- 2 Ekim 2014
- 2.339
- 5.042
- 358
- 39
Saçı kazıtin güçlenir olayı tamamen saçma oğlum küçükken çok azdı saçı herkes kestirin diyordu hatta berber bile kazıyalim güçlensin derdi izin vermedim büyük ihtimalle bana çekti benimde saçlarım gür değil dedim bir kaç sene sonra öyle bir çoğaldı ki saçları şimdi tarak girmiyor saçına o kadar gür saçları babasına çekti yani tamamen genetik bir durum.En hassas olduğum konu benim kızımın da saçı çok az etraf kestirin gürleşir falan diyor. Hayir diyorum olmaz esim de darlıyor kestirelim diye ben kulak deldirmek istiyordum o da bana izin vermiyordu ben tamam gizli gizli kulağıni deldirmeyecegim ama sen de sacini kestirmeyeceksin dedim anlastık öyle.Kulak deldirmede kararsızdım zaten bahanem oldu bu da kendime.Cok haklisiniz ben olsam ben de sinirlenirim
Bende sinirlenirdim eşimi azarlardimda dahada abartmazdim birdaha yapicagina pişman olurdu zatenMerhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
insan çocugu kel oldu diye sogurmu ya neden kaysin tipi aslinda bana şirin bile geliyor baya gulmuştum ilk kezÇocukların tipi kayıyor. İnsan çocuktan soğur. Sağlık sorunu yoksa veya askere gitmeyecekse, ki artık orada da kesmiyorlar sanırım, niye kazıtılsın?
insan çocugu kel oldu diye sogurmu ya neden kaysin tipi aslinda bana şirin bile geliyor baya gulmuştum ilk kez
Ben her yaz kazitiyorum terliyor o zamanlar daha rahat oluyor çocuk hem hava aliyor çocugun kafasi saçlari daha guzel çikiyor
20li yaşli erkekmi begenmiyicekler
Haklısınız Allahım başka sıkıntılar vermesinBende sinirlenirdim eşimi azarlardimda dahada abartmazdim birdaha yapicagina pişman olurdu zatenama aglamak filan biraz abartmiyormusunuz saç bu uzar aslinda ne kadar çok kestirilirse o kadar guzel saç geliyor daha sıkı gür oluyor birde böyle duşunun boş verin el alem nasil ciddi sorunlar yaşiyor bu neki.
Ama böylede kazitmamişki
Bilmiyorum, bir değişik duruyor
SağolunTam bir drama queensiniz.
Tabiki anneler her türlü sever ..Allahım fikirlerini önemsemeyen eşlerden korusunAma böylede kazitmamişkiama çok komik olmuş bence tatlilar herturlu çoçuk sonuçta.
AminTabiki anneler her türlü sever ..Allahım fikirlerini önemsemeyen eşlerden korusun
Şu an sakinim evet şoku atlattım en azından .eşime ben fe bi dahakine ondan habersiz ve rızası olmadan bişey yaparım ödeşiriz artıkAmin
Valla ben eṣime söyluyorum git çocugun sacini kestir diye boyle guzel boş ver diyor işten yorgun geldigi için geciştiriyor.Kendim gidicem kestirmeye ne guzel işte birsure sac derdiniz olmaz tek sorunumuz bu olsun yani takilmayin bu kadar.
Umarim eşinizde abartmaz ve konu başka yerlere gelmez insan sinirliyken agizdan istenmeyen geri dönuşu olmayan sozler çika bilir dikkatli olun.Şu an sakinim evet şoku atlattım en azından .eşime ben fe bi dahakine ondan habersiz ve rızası olmadan bişey yaparım ödeşiriz artık
Tek derdiniz bu olsun.
Çocuğunuz sağ ve sağlıklı, saçlarının kökü de yerinde duruyor, iki, üç haftaya kalmaz uzar..
Filistin’de çocuklar bombalanıyor, erken doğanlar küvözlerde çürümeye terk edildi elektrik olmadığı için.
Normal şartlarda da eşim çocuğumu traş ettirdi diye triplenmezdim, bu olayları görüp duyduktan sonra hiç dert
Başınız sağ olsun, Allah anne ve babanıza rahmet eylesin, cennetine kabul etsin, aminn.Evet takip ediyorum çok üzülüyorum .ben de depremi yaşadım biliyor musunuz ? Beş gün enkaz başında soğukta ateşin başında annem babamı bekledim .bebeğimi güvenli diye başka yere gönderdim emiyorken benden ayrı kaldı emmeyi bıraktı bu süreçte .evimiz yıkıldı memleketim yok oldu nerdeyse .konteynerda kaldım aylarca .ben de küçük şeyleri dert etmemeyi öğrendim .ama maalesef ki anne babamı kaybettim hassas dönemdeyim .belki de abartıyorum ama böylr bi konuda bile eşiniz sizi hiçe sayıyor .. kötü hissettim çünkü böyle olmamalıydı .ben olsam ondan habersiz yapamazdım .benim yapmadığım şeyi onun yapması zoruma gitti .daha çok onun tavrı üzdü beni ..drama queen falan yazılmış başka derdin yok mu yazılmış .aksine ben derdin içindeyim ve biraz özveri incelik bekliyorum sadece
Deprem mesajınızı okuduktan sonra mesajımı duzenliyorum. Yaşadığınız zorlukların patlaması gibi olmuş ama ağlama olayını çocuğun yaninda yapmayın saç kesimi çocukta farklı etki bırakmasın , korkmasın. Kökü onda çok hızlı uzuyor bir sonrakinde kendiniz de gider güzel sekillendirirsiniz. Başınız sağolsun, unutturacak acılar yasamayin.Merhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
O
inanın tam tersi çok derdim var .. beni ezip geçti sonuçta bu yapılır mu ? Biraz ikna edip kestiremez miydi ? Babası ama ben de annesiyim sonuçta
Evet öyle olduBaşınız sağ olsun, Allah anne ve babanıza rahmet eylesin, cennetine kabul etsin, aminn.
Siz büyük dertlerle imtihan olmuşsunuz.
Allah sabrınızı artırsın.
Muhtemelen iç dünyanızdaki dertleri ve üzüntünüzü bu olaya transfer ettiniz.
Bazen büyük sıkıntılar geçiren insanlar, küçük olaylar sırasında duygusal patlama yaşarlar.
Eşinize duygularınızı ifade edin.
Küsmek yerine konuşmak sizi iyileştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?