EŞİM BENDEN BIKTIĞINI SÖYLÜYOR...Yardım edin :(

Canım dediğini bende yaptım :) Nişanlılık dönemlerinde iki hafta umursamadım.Sonra bana senin aklına biri girmiş sana artık güvenmiyorum dedi :) Eyy Allahım :)

Sen demek ki arayı bulacaksın ne sıkacaksın ne serbest bırakacaksın.. gün içinde arama sayını yarıya düşür mesela..

biraz sen üzerine düş biraz o senin üzerine düşsün

Bence bu konuda destek alıp kurtulmaya çalışın, eşiniz için değil kendiniz için. Hem kendinize zarar veriyorsunuz hem de gerekli değil bu davranışınız. Yani bu eşinizi "siz ipini tuttuğunuz sürece yanınızda kalan, bıraktığınızda pır diye uçuveren bir adam" yerine koymak. Ki bu adam için kendinizi yıprattığınız anlamına geliyor.

Bence siz kendinize guvenmiyorsunuz sekerim, kendinize guveniniz de sanirim dis gorunusunuzle orantili .

Dis gorunuse bu kadar onem vermeyi birakin derim, kendinizi bu kadar agir yargilamayin. Kendinize dunyayi dar ediyorsunuz bence. Yani yuzunuz cok guzelmis, vucudunuz da super fit olsun, en guzel elbiseleri de alin.....eee yani guzellikte gidebileceginiz son nokta belli, daha otesinde de estetik zirvaligina kalkisiyor insanlar. Kendinize guven eksikligi yuzunden vucudunuza yazik etmeyin, silikon isinden vazgecin bir kere. Hem vucudunuza zararli yabanci bir maddeyi sokacaksiniz, daha sonra kendinizi tekrar kotu hissettiginizde ne olacak, burnunuza mi takacaksiniz? Daha guzel olunca daha cok mu guveneceksiniz kendinize? Sizden daha guzel biri gelince ne olacak peki, o zaman yerle bir mi olacaksiniz?

Her sey tip, dis gorunus degil hayatta, bu kadar yuzeysel olmayin bence. Iciniz, ruhunuz, kafaniz, kalbiniz nasil? Aynaya bakmak yerine baska seylere odaklanin, yasli akrabalarinizi ziyaret edin, ev hayvani alin, cicek alin, kitap okuyun, yeni muzikler dinleyin, kendinizi dinleyin, sizden daha az sansli insanlar icin bir seyler yapin. Yetim, engelli cocuklar icin gonullu olun. Disiniza baktiginiz yetmis bence, biraz da icinize donun. Niye kendinize iliskilerde guvenmediginize bakin, daha once aldatildiniz mi, baska seyler mi yasadiniz? Esiniz nasil bir insan, ona guvenmemeniz icin bir neden veriyor mu, capkin mi, zampara mi, yani kiskanmaya gecerli bir sebebiniz var mi? Esinizin yaninda yetersiz mi hissediyorsunuz, egitim seviyeniz mi farkli, ona yetmediginizi mi dusunuyorsunuz?

Dunya guzelleri bile aldatiliyor, askin, sevginin tiple hicbir alakasi yok, kalple ilgisi var. Adam sizi sevmis, begenmis, evlenmis daha ne istiyorsunuz? Niye adama dunyayi dar ediyorsunuz? Ben olsam ben de sizden bikardim.

Son düzenleme:

cerrahi müdaheleye girişmeden önce biraz bence sakinlemen lazım, biraz sakin ol ani kararlar verme. geri dönüşü yok böyle şeylerin. çirkin hissetme kendini yetersiz hissetme bunun için bir sebep yok. erkeklere en çekici gelen şeylerden bir tanesi de inan bana bir çift büyük göğüsten çok özgüvendir. kocana güven, kendine güven. o senin eşin seni seçmiş. birbirinize hayatı zindan etmeyin. böyle davranarak adamı senden vazgeçeceği yoksa da o yola itiyorsun yapma. insan yaparken fark etmiyor, deli gibi davranıyoruz bazen kıskançlıktan çok yoruyoruz. o kadınları takmamaya çalış, sana sadık bir adamı kendinden uzaklaştırma. saçlarını da sürekli değiştirme sana en yakışan neyse öyle kalsın. şık kıyafetlerini giy, kendine özen, spor yap ama her şeyden önemlisi huzur. evde huzuru sağlamalısın. kocana güvendiğini ve kendine güvendiğini ona göster. dışarı çıkın biraz dolaşın, evde film izleyin. aşk tazeleyin biraz özgüvenin yerine gelir böyle böyle.

goguslerinizden once baska bolgeyi duzeltmeyi deneyin.Herkese potansiyel kocami kapacak gozuyle bakmak hastalikli bir beynin dusuncesinden baska birsey olamaz:)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

ARKADAŞLAR TEKRARLIYORUM
Silikonu eşimden dolayı değil kendim için istiyorum.Göğsümden parça aldılar deforme oldu. Sağ göğsümde küçülme oldu.Hiç değilse deforme halini görmeyince ben mutlu olacağım arkadaşım

goguslerinizden once baska bolgeyi duzeltmeyi deneyin.herkese potansiyel kocami kapacak gozuyle bakmak hastalikli bir beynin dusuncesinden baska birsey olamaz:)

aylin hanım öncelikle bir konuya yorum yapacaksanız, konu sahibinin tüm yorumlarını okuyun ve öyle yorum yapın. Sağ göğsümden parça aldıkları için küçülme ve deforme oldu. Bundan dolayı deforme halini görmemek beni daha mutlu edecek.ayrıca birine bir söz söylenirken ince eleyip sık dokumak lazım, yoksa karşınızdaki insan sizin beyin yaşını öğreniyor. Nokta.

mrh genelde evlilikler bir süre sonra monotonlaşıyo ve sıkıcı hale geliyo genelde erkekler çabuk bıkıyolar aynı şeyler yapmak yerine bir gününü bir gününle çakıştırmaman lazım canım

Canım dediğini bende yaptım :) Nişanlılık dönemlerinde iki hafta umursamadım.Sonra bana senin aklına biri girmiş sana artık güvenmiyorum dedi :) Eyy Allahım :)

aman Allahım gerçekten:18: ters tepmiş desene. Aman ozaman belli etme sen :) ama rahat olmaya çalış tek çaresi bu

çok gıcık bir durum, bence de bir an önce kendine meşgale bul,düşündükçe kendini üzersin, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil kocan da olsa hiç bir erkeğin totosunu kaldırmamak lazım benim fikrim bu

Niye boylesinki anlamadim baska bi sorun varmi ? Benim esimde cok unlu bir otelde calisiyor aklima boyle seyler getirmemeye calisiyorum

aman Allahım gerçekten:18: ters tepmiş desene. Aman ozaman belli etme sen :) ama rahat olmaya çalış tek çaresi bu

Valla artık öyle yapacağım. Bu aralar nöbetlerim arttı gececi olunca gündüz uyuyunca arayıp soramıyorum kafam rahat oluyor :) Bu arada bizim nişanlılık dönemimizde bana bir mesaj gelmişti.'' Elimden aldın için muradına erdin mi diye'' ben ondan sonra böyle oldum... Ama eşim yemin etti valla biriyle bağlantım vs yok dedi. ben ona her zaman inanıyorum ama o olaydan sonra afalladım. Birde bir kaç defa eski konuştuğu kızla aynı resturantta karşılaştık.Eşim aynı zamanda avcılarda resturant işletiyor. Ne yüzle oraya geliyorsa... Yeni sevgilisinin yanında döndü döndü baktı bende sinirlendim ama sustum. Yanından geçerken sandalyesine gerçekten bilmeyerek ufaktan çarptım.Birden kükredi. Bende pardon yalnışlık oldu dedim. Tanımamazlığa verdim. Baktım bu halen söyleniyor.yanında ki sevgilisimi neydi bilmiyorum sürekli sarılıyorlardı. En sonunda patladım.Ne yüzle geliyorsun ya dedim. yanında ki de bu ne demek dedi. Şöyle anlatayım eşimle uzaktan uzağa telefon üzerinden 1 aylık geçmişi varmış. Ama bir türlü eşimi rahat bırakmıyor baksana bizim resturantımıza bilerek geliyor ve üstelik seninle geliyor dedim. Yanında ki ne çok üzüldüm. Tek kelime söylemedi kalktı kızada belliydi o*** olduğun dedi ve gitti. Kızda utancından kalktı gitti...
İşte ucundan ucundan anlattıkça neden böyle olduğum ortaya çıkıyor. Ama eşimin beni sevdiğinden kesinlikle eminim.Sadece varlığımı hissettiriyorum. Bazen bunalttığımın farkındayım.Düğün stresinde hep ona patladım. Öfkem bana zarar getirdi. Yenilenmek lazımmm, gezmek, tozmak eğlenmek lazım :) Bugün kendime bir söz verdim. Ben izin vermedikçe hiç bir şey canımı sıkamaz.Ve hiç birşey benden değerli değil :)

Son düzenleme:
Adam haklı bence, bu kadar kısıtlamak fazla. Ben bile okurken yok artık dedim. Yani sonuçta serviste yanına oturduğu kızı bile kıskanıyorsanız durum vahim. Sizin yanınıza bir erkek oturmuyor mu otobüste falan? Siz o zaman yan gözle mi bakmış oluyorsunuz yanınızdaki beye? Neden her kadın düşman olsun ki? Tamam haklısınız her gün neler okuyoruz burda ama eşiniz size "Ne ayrılığı ben senden vazgeçmem." demişken, onun sizi sevdiğinden eminken bu kadar eziyet etmeyin bence. Kendinize illaki bakın ama her şeyi bu kadar problem haline getirmeyin. En başta zararını siz görürsünüz.

merhaba canım ,benim eşimden çok iyi bir firmada,kariyer sahibi bir insan ve öyle arkadaşları var ki manken ajansından fırlamış gibi,benide bir görsen sizin anlattığınız gibi bakımlı filan değilim,oldukça sıradan kapalı bir bayanım ,ama arkadaşlarını hiç sorun etmiyorum ,nitekim bu iş hayatı çalışmak zorunda ve onun işi bu ,bazen her ne kadar hoşlanmasamda böyle düşünüyorum ve profosyonel yaklaşıyorum,manasız kıskançlıklar size hiç bir şey kazandırmaz huzursuzluktan başka ,eşinize güvenin ve arkadaşlarına saygı duyun bence ,hatta iş gezileri ,yemekleri vs sizde arkadaşlarını yakından tanıyabilirsiniz,hoşgörü çok önemli bence ,eşinize bu tarz yaklaşımda bulunursanız size daha çok değer verecek ve saygı duyacaktır ,benim eşim erkek arkadaşlarıyla kampa gider,ben kapalı bir bayan olduğum için denize girmiyorum ,eşim ve çocukları gönderirim girer her şeye beraber bazen yaşantı tazlarımıza göre ayrı ayrı gideriz ,uzun bir evlilik böyle mutlu yürüyor inanın hiç sıkmayın çocuk değiliz sonuçta,saygılar

kıskançlığın ve baskının olumlu bir sonucu yok. Doğruyu söylemek gerekirse sürekli bütün gün telefonda konuştuğum, bütün gün nerdesin nerdesin ne yapıyorsun diye beni sıkıştıran birisinin yanına gitmek için ben de acele etmezdim. Yani iş yaşamı, sizin kıskançlık baskınız muhtemelen eşinizi evden uzaklaştırıyor. Benim sevgilim de iyi bir firmada çalışıyor, üstelik yurtdışındayız burada ne kadınlar var. Türkiyedeki kadınlardan çok daha esnek hayatları var. Evli bir iş arkadaşının, benim yanımdayken onu bira içmeye davet ettiği bile oldu. Kadının da gözü var üstelik biliyorum. Ama erkek arkadaşıma da güveniyorum. Ve ofiste böyle afet gibi hatunlar var hem de bir sürü. Ben onların yanında doğan görünümlü şahin gibi kalıyorum.

Başta bir iki kere aradım işyerinde bir erkek zırt pırt aranıp darboğaz edilmezmiş bunu öğrendim. Kıskançlık yaptım, adı kıskançlık yapıyosun oldu. Ben de bıraktım kendi haline ben aramadıkça o dönüp dolaşıp arıyor. O kıskanıyor, o bana geliyor. Erkekler avcıdır, kadınlar toplayıcı. Sen ürkek yavru ceylanı oyna.

Eğer göğsündeki operasyon seni mutlu edecekse mutlaka yaptır. Spor yap. Kendi bakımı ihmal etme, paranoyaklaşma, eşin muhtemelen paranoyaklaştığını düşünüyordur. Onun dışında eve geldiğinde gülümse, iki tatlı söz söyle, yemeğini, suyunu, ilgini ver, cinsel yönden de eksiklik yaşatmazsan eğer. Adamın dışarda gözü olmaz, tam tersi eve koşa koşa gelir. Arada da çıksın arkadaşları ile mekanda otursun yahu..

Bu adam şirkette yetkili bi abiye benziyor Sosyal yaşantısının olmasının ona iş yaşamında katkıları mutlaka vardır. Etrafındaki hatunları kıskanma, sen kendin ol, kendin gibi davran. Arada sen de katıl işyerinden çıkınca ona.

Kendini kasma rahat ol, bordo tapu sende

Senini bir geçmişin varmış ama ondan bu şekilde paranoya olman demekki canım.Durup dururken değilmiş sıkıntı yapman.Sen yine de iyi toparlamışsın canım benim başıma gelseydi toparlayabilir miydim bilmiyorum.Ama güven yine de herşeyin önüne geçmeli.Sana diyorum ama benim de çekilmez kuruntularım vardır ama bunu belli etmediğin sürece sıkıntı yapmıyor ilişkide.Bek ne güzel bir söz vermişsin kendine üzülmene izin verme.İzin vermediğin sürece üzülmediğini de farkedeceksin.Allah yardımcın olsun tatlım

Teşekkür ederimm canımmm :*

sen eşinin yanındaki insanlara güvenmiyor... eşini yoruyorsun.

eşinin suçu ne. büyük yerde çalışıyor diyorsun. binbürtürli insan gelecek karşısına.

sen açıksın, sen kapalısın, sende degaje var, sende mini var olmaz diye ayıracakmı...

kendini başka şeylere kanalize et. bu durum sağlıklı değil hastalıklı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…