- Konu Sahibi aslaumudunukaybetme
Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 22 yaşındayım bir gün eşimin bilgisayarına bakarken girdiği sayfaları gördüm. Sayfaların içinde açık saçık kadın resimlerinin olduğu sayfalar vardı ne yazık ki. Gördüğümde çooook kötü oldum, çünkü 2 aylık evliyiz ve bizimkisi hem mantık hem aşk evliliğiydi. Ona girdiği siteleri gördüğümü söyledim, uyardım ve bana haklısın benimkisi bir hastalık affet dedi. Eşim her zaman bana deliler gibi aşık olduğunu ve beni çok beğendiğini söyler. Ve ben de kendimce bakımlı ve çevremde beğenilen iltifat alan biriyimdir. Ama şuan kendimi çoook çirkin hissediyorum kendime olan güvenim tamamıyla kırıldı. Neden böyle yaptı anlamıyorum aramız çok iyiydi ailevi vs hiçbir sorun yoktu. Çok üzülüyorum. Daha 2 aylık evliyken böyle yaptıysa ileride daha da ileri gidebileceğini düşünüyorum. Eşimi çok seviyorken bu yaptığı karşısında ondan inanılmaz soğudum. 3 sene nişanlı kaldık ve nişanlıyken dışarıda açık giyinen bayanlara ve arkadaşlarıma baktığını farkediyordum evliyken de bu böyle devam etti mesela bir arkadaşım açık giyinse ona kaçak kaçak baktığını farkediyordum ve onu birkaç kez uyardım her uyarışımda sert tepki verdi öyle birşey yok diye. Aramız bozulmasın diye hep içime attım. Dayanamıyorum sabredemiyorum artık tamamen soğudum, bana dokunmasını bile istemiyorum şu an küs haldeyiz. Şimdi boşanmak istiyorum çocuk sahibi olmak senelerce onunla hayatı geçirmek istemiyorum. Lütfen bana fikir verin. çok kötüyüm.
Son düzenleme: