- 19 Mayıs 2020
- 47.304
- 212.491
- 548
Oooooh eltiyle kayınçodaki keyfe bak. Güneşli evlerinde rahat rahat otursunlar, siz de kv kp ye bakın. Kimi ihya ettilerse bi zahmet onlara baktıracaklar kendilerini.Ya şu mesajı görünce gülmekten gözlerimden yaşlar geldi, ama kendi ağlanacak halime güldüm :)) benim eşim kayinbiraderim ve kayınpederim ortaklar. kazançları ve masrafları da ortak hesaptan alınıp odeniyor. benim "elti" dikkatinizi çekerim görümce olsa can kurban ama "elti" ye ev yapıldı ben kiradayim ve aynı sizin gibi kayınvalide ve kayınpederin parası, istediğine ev alır beni ilgilendirmez modunda dolanırken, "elti" bizim kiramiz yok masrafimiz yok onlar kira ödeyip masraf yapiyor evi kapatıp kayınvalide ve kayınpederle birlikte kalsinlar demiş ..
Bunu ilk duyduğumda o kadar ofkelendimki.. dedimki ben safim ya ben salagim dedim! Onlara ev yapılırken ben sustugum için, yırtık olmadığım için, bana ne onların parası dediğim için ben tam bir salagim dedim.
O zamandan beri şunu sorguluyorum,
Bir anne- baba sizce de iki çocuğuna da eşit imkanlar sunmak zorunda değil mi? Adaleti sağlamak zorunda değil mi?
Konu sahibinin kötü niyetinden ve kötü niyetli bu konusundan bağımsız olarak bu soruyu soruyorum?