- 31 Ocak 2022
- 469
- 356
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cekubalimmm
Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?