• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başka kadınlardan gözünü alamıyor :((

Canım öncelikle şunu belirteyim ben kendini çok beğenmiş kadınlardan nefret ederim şimdi yazacaklarım öyle algılanmasın ama konuyu net ifade edebilmek için yazacağım. Bana çok teklifler geldi, çok beğenen vs. oldu. Eşim hep der seni 1000 kişi istedi ben aldım diye. Evde dışardakinden daha bakımlı ve şıkım. Yemin ediyorum çeşit çeşit kıyafet gece kıyafeti vs giyerim evde asla bakımsız gezmem. Çevremden çok iltifat alırım hatta 2 sene önce bir tesettür/eşarp firmasından yüz modelliği teklifi bile aldım. Ama kabul etmedim beyefendi izin vermediği için. Şimdi neden böyle anlamıyorum!!! :50:

gözleri kör olsun hepsi aynı işte bunların burunlarındaki güzel kadını sahiplenirler ve çıkarmazlar dışarı daha dışarıda kendileri her güzele yada çirkine ( anlamış değilim garip bir zevkleri var) bakarlar. anlıyorum sizi fakat size bağlayan bazı şeyler bulmanız gerek bence bu biraz cinselliktede olabilir farklı şeyler denemek yada ufak bir tatil yada mekan değişikliği. biraz kıskandırın onu ama tadında olsun o zaman yanındaki kadının kıymetını bılecektır bence

Aynen melisacığım aynennnn yaaa!!!! geçen boğazı biraz açık birşey giydim diye etmediği laf kalmadı!! Dışarıda makyaj bile yaptırmıyor kahkaha bile attırmıyor parfüm sıkmama bile izin vermiyor!!![/QUOTE

o kadar yani....

benimki ise o azınlık grubun içinde..hiççç karışmaz...çıplak çıksam sesi çıkmaz herhalde :1:

vhalla iyi mi kötü mu bilemedim ...:43:

Bu erkeklerin gereksiz gururu bir gün beni hık diye öldürcek töbe töbeeeee..de neyse..o zaman bi arkadaş demiş ya sen de onlar gibi giyin diye bence de tarzını değiştir..baktıkları kadınlar nasıl kadınlar..nasıl kıyafetler giyiyolar bak bakalım..valla eşini elinde tutmak istiyosan biraz elini taşın altına koy madem canım..boşanmayı biraz ertele bence..yani devam ederse sen elinden geldiğini yaptığın halde boşanmayı o zaman düşün bence..

Canım baktıkları kadınlar gibi inan giyiniyorum çünkü evde bakımlı olmak çok önemli bunun farkındayım. Paspal kilolu vs olsam hadi bi nebze hak verir suçu kendimde arardım. Elimde tutmak için evliliğimi kurtarmak için daha ne yapabilirim bilmiyorum. Estetik bile yaptırmayı düşündüm belki istediği gibi olurum diye bunu ona söyledim Allah çarpar seni saçmalama gibi ağır bi tepki verdi. Gerçekten onu anlayamıyorum ya :50:

yok bu tür adamlar genellikle eşine giydirmez o tür şeyler ...o açıdan sordum ...

çok azınlıktakiler karışmaz

dediğiniz doğru ama önce evde giysin hemen herşey mini değildir ki. diz üstü çok şık eteklerde mevcut. yada paltolon giy üstüne hafif dekolte bir bluz.arada kıskandırmak iyidir.

tv de bir hatun çıksın bizimkinin gözünün içi parlak hemen yastık filan atarım kumanda bende ise değiştiririm. hepsi aynı ama daha ötesine götürmem sinirlenirim çünkü

Aynen melisacığım aynennnn yaaa!!!! geçen boğazı biraz açık birşey giydim diye etmediği laf kalmadı!! Dışarıda makyaj bile yaptırmıyor kahkaha bile attırmıyor parfüm sıkmama bile izin vermiyor!!!

Ay suan bende supheye dustum. Ben 6 yildir birlikteyim, kimseye baktigini hic gormedim, zaten cok korkar benden ama, benim ki de kesinlikle ne giysem bogazima kadar kapattirir. Oturusumu surekli kontrol eder. Cok kiskanc kizlar, sizce gercekten capkin erkekler mi cok kiskanc olur ? Daha once de kafama takilmisti bu, bak simdi gene takildi.. :s

gözleri kör olsun hepsi aynı işte bunların burunlarındaki güzel kadını sahiplenirler ve çıkarmazlar dışarı daha dışarıda kendileri her güzele yada çirkine ( anlamış değilim garip bir zevkleri var) bakarlar. anlıyorum sizi fakat size bağlayan bazı şeyler bulmanız gerek bence bu biraz cinselliktede olabilir farklı şeyler denemek yada ufak bir tatil yada mekan değişikliği. biraz kıskandırın onu ama tadında olsun o zaman yanındaki kadının kıymetını bılecektır bence

Ben de bir kere ona inat böyle şık dar açık vs giyinip dışarı çıkıp herkesi kendime baktırsam mı diye düşündüm, ama suçsuzken suçlu duruma düşerim diye korktum sonra. İstesem bunu yaparım ama soğur benden biliyorum.

Ay suan bende supheye dustum. Ben 6 yildir birlikteyim, kimseye baktigini hic gormedim, zaten cok korkar benden ama, benim ki de kesinlikle ne giysem bogazima kadar kapattirir. Oturusumu surekli kontrol eder. Cok kiskanc kizlar, sizce gercekten capkin erkekler mi cok kiskanc olur ? Daha once de kafama takilmisti bu, bak simdi gene takildi.. :s

Tatlım şeytanın sana vesvese vermesine izin verme. Benim eşim kıskanç ama gözü dışarıda. Seninkide kıskançmış ama dışarıda gözü olmayabilir bak kimseye baktığını görmedim diyorsun baksa emin ol farkederdin, ben yeni olmamıza rağmen farkettim ki sen 6 yıllık evliymişsin. birinde olmasa diğerinde farkederdin, bence gönlünü ferah tut her kıskanç erkek benimki gibi gözü dışarıda olacak diye birşey yok.

Canım baktıkları kadınlar gibi inan giyiniyorum çünkü evde bakımlı olmak çok önemli bunun farkındayım. Paspal kilolu vs olsam hadi bi nebze hak verir suçu kendimde arardım. Elimde tutmak için evliliğimi kurtarmak için daha ne yapabilirim bilmiyorum. Estetik bile yaptırmayı düşündüm belki istediği gibi olurum diye bunu ona söyledim Allah çarpar seni saçmalama gibi ağır bi tepki verdi. Gerçekten onu anlayamıyorum ya :50:

Dışarda da olmaz mısın ?? yani böyle basit kadınlar gibi demiyorum yanlış anlama beni..ben sana bir örnek vereyim bir akrabam hafızdı inanmazsın belki ama kocası onu aldatınca mecburen açıldı..günahını kocası çekecektir eminim ama evliliğini kurtardı..tabi bu uç bir örnek ama oldu..kapalı insanlara saygım sonsuz..asla yanlış anlaşılmak istemem..ama bazen kökten değişmek gerekebilir..tabi sen bilirsin canım..

Ben de bir kere ona inat böyle şık dar açık vs giyinip dışarı çıkıp herkesi kendime baktırsam mı diye düşündüm, ama suçsuzken suçlu duruma düşerim diye korktum sonra. İstesem bunu yaparım ama soğur benden biliyorum.

yok inatlaşmayınce ben ama evde yapın bunu hoş bir akşam yemeği hazırlayın bugün farklı bir gece düşündüm filan deyin kadınlığınızı kullanın biraz ya:40:

adamlarda haklı bekarken herşey serbest evlenince bir süre hoşlarına gidiyor aynı kadınla birlikte olmak fakat sonra sıkılıyorlar. arada ufak atıştırmalık yapmak isterken biz engeline katılıyorlar ne yapsın ancak bakıyor ama eline ne geçiyor koca bir hiç :1:

Aynen melisacığım aynennnn yaaa!!!! geçen boğazı biraz açık birşey giydim diye etmediği laf kalmadı!! Dışarıda makyaj bile yaptırmıyor kahkaha bile attırmıyor parfüm sıkmama bile izin vermiyor!!![/QUOTE

o kadar yani....

benimki ise o azınlık grubun içinde..hiççç karışmaz...çıplak çıksam sesi çıkmaz herhalde :1:

vhalla iyi mi kötü mu bilemedim ...:43:

Hepsi ayrı dert yemin ederim ya! Erkek olmak varmış, biz başka erkeğe baksak dakikasında boşarlar biz böyle acı çeker dururuz!

Tatlım şeytanın sana vesvese vermesine izin verme. Benim eşim kıskanç ama gözü dışarıda. Seninkide kıskançmış ama dışarıda gözü olmayabilir bak kimseye baktığını görmedim diyorsun baksa emin ol farkederdin, ben yeni olmamıza rağmen farkettim ki sen 6 yıllık evliymişsin. birinde olmasa diğerinde farkederdin, bence gönlünü ferah tut her kıskanç erkek benimki gibi gözü dışarıda olacak diye birşey yok.

yok evli degilim daha, 6 yildir birlikteyiz, nisanlim henuz, evlenicez yakinda. umarim dedigin gibidir. Yanlis anlasilma olmasin diye duzeltiyim dedim. Sana da allah sabir ve hos goru versin.

mutlaka fark ederdin mutlaka...eğer öyle bir şey olsaydı...

evlenmeden yıllarca bende fark etmedim ..evlendikten 1.5 yıl sonra fark ettim ....

etmemek mümkün değil zaten..sıkma canını

Son düzenleme:
Dışarda da olmaz mısın ?? yani böyle basit kadınlar gibi demiyorum yanlış anlama beni..ben sana bir örnek vereyim bir akrabam hafızdı inanmazsın belki ama kocası onu aldatınca mecburen açıldı..günahını kocası çekecektir eminim ama evliliğini kurtardı..tabi bu uç bir örnek ama oldu..kapalı insanlara saygım sonsuz..asla yanlış anlaşılmak istemem..ama bazen kökten değişmek gerekebilir..tabi sen bilirsin canım..

Canım ben zaten dışarıda açığım ama kısa kollu giyinmeme bile izin vermiyor başım açık sadece diyebilirim. O kadar kıskanç yani.

Canım ben zaten dışarıda açığım ama kısa kollu giyinmeme bile izin vermiyor başım açık sadece diyebilirim. O kadar kıskanç yani.

Heee oldu hem kıskan hem giydirme..e tamam işte sen de giy gitsin..abartma tabi:) eğer giyme derse baktıklarından farkım nedir söyler misin onlara bakacağına sen bana bak de.. inatçı ol biraz..:34:

Ya bu erkekler niye boyle bence tamamen doyumsuz olduklari icin zaten esinle duzenli birlikte oluyorsan bide niye oyle seyler izliyorsun ki birsey degil izledigi kadinlarda da ayni sey var esinde de bide evde internetin olmasida artik herseye merak uyandiriyo.

Ya bu erkekler niye boyle bence tamamen doyumsuz olduklari icin zaten esinle duzenli birlikte oluyorsan bide niye oyle seyler izliyorsun ki birsey degil izledigi kadinlarda da ayni sey var esinde de bide evde internetin olmasida artik herseye merak uyandiriyo.

Aynen doyumsuz birçok erkek. Sanırım bastırılmış duyguları var benim eşim de dahil olmak üzere bir çok erkeğin..

Durumun gerçekten çok zor.boşanmak da öyle ha diyince olmuyor.. ama soğudum ondan diyorsun acaba boşanmadan önce bi süre ayrı mi kalsanız,belki Ozaman yaptığı hatayi anlar..Seninde düşünecek zamanın olur..aslında eşinin bir doktora gitmesi lazım ama bu konuyu açarsan inkar eder elbette ..

Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 22 yaşındayım bir gün eşimin bilgisayarına bakarken girdiği sayfaları gördüm. Sayfaların içinde açık saçık kadın resimlerinin olduğu sayfalar vardı ne yazık ki. Gördüğümde çooook kötü oldum, çünkü 2 aylık evliyiz ve bizimkisi hem mantık hem aşk evliliğiydi. Ona girdiği siteleri gördüğümü söyledim, uyardım ve bana haklısın benimkisi bir hastalık affet dedi. Eşim her zaman bana deliler gibi aşık olduğunu ve beni çok beğendiğini söyler. Ve ben de kendimce bakımlı ve çevremde beğenilen iltifat alan biriyimdir. Ama şuan kendimi çoook çirkin hissediyorum kendime olan güvenim tamamıyla kırıldı. Neden böyle yaptı anlamıyorum aramız çok iyiydi ailevi vs hiçbir sorun yoktu. Çok üzülüyorum. Daha 2 aylık evliyken böyle yaptıysa ileride daha da ileri gidebileceğini düşünüyorum. Eşimi çok seviyorken bu yaptığı karşısında ondan inanılmaz soğudum. 3 sene nişanlı kaldık ve nişanlıyken dışarıda açık giyinen bayanlara ve arkadaşlarıma baktığını farkediyordum evliyken de bu böyle devam etti mesela bir arkadaşım açık giyinse ona kaçak kaçak baktığını farkediyordum ve onu birkaç kez uyardım her uyarışımda sert tepki verdi öyle birşey yok diye. Aramız bozulmasın diye hep içime attım. Dayanamıyorum sabredemiyorum artık tamamen soğudum, bana dokunmasını bile istemiyorum şu an küs haldeyiz. Şimdi boşanmak istiyorum çocuk sahibi olmak senelerce onunla hayatı geçirmek istemiyorum. Lütfen bana fikir verin. çok kötüyüm. :43:

Bastan bile bile kabul etmissin mantik evliliği biraz birazda ask diosun.bnce mantiksiz olmuş evlnmen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back