EŞİM BENDEN BIKTIĞINI SÖYLÜYOR...Yardım edin :(

jjansett

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
59
0
36
İstanbul
Kızlar tekrardan merhaba,
Eşimle nişanlık dönemlerinde ve evlilik dönemlerini hep tartışarak geçiriyoruz.Evdeyken ve yanyanayken asla problemimiz yok ama dışarı çıktığı an problemlerimiz başlıyor. Aradığımda ulaşamıyorum vs vs. Doğruyu söylemek gerekirse ben biraz kıskancım ama etrafımda bir çok şeye şahit olduğum için kendimi tutamıyorum. İş yerinde bir bayanla konuşmasını,serviste bir bayanla oturmasını, arkadaşlarıyla mekanlara gitmesini kabullenemiyorum. İnsanlara güvenim azaldı. Kime iyi desem gerçek yüzünü görüyorum. Erkeklere güvenmediğim kadar bayanlara da güvenmiyorum. Bende açık bir bayanım ama oturmama kalkmama dekolteme çok dikkat ediyorum. Mini mini etekleri giyiyorlar degaje sonuna kadar açık, sesli sesli konuşmalar ve labali muhabbetler. Bunlar bana ters. Birde eşim büyük bir şirkette çalışıyor.Eşime güveniyorum ama hergün öyle insanların yanında olmasını kabullenemiyorum. Bu yüzden çk sık ararım sorarım vs. bana yeter yeter bunaldım sıkıldım diyor. Üzülüyorum o zaman ayrıl diyorum. Yok öyle birşey nereye gidiyorsun ben senden vazgeçmem sadece sıkıldım bunaldım rahat bırak diyor.Bu durumda sakin olamıyorum. Kendimde özgüven eksikliği yaşıyorum birden kuaföre gidiyorum saçımı boyatıyorum. yeni kıyafetler alıyorum.Şimdide göğüs büyütme ameliyatı olacağım.Kendimi çok çirkin hissediyorum.... Oysa yüz güzelliğinde derecelerim var. Psikolojim felaket derece de bozuldu. Tatil hariç ( çalışıyorum ) kendimi yenilemek özgüvenimi yeniden kazanmak için ne yapmam gerekiyor kızlar ?

Meraba canim oncelikle esine guvenmedigini ona hissettirme sakin belliki cok sık arayarak onu bunaltmissin tabiki biraz sakin ol hemen ayril o zaman deme ayriligi aklina getirme ben cok buyuk bi problem goremedim acikcasi insallsh kocanla mutlu omur gecirirsiniz

canım boşuna kocanı bukadar sıkıyorsun adamı alıp fanusa kapatamazsınki kocana güveniyorsan isterse kadınlar çıplak olsun süreklide ayrıl ozaman deme bigün tak der canına saçma sapan şeyler yüzünden biter Allah korusun

Aslında bazı şeylerin farkındayım ondan bu olanlar çok zoruma gidiyor. Benim verdiğim değeri bana vermiyor. Akşam eve gelmesini bekliyorum arkadaşlarının yanına gidiyor vs. Hiç düzgünce oturup konuşamıyoruz artık.

Başlığı görünce eşin seni istemiyor sandım.

Eşin senden bıkmamış,kıskançlığından bıkmış,farkında mısın ?

Çalışmıyorsun,eşine sardırdın sandım ama çalışıyorum demişsin.
Sen erkekli kadınlı bir ortamda çalışmıyor musun ?
Bir erkekle bir kadının arkadaş veya sadece işarkadaşı olabileceğini bilmen lazım.

Bence eşin haklı.Hiç dilini tutamıyorsan 3 kere tut,1 kere söyle bari:)
Her dakika nerdeydin,niye onunla konuştun,neden buna selam verdin diyorsan tabii bunalır.

arkadaşım sen milletin giyimine karışamazsın. bunun da önüne geçemezsin. bazı bireyler cidden sınırı aşacak şekilde giyiniyor ama ne yapabilirsin? onun tercihi onun hayatı.
bu hususta eşini eve kapat hatta perdeleri çek. kıskançlığın da bir boyutu olur. bayanlarla konuşmasın da ne demek.:26:
insanlara güven yok diyorsun ama bence senin kendine güvenin yok. biraz özgüvenli ol.
eşini ve kendini yok yere yıpratma.

özgüveninizi geliştirmek istiyorsanız öncelikle elinizdeki telefonu bırakın.. eşiniz siz onu dakika başı arıyorsunuz diye değil, karakterli biri olduğu için aldatmıyor.. sevdiklerimizi korumak isterken, daraltmak en sık yapılan hata herhalde.. dışarıda bir tek eşiniz için tehlike yok, sizin için de var.. eşiniz aynısını size 1 hafta yapsa bence durumu daha net anlarsınız..

eşinin etrafındaki kadınlara güvenmemekte haklısın cnm.. bende plaza denilen yerlerde çalışıyorum.. öyle kadınlar görüyorum ki aklım şaşıyor.. mini etek, dekolte, makyaj bunlar onlar için gündelik şeyler.. evli kadınlar, kocası dışındaki adamlar için kahve falı kapatıyorlar.. malesef toplum olarak çok bozulduk.. ahlaki değerler kalmadı.. kocanı takip et, ama bunu ona çaktırmadan yap.. bide sakın ona kendini çirkin hissettigini belli etme.. o kadınlar gibi sende giy minileri kocanın yanında, fönlet saçını moralin düzelir cnm..

e canım sıkma adamı o zaman :) herşeyi kısıtlayamazsın. eşine gerçekten güvenmiyormusun eğer öyleyse o sorunu aşmanız lazım ama onuda didikleyerek sürekli arayarak aşamazsın. böyle şeyleride sürekli dile getirme hani eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bilaf vardır.

Biri azıcık ucundan beni anlatmış gibi okudum :) 1 sene boyunca ben de böyleydim sonra ben düzeldim nişanlım böyle oldu. " Bu adam bana nasıl katlanıyormuş ya! " dedim. Bir zaman sonra sen yorulacaksın bu yaptıklarından, emin ol :) Bence bir süre kendini tut ve eve geldiğinde çok iyi eğlenceli şekilde karşıla eşini. Rahatı, huzuru sende bulmasını sağla, böylelikle eve gelmek için can atar :101::81:

canım diğer konularını bilmiyorum ama kaç yılık evlisiniz?erkekleri çok sıkmaya gelmez canım madem güveniyorsun sürekli arayıp sıkıştırma kim olsa bunalır....neden vesvese yapıyorsun ya yapma boşuna....rabbim eşlerimizi şeytana uydurmasın canım evet ortam çok bozuldu artık ama eşini de çocuk gibi yönlendiremezsin sonuçta iş hayatında mutlaka çevresi olacak....hayatı eşine de kendine de zehir etme bence....

Canım yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm.Daha evlenmedim nişanlıyım ama aynı durumlardan bende bunalttım bi dönem nişanlımı.Bana da bunaldığını artık yettiğini falan söylüyordu.Bu sitenin bana gerçekten çok faydası oldu buradaki arkadaşların birinin tavsiyelerine uydum ve nişanlımı rahat bırakmaya karar verdim.Çünkü ona güveniyorum.Bunları yapmandaki amaç eşine güvenmemen değil biliyorum ama erkekler böle anlamıyor.Direk bana güvenmiyorsun,sıkılıyorum demekle yetiniyorlar. belki de haklılar.Empati kurmak lazım birazda.Benimde özgüven eksikliğim var ben türbanlıyım ama dışarıda açık saçık kızlar etrafımızda dolaştıkça çıldırıyorum.Ama belli etmiyorum işte.çünkü belli edersen sorun çıkıyor.Biraz kendini kontrol et rahatlamaya çalış.O zaman en çok aslında kendimi üzmüşüm diyeceksin...Evlilik bu çünkü bu kolay bir iş değil.Allah yardımcın olsun...

Bence estetik cerraha değil, psikologa gidin.. Çok ciddiyim. Yaklaşımınız doğru değil. Eşin seni beğenmese seninle olur mu.. Kim olsa bu baskıya dayanamaz..

Eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşüyorsunuz... evet bir sürü hoş kadın var ama o seninle.. Bir de üzerine düşmezsen o senin üzerine düşer,bu daha iyi değil mi

Kendinize bir uğraş bulun gününüzü dolduracak bir iş, hobi bişey..

Bende çalışıyorum ama bir defa arkadaşlarımın sesine kulak verdim. Bunlar hemde erkek, helal olsun işine bakıyor gereksiz muhabbet etmiyor dedi.Ben normal iş arkadaşına birşey demem ama bazı bayanlar sinirimi bozuyor. Bir kaç defa servisine bindim. Hani kız arkadaşı sevgilisi vs olsam eyvallah kıskandırmak için diyorlar diyeceğim ama ben evliyim ve benim yanımda eşime bayramda çalışalım yaaa, bayramda ne yapacaksın,niye orda iniyorsun yaaaa, gibisinden ben yokmuşum gibi davranıyorlar. Bir kaç defa baktım bunlar edepsizin önde gidenleri,eşimle konuşurken servisin sessiz olduğu bir anı yakaladım biraz ses tonumu yükselterek konuşmanın içinde bu ne ya kreş gibi şirket dedim :) duydulaar banane çokta umurumda :)))

ilk önce kendine güven canım eşin senden değil kıskançlığından bıkmış bence sık aramamaya çalış gün içinde eşin seni güzel bulmasaydı senle değil başka bir bayanla olurdu. sıkma hiç o güzel canını boş yere canım

Canım dediğini bende yaptım :) Nişanlılık dönemlerinde iki hafta umursamadım.Sonra bana senin aklına biri girmiş sana artık güvenmiyorum dedi :) Eyy Allahım :)

ya karşıdaki adama güvenmiyosan niye sevgili oluyorsun evleniyorsun...? 1. si aldatan adam çirkin, hatta hiç pas vermeyen bir kadınla bile bunu yapmaya çekinmez. yok kocamın aklını çelicekler yok şu olucak bu olucak demeyi bırakın. aldatan adam her şekilde aldatır zaten karşı tarafın cinsel mesajlar vermesine gerek yok. her insan kendine güvensiz bir eşe sahip olmaktan nefret eder. bu kuruntularını saklarsan bi dezavantajınını görmessin. herşey güzellik de değildir. göğüslerine silikon yaptırdığında eşin seni aldatmıycak mı?

Silikonu eşimden dolayı değil kendim için istiyorum.Göğsümden parça aldılar deforme oldu. Hiç değilse deforme halini görmeyince ben mutlu olacağım arkadaşım

Canım dediğini nişanlılık döneminde yaptım. Bana beni aldatıyorsun yalan söyleme dedi :)

kızlar aynı sorun bendede var bi yandan içim içimi yiyiyor bi yandan yapma çok üstüne gidiyosun diyorum kendi kendime ne yapıcam bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…