• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başka kadınlardan gözünü alamıyor :((

öncelikle çok üzüldüm ama sevindim de senin için çünkü erken anlaman iyi olmuş. Bu kadar yeni evliyken bunları yapan ilerde neler yapar. Biliyorum çünkü yaşadım. hep sineye çektim, çektikçe daha abarttı ve hakkı olduğunu düşündü .Şimdi berbat gerçekten aldatıyo ve iğrenç kadınlarla. Ama çocuk olduğu için kapıyı çarpıp çıkamıyorum. Lütfen bırak o adamı daha çok gençsin. Yazık sana.. Çok zor gibi gözüküyor ama hiçbirşey sana yaşatılan ve yaşatılacak olandan daha zor ve üzücü değil.

Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 22 yaşındayım bir gün eşimin bilgisayarına bakarken girdiği sayfaları gördüm. Sayfaların içinde açık saçık kadın resimlerinin olduğu sayfalar vardı ne yazık ki. Gördüğümde çooook kötü oldum, çünkü 2 aylık evliyiz ve bizimkisi hem mantık hem aşk evliliğiydi. Ona girdiği siteleri gördüğümü söyledim, uyardım ve bana haklısın benimkisi bir hastalık affet dedi. Eşim her zaman bana deliler gibi aşık olduğunu ve beni çok beğendiğini söyler. Ve ben de kendimce bakımlı ve çevremde beğenilen iltifat alan biriyimdir. Ama şuan kendimi çoook çirkin hissediyorum kendime olan güvenim tamamıyla kırıldı. Neden böyle yaptı anlamıyorum aramız çok iyiydi ailevi vs hiçbir sorun yoktu. Çok üzülüyorum. Daha 2 aylık evliyken böyle yaptıysa ileride daha da ileri gidebileceğini düşünüyorum. Eşimi çok seviyorken bu yaptığı karşısında ondan inanılmaz soğudum. 3 sene nişanlı kaldık ve nişanlıyken dışarıda açık giyinen bayanlara ve arkadaşlarıma baktığını farkediyordum evliyken de bu böyle devam etti mesela bir arkadaşım açık giyinse ona kaçak kaçak baktığını farkediyordum ve onu birkaç kez uyardım her uyarışımda sert tepki verdi öyle birşey yok diye. Aramız bozulmasın diye hep içime attım. Dayanamıyorum sabredemiyorum artık tamamen soğudum, bana dokunmasını bile istemiyorum şu an küs haldeyiz. Şimdi boşanmak istiyorum çocuk sahibi olmak senelerce onunla hayatı geçirmek istemiyorum. Lütfen bana fikir verin. çok kötüyüm. :43:

Eşinle beraber psikolojik destek almayı düşündünüz mü hiç ? Aşılamayacak bir sorun olarak görmedim ben. :44:

Yapmayan erkek yok
Akıllı erkek evine belli etirmeyen yanaıtmayandır
Sende acık gıyın dekolteli ve özelikle onu arkadaslarının yanıda utanmayı bilsin diye bakmak nasılmış ögrensin yoksa anlamaz ha onuda anlamassa senin yapacagın hemen boşanma degil bir uzmana baş vurmak hatasını kabul edıyorsa gelir senle biraz mucadelle ve sabır boşanmak kolay bir imza ama sonrası okadat kolay degil

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla şimdiye kadar nasıl öyle bir insan olduğunu anlamadınız ki. Zaten erken evlenmişsiniz. Sizin şimdi eşinizin başınızı döndürme yaşı. Senin eşin daha bu zamanda bunu yapıyorsa 30 lu 40 lı yaşlarda nasıl olur acaba merak ediyorum. Bence iyi düşününün evliliği sürdürmek için ama sağlam adımlar atmanız gerek..

Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 22 yaşındayım bir gün eşimin bilgisayarına bakarken girdiği sayfaları gördüm. Sayfaların içinde açık saçık kadın resimlerinin olduğu sayfalar vardı ne yazık ki. Gördüğümde çooook kötü oldum, çünkü 2 aylık evliyiz ve bizimkisi hem mantık hem aşk evliliğiydi. Ona girdiği siteleri gördüğümü söyledim, uyardım ve bana haklısın benimkisi bir hastalık affet dedi. Eşim her zaman bana deliler gibi aşık olduğunu ve beni çok beğendiğini söyler. Ve ben de kendimce bakımlı ve çevremde beğenilen iltifat alan biriyimdir. Ama şuan kendimi çoook çirkin hissediyorum kendime olan güvenim tamamıyla kırıldı. Neden böyle yaptı anlamıyorum aramız çok iyiydi ailevi vs hiçbir sorun yoktu. Çok üzülüyorum. Daha 2 aylık evliyken böyle yaptıysa ileride daha da ileri gidebileceğini düşünüyorum. Eşimi çok seviyorken bu yaptığı karşısında ondan inanılmaz soğudum. 3 sene nişanlı kaldık ve nişanlıyken dışarıda açık giyinen bayanlara ve arkadaşlarıma baktığını farkediyordum evliyken de bu böyle devam etti mesela bir arkadaşım açık giyinse ona kaçak kaçak baktığını farkediyordum ve onu birkaç kez uyardım her uyarışımda sert tepki verdi öyle birşey yok diye. Aramız bozulmasın diye hep içime attım. Dayanamıyorum sabredemiyorum artık tamamen soğudum, bana dokunmasını bile istemiyorum şu an küs haldeyiz. Şimdi boşanmak istiyorum çocuk sahibi olmak senelerce onunla hayatı geçirmek istemiyorum. Lütfen bana fikir verin. çok kötüyüm. :KK43:
Hiç vakit kaybetmeden boşan canım daha ıkı aylık evlıyken bunları yapıyorsa dediğin gibi.Bir de baskalarına gözü kayması iğrenc bir şey zaten oraya girmiyorum.Ben senin yerınde olsam olabildiğince dekoltelı seyler gıyıp dıger adamları da kendıme baktırtırdım bakalım o zaman ne yapacaktı kendisi acaba cok merak edıyorum

[QUOTE="aslaumudunukaybetme, QUOTE]
aslaumudunu kaybetme, komun uzerinden cok cok zaman gecmis tesadufen okudum ama son durum nedir? cok merak ettim. Eger cevap verebilirsen bende nacizane biseyler demek isterim.

Allah, kocana nefsini terbiye etmeyi nasip etsin canım.. Ne diyebilirim ki... Çocuk yapma derim çünkü çoook mutsuz olursun. Bebekten sakın eğer kocanın huyu böyle devam ederse. Boşanmadan önce bi terapisti denemenizi öneririm, baktın hiçbir çözüme yanaşmıyor o zaman hayatını onunla devam ettirme. Daha çok genç ve güzelsin ölene kadar bu özgüven sorunuyla yaşanmaz..

Aynı durum bende de var en azından sende çocuk yok bence kendi yoluna bak degismicek çünkü bende kendimi çirkin hissediyorum sabahlara kadar ağlıyorum bide çocuğum oldu 2 aylık ilgilenmiyor bile ise gidiyo akşam geliyo yemek yer TV karşısına geçer sonra yatar zibarir çok yorgun oluyomus ulan ağır bir işte yapmıyor sokakta sebze satıyor oldu yerde keşke diyorum keşke en başında gitseydim ben artık kaldıramıyorum başkalarna bakmasını başkalarından tahrik olup bana gelmesini kaldıramıyorum ama çocuğum için sabır ediyorum ama biyere kadar sende keşke demeden önce daha çok. Kendine güvensizliğin olmadan yolunu çiz derim yaranilmiyor çünkü ne yapsan çare değil böle olmalarına Allah yardım etsin hepimize 🥀

Back