Eşim bebeğimin saçını kestirdi

İşte böyle durumlarda inatlaşmayıp mutlaka orta yol bulmak gerekli. Sizin kadar onun da söz hakkı var. O saç kesilecek bir şekilde olacak yani hevesliyken iyi götür madem demek ya da beraber gidelim şu zaman olsun demek zor değil.
Haklısnız keşke öyle olsaydı ama ne hevesi bu böyle değil mi ? Haksız mıyım askere mi gidecek bu ? İşe mi gidiyor veya ? Ki dediğim gibi böyle bağlayacak kadar falan da değildi ki .. neyse öyle işte 😞

Aynen benim oğlum da öyle saçları kumral dalgalı kıvır böyle ben çok seviyorum herkes çok seviyordu .. 😞
Şöyle biraz toparlatsa falan neyse de. Arada eşim kendi kesiyor yanlardan ustlerden vs. Ama dazlagi kaldiramam 💔 direk tipleri değişiyor yaa

Haklısnız keşke öyle olsaydı ama ne hevesi bu böyle değil mi ? Haksız mıyım askere mi gidecek bu ? İşe mi gidiyor veya ? Ki dediğim gibi böyle bağlayacak kadar falan da değildi ki .. neyse öyle işte 😞
İşte sebebini oturup beraber konuşacaksınız. Neden saç kestirmeye bu kadar hevesliydi? Bir hayali mi vardı bunun için gibi gibi... Her şeyin başı doğru iletişim.

Haklısınız şuan konuşmuyorum ama ..yine anlaşamayız diye düşünüyorum 😔

Eşinizle konuşmamak yerine bunu paylaşın o zaman bence çok daha sağlıklı olur. Dışarıda saçları kısa bebeklere buna da kimse bakamamış, o yüzden saçlarını kesmişler diye baktıklarını sanmıyorum bu arada :)
Nabersiniz?

Son düzenleme:
Ama 2 yaş altı bebekler için değil 🤪 bunu mesela eşine söyleyebilir. Sokakta yürürken şöyle böyle dalga geçtiler desin. Belki adam insafa gelir.
İyi fikir .. biraz zaman geçsin diyeceğimi diyeceğim daha .🙄

Merhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfır 😢çok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Ya ilk çocuğumda bizim de saç krizlerimiz vardı. Ciddi ciddi kavga ediyorduk. Ki oğlumun saçı cidden çok biçimsiz uzuyordu. Şimdi dönüp bakınca ne kadar sacmalamisim diyorum. Hatta ikinci oldu ben eşime saçlarini kestir diyordum artık

Çocuk mutlu ise, beğendi ise, korkup ağlayıp zırlamıyorsa uzatmayın ya alt tarafı saç.

Bizde de kızım kahkül ve omuz hizasında seviyor, babası sevmiyor ona kalsa ikimizin de saçı beline kadar olsun, her saç kesiminde babasından izin alıp kestirecek değilim valla. Bu konuda trip de çekmem. Cesareti varsa gördüğünde "kızım çok güzel olmuşsun" demesin :D

Yahu bi uyanıyorum çocuğun saçı kel ??? 😵‍💫😢
Bundan sonra eşime bisey sormazdim cocukla ilgili gider yapardim. Niye sormadin derse sen cocugun sacini keserken sordun mu derdim cok guzel bahane ederdim şahsen. Boyle adama yapılması gereken davranis budur. Haklisiniz bence. Seni takmiyorum demis açık açık.

Bundan sonra eşime bisey sormazdim cocukla ilgili gider yapardim. Niye sormadin derse sen cocugun sacini keserken sordun mu derdim cok guzel bahane ederdim şahsen. Boyle adama yapılması gereken davranis budur. Haklisiniz bence. Seni takmiyorum demis açık açık.
Aynen ben de öyle düşünüyorum şahsen hiçbir konuyu danışmamayı,kafama göre hareket etmeyi o yokmuş gibi davranmayı 😬

Back