Eşim bebeğimin saçını kestirdi

Saçı kazıtin güçlenir olayı tamamen saçma oğlum küçükken çok azdı saçı herkes kestirin diyordu hatta berber bile kazıyalim güçlensin derdi izin vermedim büyük ihtimalle bana çekti benimde saçlarım gür değil dedim bir kaç sene sonra öyle bir çoğaldı ki saçları şimdi tarak girmiyor saçına o kadar gür saçları babasına çekti yani tamamen genetik bir durum.

Bende sinirlenirdim eşimi azarlardimda dahada abartmazdim birdaha yapicagina pişman olurdu zaten ama aglamak filan biraz abartmiyormusunuz saç bu uzar aslinda ne kadar çok kestirilirse o kadar guzel saç geliyor daha sıkı gür oluyor birde böyle duşunun boş verin el alem nasil ciddi sorunlar yaşiyor bu neki.

Çocukların tipi kayıyor. İnsan çocuktan soğur. Sağlık sorunu yoksa veya askere gitmeyecekse, ki artık orada da kesmiyorlar sanırım, niye kazıtılsın?
insan çocugu kel oldu diye sogurmu ya neden kaysin tipi aslinda bana şirin bile geliyor baya gulmuştum ilk kez
Ben her yaz kazitiyorum terliyor o zamanlar daha rahat oluyor çocuk hem hava aliyor çocugun kafasi saçlari daha guzel çikiyor
20li yaşli erkekmi begenmiyicekler

Bilmiyorum, bir değişik duruyor

Haklısınız Allahım başka sıkıntılar vermesin

Tabiki anneler her türlü sever ..Allahım fikirlerini önemsemeyen eşlerden korusun
Amin
Valla ben eṣime söyluyorum git çocugun sacini kestir diye boyle guzel boş ver diyor işten yorgun geldigi için geciştiriyor.Kendim gidicem kestirmeye ne guzel işte birsure sac derdiniz olmaz tek sorunumuz bu olsun yani takilmayin bu kadar.

Tek derdiniz bu olsun.
Çocuğunuz sağ ve sağlıklı, saçlarının kökü de yerinde duruyor, iki, üç haftaya kalmaz uzar..
Filistin’de çocuklar bombalanıyor, erken doğanlar küvözlerde çürümeye terk edildi elektrik olmadığı için.
Normal şartlarda da eşim çocuğumu traş ettirdi diye triplenmezdim, bu olayları görüp duyduktan sonra hiç dert etmem.

Şu an sakinim evet şoku atlattım en azından .eşime ben fe bi dahakine ondan habersiz ve rızası olmadan bişey yaparım ödeşiriz artık

Şu an sakinim evet şoku atlattım en azından .eşime ben fe bi dahakine ondan habersiz ve rızası olmadan bişey yaparım ödeşiriz artık
Umarim eşinizde abartmaz ve konu başka yerlere gelmez insan sinirliyken agizdan istenmeyen geri dönuşu olmayan sozler çika bilir dikkatli olun.

Evet takip ediyorum çok üzülüyorum .ben de depremi yaşadım biliyor musunuz ? Beş gün enkaz başında soğukta ateşin başında annem babamı bekledim .bebeğimi güvenli diye başka yere gönderdim emiyorken benden ayrı kaldı emmeyi bıraktı bu süreçte .evimiz yıkıldı memleketim yok oldu nerdeyse .konteynerda kaldım aylarca .ben de küçük şeyleri dert etmemeyi öğrendim .ama maalesef ki anne babamı kaybettim hassas dönemdeyim .belki de abartıyorum ama böylr bi konuda bile eşiniz sizi hiçe sayıyor .. kötü hissettim çünkü böyle olmamalıydı .ben olsam ondan habersiz yapamazdım .benim yapmadığım şeyi onun yapması zoruma gitti .daha çok onun tavrı üzdü beni ..drama queen falan yazılmış başka derdin yok mu yazılmış .aksine ben derdin içindeyim ve biraz özveri incelik bekliyorum sadece

Başınız sağ olsun, Allah anne ve babanıza rahmet eylesin, cennetine kabul etsin, aminn.
Siz büyük dertlerle imtihan olmuşsunuz.
Allah sabrınızı artırsın.
Muhtemelen iç dünyanızdaki dertleri ve üzüntünüzü bu olaya transfer ettiniz.
Bazen büyük sıkıntılar geçiren insanlar, küçük olaylar sırasında duygusal patlama yaşarlar.
Eşinize duygularınızı ifade edin.
Küsmek yerine konuşmak sizi iyileştirir.

Konuyla alakası yok belki ama konuyu okudum. Şunu eklemek istiyorum erkek çocukların saçlarının uzatılmasını, kıza benzeyecek şekil almasını cocugun kimlik gelişimi açısından doğru bulmuyorum.

Deprem mesajınızı okuduktan sonra mesajımı duzenliyorum. Yaşadığınız zorlukların patlaması gibi olmuş ama ağlama olayını çocuğun yaninda yapmayın saç kesimi çocukta farklı etki bırakmasın , korkmasın. Kökü onda çok hızlı uzuyor bir sonrakinde kendiniz de gider güzel sekillendirirsiniz. Başınız sağolsun, unutturacak acılar yasamayin.

Sizin kestirmek istememenizle onun kestirmesi arasinda tek fark sizin istediginizin olumsuz eylem olmasi. Neticede siz de esinizi ve fikrini onemsememissiniz o da sizinkini. Bir de kelligine takilmayin ayda 1 cm uzuyor bir aya yine uzamis olacak. Bence oturup bu iletisimsizlik uzerine konusun ve nacizane onun esinizin de bebegi oldugunu unutmayin bir dahakine.

Evet öyle oldu çok teşekkür ederim .ben içime kapanıyorum daha çok sonrasında maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…