- 13 Haziran 2019
- 6
- 3
- 36
- 28
- Konu Sahibi Bikasimcicegi
-
Ah be ablam o yapabilirimiyimm dediğin annelik vasıflarını ulaşmak isteyen Sincan insana sorulacak soru mu buMerhaba kızlar 23 yaşındayım 3.5 aylik evliyim 20 günlükken eşim göreve gitti 10 gun sonra geliyor ve çocuk konusunda aşırı ısrarcı olması konusunda her gün kavga ediyor suratını asıyor ben bakabilir miyim annelik yapabilir miyim bilemiyorum dedim Tamam senin başını agritmayayim dedi ve telefonu kapattı benimle bu konuda konuşmasını isterdim sonuçta iki tarafında istemesi gerekiyor bu durumu ama yok eşime bişey olmuş gibi önceden zamana bırakalım felan diyordu su anda kesinlikle olsun da olsun diyor ev aldik borcumuz var ödenir gelen kismetiyle gelir diyoçocuk yoksa ilişki de yok haberin olsun dedi daha da konuşmadık nasıl bi yol izlemeliyim bakmalıyım bilmiyorum kendisi doğuda ben kayinvalidemlerin kalıyorum bi zararları yok ama ne bileyim yinede hamilelik için için rahat değil ne hissetmeliyim onu da bilemiyorum galiba baskilandigim için doğru düşünemiyorum
Yerinde olmak isteyenler çok bak benim sevgilim varikosel teşhisi koyuldu geçen hafta öğrendik polis olucakti sağlık raporu vermek için hastaneye gittiğinde öğrendik doktor doğal yolla çocuğun olmayablr demiş günlerdir kafama takip üzüldüm ama dedik ki Allah büyüktür imkansızlığı mümkün eder buda geçer ya hu dedik her neyse ben evli olmadığım halde ileride olmama ihtimaline üzülüyorum gerçekten yapma böyle inan ki yerinde olmayı isteyen birdsürü insan var şükretAynen benim eşimde öyle oldu sanırım çocuk gördükçe kıskanıyorlar bide aileler dedikce aklına girmiştir bizimki öyle oldu malesef ve hergün çocuk diyo başka bişey demiyo
Varikosel bir ameliyata bakar..Yerinde olmak isteyenler çok bak benim sevgilim varikosel teşhisi koyuldu geçen hafta öğrendik polis olucakti sağlık raporu vermek için hastaneye gittiğinde öğrendik doktor doğal yolla çocuğun olmayablr demiş günlerdir kafama takip üzüldüm ama dedik ki Allah büyüktür imkansızlığı mümkün eder buda geçer ya hu dedik her neyse ben evli olmadığım halde ileride olmama ihtimaline üzülüyorum gerçekten yapma böyle inan ki yerinde olmayı isteyen birdsürü insan var şükret
Bence acele değil adam doğal olarak baaba olmak istiyor hakkidaEvlenmeden önce bu konuda hiç konuşmadınız mı? Birbirinize alışmanız, evliliğinizin oturması için biraz zamana ihtiyaç yok muymuş... Genceciksiniz zaten...
Daha yeni evlisiniz, evliliğimiz otursun o da olur diyin bari... 20 gün yan yana kalmışsınız, hemen çocuk muhabbetine girmiş adam. Bu ne acele
Kendileri bilir ama hazır değilse ileride sorun olablr kocanın o kadını güzelce ikna etmesi jestlerle falan gerek yaniBence acele değil adam doğal olarak baaba olmak istiyor hakkida
Kendileri bilir ama hazır değilse ileride sorun olablr kocanın o kadını güzelce ikna etmesi jestlerle falan gerek yani
Merhaba kızlar 23 yaşındayım 3.5 aylik evliyim 20 günlükken eşim göreve gitti 10 gun sonra geliyor ve çocuk konusunda aşırı ısrarcı olması konusunda her gün kavga ediyor suratını asıyor ben bakabilir miyim annelik yapabilir miyim bilemiyorum dedim Tamam senin başını agritmayayim dedi ve telefonu kapattı benimle bu konuda konuşmasını isterdim sonuçta iki tarafında istemesi gerekiyor bu durumu ama yok eşime bişey olmuş gibi önceden zamana bırakalım felan diyordu su anda kesinlikle olsun da olsun diyor ev aldik borcumuz var ödenir gelen kismetiyle gelir diyoçocuk yoksa ilişki de yok haberin olsun dedi daha da konuşmadık nasıl bi yol izlemeliyim bakmalıyım bilmiyorum kendisi doğuda ben kayinvalidemlerin kalıyorum bi zararları yok ama ne bileyim yinede hamilelik için için rahat değil ne hissetmeliyim onu da bilemiyorum galiba baskilandigim için doğru düşünemiyorum
Merhaba kızlar 23 yaşındayım 3.5 aylik evliyim 20 günlükken eşim göreve gitti 10 gun sonra geliyor ve çocuk konusunda aşırı ısrarcı olması konusunda her gün kavga ediyor suratını asıyor ben bakabilir miyim annelik yapabilir miyim bilemiyorum dedim Tamam senin başını agritmayayim dedi ve telefonu kapattı benimle bu konuda konuşmasını isterdim sonuçta iki tarafında istemesi gerekiyor bu durumu ama yok eşime bişey olmuş gibi önceden zamana bırakalım felan diyordu su anda kesinlikle olsun da olsun diyor ev aldik borcumuz var ödenir gelen kismetiyle gelir diyoçocuk yoksa ilişki de yok haberin olsun dedi daha da konuşmadık nasıl bi yol izlemeliyim bakmalıyım bilmiyorum kendisi doğuda ben kayinvalidemlerin kalıyorum bi zararları yok ama ne bileyim yinede hamilelik için için rahat değil ne hissetmeliyim onu da bilemiyorum galiba baskilandigim için doğru düşünemiyorum
Benim çocuğum olmuyo zatenYerinde olmak isteyenler çok bak benim sevgilim varikosel teşhisi koyuldu geçen hafta öğrendik polis olucakti sağlık raporu vermek için hastaneye gittiğinde öğrendik doktor doğal yolla çocuğun olmayablr demiş günlerdir kafama takip üzüldüm ama dedik ki Allah büyüktür imkansızlığı mümkün eder buda geçer ya hu dedik her neyse ben evli olmadığım halde ileride olmama ihtimaline üzülüyorum gerçekten yapma böyle inan ki yerinde olmayı isteyen birdsürü insan var şükret
Ne alakası var? Daha 3.5 aylık evliyim diyor konu sahibi ve kendini hazır hissetmiyormuş da.. Evet sizin durumunuz çok zor olabilir, anlıyorum ama bu sebepten de bir başkasını yanlış yönlendirmeyin bence..Ah be ablam o yapabilirimiyimm dediğin annelik vasıflarını ulaşmak isteyen Sincan insana sorulacak soru mu buAllah'ın gücüne gider ne olacak annelik en güzel seydir yaparsn niye yapmicam yazık etme isyana günaha girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?