- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Canım dediğini bende yaptım :) Nişanlılık dönemlerinde iki hafta umursamadım.Sonra bana senin aklına biri girmiş sana artık güvenmiyorum dedi :) Eyy Allahım :)
Kızlar tekrardan merhaba,
Eşimle nişanlık dönemlerinde ve evlilik dönemlerini hep tartışarak geçiriyoruz.Evdeyken ve yanyanayken asla problemimiz yok ama dışarı çıktığı an problemlerimiz başlıyor. Aradığımda ulaşamıyorum vs vs. Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz kıskancım ama etrafımda bir çok şeye şahit olduğum için kendimi tutamıyorum. İş yerinde bir bayanla konuşmasını,serviste bir bayanla oturmasını, arkadaşlarıyla mekanlara gitmesini kabullenemiyorum. İnsanlara güvenim azaldı. Kime iyi desem gerçek yüzünü görüyorum. Erkeklere güvenmediğim kadar bayanlara da güvenmiyorum. Bende açık bir bayanım ama oturmama kalkmama dekolteme çok dikkat ediyorum. Mini mini etekleri giyiyorlar degaje sonuna kadar açık, sesli sesli konuşmalar ve labali muhabbetler. Bunlar bana ters. Birde eşim büyük bir şirkette çalışıyor.Eşime güveniyorum ama hergün öyle insanların yanında olmasını kabullenemiyorum. Bu yüzden çk sık ararım sorarım vs. bana yeter yeter bunaldım sıkıldım diyor. Üzülüyorum o zaman ayrıl diyorum. Yok öyle birşey nereye gidiyorsun ben senden vazgeçmem sadece sıkıldım bunaldım rahat bırak diyor.Bu durumda sakin olamıyorum. Kendimde özgüven eksikliği yaşıyorum birden kuaföre gidiyorum saçımı boyatıyorum. yeni kıyafetler alıyorum.Şimdide göğüs büyütme ameliyatı olacağım.Kendimi çok çirkin hissediyorum.... Oysa yüz güzelliğinde derecelerim var. Psikolojim felaket derece de bozuldu. Tatil hariç ( çalışıyorum ) kendimi yenilemek özgüvenimi yeniden kazanmak için ne yapmam gerekiyor kızlar ?
goguslerinizden once baska bolgeyi duzeltmeyi deneyin.herkese potansiyel kocami kapacak gozuyle bakmak hastalikli bir beynin dusuncesinden baska birsey olamaz:)
Canım dediğini bende yaptım :) Nişanlılık dönemlerinde iki hafta umursamadım.Sonra bana senin aklına biri girmiş sana artık güvenmiyorum dedi :) Eyy Allahım :)
aman Allahım gerçekten:18: ters tepmiş desene. Aman ozaman belli etme sen :) ama rahat olmaya çalış tek çaresi bu
Valla artık öyle yapacağım. Bu aralar nöbetlerim arttı gececi olunca gündüz uyuyunca arayıp soramıyorum kafam rahat oluyor :) Bu arada bizim nişanlılık dönemimizde bana bir mesaj gelmişti.'' Elimden aldın için muradına erdin mi diye'' ben ondan sonra böyle oldum...Ama eşim yemin etti valla biriyle bağlantım vs yok dedi. ben ona her zaman inanıyorum ama o olaydan sonra afalladım. Birde bir kaç defa eski konuştuğu kızla aynı resturantta karşılaştık.Eşim aynı zamanda avcılarda resturant işletiyor. Ne yüzle oraya geliyorsa... Yeni sevgilisinin yanında döndü döndü baktı bende sinirlendim ama sustum. Yanından geçerken sandalyesine gerçekten bilmeyerek ufaktan çarptım.Birden kükredi. Bende pardon yalnışlık oldu dedim. Tanımamazlığa verdim. Baktım bu halen söyleniyor.yanında ki sevgilisimi neydi bilmiyorum sürekli sarılıyorlardı. En sonunda patladım.Ne yüzle geliyorsun ya dedim. yanında ki de bu ne demek dedi. Şöyle anlatayım eşimle uzaktan uzağa telefon üzerinden 1 aylık geçmişi varmış. Ama bir türlü eşimi rahat bırakmıyor baksana bizim resturantımıza bilerek geliyor ve üstelik seninle geliyor dedim. Yanında ki ne çok üzüldüm. Tek kelime söylemedi kalktı kızada belliydi o*** olduğun dedi ve gitti. Kızda utancından kalktı gitti...
İşte ucundan ucundan anlattıkça neden böyle olduğum ortaya çıkıyor. Ama eşimin beni sevdiğinden kesinlikle eminim.Sadece varlığımı hissettiriyorum. Bazen bunalttığımın farkındayım.Düğün stresinde hep ona patladım. Öfkem bana zarar getirdi. Yenilenmek lazımmm, gezmek, tozmak eğlenmek lazım :) Bugün kendime bir söz verdim. Ben izin vermedikçe hiç bir şey canımı sıkamaz.Ve hiç birşey benden değerli değil :)
Senini bir geçmişin varmış ama ondan bu şekilde paranoya olman demekki canım.Durup dururken değilmiş sıkıntı yapman.Sen yine de iyi toparlamışsın canım benim başıma gelseydi toparlayabilir miydim bilmiyorum.Ama güven yine de herşeyin önüne geçmeli.Sana diyorum ama benim de çekilmez kuruntularım vardır ama bunu belli etmediğin sürece sıkıntı yapmıyor ilişkide.Bek ne güzel bir söz vermişsin kendine üzülmene izin verme.İzin vermediğin sürece üzülmediğini de farkedeceksin.Allah yardımcın olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?