Eşim bebek konusunda beni oyalıyor, yardımcı olun lütfen..

Angelicsmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
11
2
32
Arkadaslar merhaba, 25 yasındayım ve 2 yıldır evliyim.
Eşim benden 12 yas büyük, çok severek evlendik ve eşimi hala da seviyorum. Aramızda hiç bir sorun yok..
Çocuk sahibi olmak istediğimi biliyor, bana kalsa ilk yıldan hamile kalmak isterdim, ama evliliğimizin biraz daha tadını çıkaralım nidalarıyla bugüne kadar geldik.
Benim ilk evliliğim ama eşim daha önce boşanmış bir insan, 4 sene evli kalmış ve o evliliğinden de çocuğu yok.
bu konuyla ilgili ne zaman soru sorsam '' ben biraz çekingen davrandım o nedenle olmadı'' falan diyor.
Hiç bir sağlık sorunu olmadığını da biliyorum.
Ayrıca çocukları da çok seviyor, bir yeğeni var 3 yasında.. sürekli onunla ilgilenir, gezdirir ara ara açar fotoğraflarına bakar. o derece.
Ben artık, bu duruma el koyacağım. gizlice hamile kalmaya odaklanacağım..
zaten korunmuyoruz, hep geri çekilme yöntemiyle korunduk bu zamana kadar ve maalesef(!) bir kaza olmadı bu yöntem bizde işe yarıyor :KK43:
Hayatımız ve düzenimiz kurulu fazlasıyla.. hiç bir maddi sıkıntımız yok.. durumumuz çok iyi Allah olmayanlara da versin. Ve bebek sahibi olmak istiyorum artık.
Böyle bir haberi duyduğu an çok sevineceğini de biliyorum kendisinin.
Gizlice hamile kalmak için tavsiyeleriniz var mı? Aslında açık açık sormak istediğim soru şu,
örneğin: spermleri göbeğimin üstünden parmağımla vajinama ittirsem hamile kalmak için bir şansım olabilir mi bu yöntemle?
prezervatif'i iğneyle delenler varmış.. ama hem böyle bir alıskanlıgımız yok hemde farkeder diye düşünüyorum korkuyorum.

Not: lütfen bana ahlak çıkarmasında bulunacaklar, eşin istemeden konuşmadan böyle bir şeye kalkışma vs. diyecek olanlar yorum yazmaya zahmet etmesin.
Ben sadece benimle aynı durumu yaşamış, yaşayan ve soruma cevabı olan, tavsiyesi olan arkadaşlarımı bekliyorum. Sevgiler herkesee... Allah hepimize yavrusunu kucağına almaya nasip eder İnşallah..

Bence doğum kontrol hapı kullanmaya başladım de gerekirse kullanıyo gibi yap hamile kalırsan da hap kullanırken de hamile kalabilenler varmış doktor olabilir dedi dersin

ha bir de o kadar sevineceginden eminsen, esin yumurtlama gunlerini takip etmiyorsa o gunlere denk getirip bu gunlerde risk yok korunmayabiliriz diyebilirsin.

ama yerinde olsam esimle ortak bi karar vermeyi isterdim.
ya onu tanıyorum, doğum kontrol hapı kullanıyorum dediğim zamanlar bile geri cekiliyordu adam, korkuyor.

Bence eşinle konuş ve artık bir bebek sahibi olmaya hazır olduğunuzu söyle. Soyleyince istemiyorum mu diyecek neden cekiniyorsun ki
Eger istemiyorum derse o zaman dusunursun digerlerini

Eşinden habersiz ,daha doğrusu aldatarak ve kandırarak bu yolu seçenlere kimse ahlak bilmemneliği yapmaz zaten.
Eşiniz sizden soğur evden de kaçarsa ki istemediğim şeyi beni kandırılarak yapılsa dava bile açarım,çok ağlarsın.
İstemediğin yorumlar da gelecek,hiç öyle baştan yazmıştım vırt zırt deme,
Zira açık bir platforma konu açıyorsun.

bu kadar korkuyorsa sevineceginden nasil eminsin. uzun uzun oturup anlatsan anlar herhalde seni. boyle yollara hic basvurma bence.

eminim onu çok iyi tanıyorum.. eşim her şeyi spontene yaşamayı seven bir adam. plan yapmak hadi yapalım diyip yapmak onu ürküyor her konuda.. özgürlüğüne çok düşkün. hani kazayla olursa olur gibi davranıyor bu da benim sinirimi bozuyor.

Eşinden habersiz ,daha doğrusu aldatarak ve kandırarak bu yolu seçenlere kimse ahlak bilmemneliği yapmaz zaten.
Eşiniz sizden soğur evden de kaçarsa ki istemediğim şeyi beni kandırılarak yapılsa dava bile açarım,çok ağlarsın.
İstemediğin yorumlar da gelecek,hiç öyle baştan yazmıştım vırt zırt deme,
Zira açık bir platforma konu açıyorsun.

sizin esiniz kazara o istemeden hamile kalsanız böyle mi yapacak :) yok evden kaçarmış yok dava açarmış.. siz böyle hayatlar mı yaşıyorsunuz gerçekten şaka mı bu?
benim eşim bensiz nefes bile alamayacak kadar sever beni, hata da yapsam terk edip gidecek, kaçacak bir adam değildir. Saygılar.

Bir bebek istediğinizi açık dille söyleyin, gizli hamile kalırsanız ve istemezse hayal kırıklığına uğrarsınız, sizin eşiniz gibi özgürlüğüne düşkün bir arkadaşım karısı gizlice hamile kalıp haftalarca saklayınca boşanmanın eşiğinden döndü, kadın bebeği aldırarak bebekle kocası arasında tercih yapmak zorunda kaldı.

sizin esiniz kazara o istemeden hamile kalsanız böyle mi yapacak :) yok evden kaçarmış yok dava açarmış.. siz böyle hayatlar mı yaşıyorsunuz gerçekten şaka mı bu?
benim eşim bensiz nefes bile alamayacak kadar sever beni, hata da yapsam terk edip gidecek, kaçacak bir adam değildir. Saygılar.
Dürüst hayatlar yaşamaya özen gösteriyoruz,çocuk gibi çok ciddi bir meselede sadece ben istiyorum diye hain planlar yapmam.
Eşiniz sevişmek istese ve siz istemeseniz,tecavüz etse?
Aynı şey değil mi?

X