Haklısnız keşke öyle olsaydı ama ne hevesi bu böyle değil mi ? Haksız mıyım askere mi gidecek bu ? İşe mi gidiyor veya ? Ki dediğim gibi böyle bağlayacak kadar falan da değildi ki .. neyse öyle işteİşte böyle durumlarda inatlaşmayıp mutlaka orta yol bulmak gerekli. Sizin kadar onun da söz hakkı var. O saç kesilecek bir şekilde olacak yani hevesliyken iyi götür madem demek ya da beraber gidelim şu zaman olsun demek zor değil.
Şöyle biraz toparlatsa falan neyse de. Arada eşim kendi kesiyor yanlardan ustlerden vs. Ama dazlagi kaldiramamAynen benim oğlum da öyle saçları kumral dalgalı kıvır böyle ben çok seviyorum herkes çok seviyordu ..
İşte sebebini oturup beraber konuşacaksınız. Neden saç kestirmeye bu kadar hevesliydi? Bir hayali mi vardı bunun için gibi gibi... Her şeyin başı doğru iletişim.Haklısnız keşke öyle olsaydı ama ne hevesi bu böyle değil mi ? Haksız mıyım askere mi gidecek bu ? İşe mi gidiyor veya ? Ki dediğim gibi böyle bağlayacak kadar falan da değildi ki .. neyse öyle işte
Sizin istekleriniz hayattaki tek doğrular değil ki. Siz de eşinizin isteklerini hiçe saymışsınız. Hep kendi istediğiniz olsun istiyorsunuz.Tam istenilen sanırımama ben yapamam bunu benim isteğimi hiçe saydı
Evet demek istediğim de bu daha çokBen size hak verdim.
Saç kestirmek denince basit görünebilir ama eşiniz siz uyurken arkanızdan iş çevirmiş resmen. Çok sinir bozucu.
Eşinizle konuşmamak yerine bunu paylaşın o zaman bence çok daha sağlıklı olur. Dışarıda saçları kısa bebeklere buna da kimse bakamamış, o yüzden saçlarını kesmişler diye baktıklarını sanmıyorum bu arada :)
Allah sabırlar versinBu arada ben depremde annemi ve babamı kaybettim ..hala toparlanmadım o yüzden belki de bu hassaslıgım .
Amin çok teşekkür ederimAllah sabırlar versin
Üzme kadını...Yaşı biraz daha büyükse benim aklıma bu geliyor
Bunu mesela eşine söyleyebilir. Sokakta yürürken şöyle böyle dalga geçtiler desin. Belki adam insafa gelir.Üzme kadını...
İyi fikir .. biraz zaman geçsin diyeceğimi diyeceğim daha .Ama 2 yaş altı bebekler için değilbunu mesela eşine söyleyebilir. Sokakta yürürken şöyle böyle dalga geçtiler desin. Belki adam insafa gelir.
Ya ilk çocuğumda bizim de saç krizlerimiz vardı. Ciddi ciddi kavga ediyorduk. Ki oğlumun saçı cidden çok biçimsiz uzuyordu. Şimdi dönüp bakınca ne kadar sacmalamisim diyorum. Hatta ikinci oldu ben eşime saçlarini kestir diyordum artıkMerhabalar oğlum 1.5 yaşında saçlarını şuana dek 1 defa kestirmiştik ,tekrar uzadı ..eşim kestirmek istedi ,istiyordu ben de her defasında yok dedim kış günü kestirmeyelim istemiyorum demiştim .o da erkek çocuğu kestireceğim demişti ..beraber gidelim vs dwnişti yok dedim ısrarla .aşırı uzun da değildi zaten .ben gündüz yorgun olduğum için uyumuştum uyandım bir baktım bebeğimin saçı makineyle kesilmiş nerdeyse sıfırçok moralim bozuldu ve 1 saat ağladım sanırım .. uyanıyorum ve bir bakıyorum saçı yok ..uyurken götürmüş berbere ..eşimim yaptığı saygısızlık değil mi şimdi ?? Şuan konuşmuyorum ve hala moralim çok bozuk.siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?
Bundan sonra eşime bisey sormazdim cocukla ilgili gider yapardim. Niye sormadin derse sen cocugun sacini keserken sordun mu derdim cok guzel bahane ederdim şahsen. Boyle adama yapılması gereken davranis budur. Haklisiniz bence. Seni takmiyorum demis açık açık.Yahu bi uyanıyorum çocuğun saçı kel ???
Aynen ben de öyle düşünüyorum şahsen hiçbir konuyu danışmamayı,kafama göre hareket etmeyi o yokmuş gibi davranmayıBundan sonra eşime bisey sormazdim cocukla ilgili gider yapardim. Niye sormadin derse sen cocugun sacini keserken sordun mu derdim cok guzel bahane ederdim şahsen. Boyle adama yapılması gereken davranis budur. Haklisiniz bence. Seni takmiyorum demis açık açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?