- Konu Sahibi aslaumudunukaybetme
Canım öncelikle şunu belirteyim ben kendini çok beğenmiş kadınlardan nefret ederim şimdi yazacaklarım öyle algılanmasın ama konuyu net ifade edebilmek için yazacağım. Bana çok teklifler geldi, çok beğenen vs. oldu. Eşim hep der seni 1000 kişi istedi ben aldım diye. Evde dışardakinden daha bakımlı ve şıkım. Yemin ediyorum çeşit çeşit kıyafet gece kıyafeti vs giyerim evde asla bakımsız gezmem. Çevremden çok iltifat alırım hatta 2 sene önce bir tesettür/eşarp firmasından yüz modelliği teklifi bile aldım. Ama kabul etmedim beyefendi izin vermediği için. Şimdi neden böyle anlamıyorum!!!
gözleri kör olsun hepsi aynı işte bunların burunlarındaki güzel kadını sahiplenirler ve çıkarmazlar dışarı daha dışarıda kendileri her güzele yada çirkine ( anlamış değilim garip bir zevkleri var) bakarlar. anlıyorum sizi fakat size bağlayan bazı şeyler bulmanız gerek bence bu biraz cinselliktede olabilir farklı şeyler denemek yada ufak bir tatil yada mekan değişikliği. biraz kıskandırın onu ama tadında olsun o zaman yanındaki kadının kıymetını bılecektır bence