorduk o zamanlar çok istekliydi hevesliydi evlenince bu her gece ister diye de korkmuştum ama ilk gecemiz de bile isteksizdi. Sebebini bilmiyorum.
Ben de seni çağıracaktım engin biligilerin içinBağlaç olan "de" hep de doğru yazılmış ama elinizi yitiyor mu? Peki.
Annenizi dinlemeyin mutsuzsanız boşanınZaten boşanmak için memlekete gittim cinsel ilişki dışında da sorunlarımız var en küçük şeyden kavga ediyoruz. Artık dayanamadım utanarak da olsa anneme anlattım cinsel ilişkimizi. Annem de bunun için boşanılmaz dedi konuyu kapattı bi şekilde beni evime gönderdi. Benim ailem hep elalem ne der diye yaşadıkları için bunu bir sorun olarak görmüyorlar çocuk yapın düzelir diyorlar bana yaklaşmayan adamdan nasıl çocuk yaparım ayrıca böyle mutsuz bir evliliğe de çocuk yapmak mantıklı gelmiyor.