Eşim bana yapılanlara tepkisiz acil yardımınızı rica ediyorum!!!

Samle_Tweety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
93
0
96
İstanbul
Arkadaşlar,
Doğum yaptım ve işime döndüm. Bu son 6 ay içinde o kadar çok şey yaşandı ki anlatamam. Ama artık ben bittim. Ya eşimden ayrılacağım ya da bir çözüm bulup aiemi kurtaracağım. Nolur bir yardım edin.
Olay kayınvalidemin benim evimde çalışan kadına benim dedikodumu yapmasıyla başlıyor. Eşimin teyzesi de bu konuşmaya son derece ortak ve destekliyor. Bu dedikoduları çalışanım geliyor ... Hanım kusura bakmayın daha fazla dayanamayacağım. Yanımda bunların konuşulması beni çok üzüyor. Siz çok iyi bir insansınız diyor. Ben hala kayınvalidemi ve eşimin ailesini savunuyorm. Yok canım onlar öyle demek istememiştir diyorum. Eşime konuyu anlatıyorum annesi ve teyzesi ile konuşuyor. Sorun çözülmüyor. Kayınvalidem devamlı bizim evde. Çıkmak bilmiyor. Her şeye karışıyor. Ben yine susuyorum. Eşime söylüyorum eşim annesine söylüyor söylemiyor bilemiyorum bana konuştum diyor.
Bu ve bunun gibi bir ton davranış ve en son yüzüme kucağımda 5 aylık torunu varken benim hayatta mutlu olduğum 3 gün var diyor ve sıralıyor ilk gelinimi gelin ettiğim gün, ondan olan torunum doğduğu gün ve benim oğlumun doğduğu gün. Kadın bizim düğünde mutlu değilmiş yani bunu da açık açık söyledi sonunda.
Oğlumun bakıcısına da gelmişler kesinlikle gelinle muhatap olmayacaksın, o para kazanmıyor senin paranı oğlum veriyor demişler. Halbuki böyle şeyleri söylemeyi sevmem ama ben eşimin 2 katı maaş alıyorum ve kadının parasını da ben veriyorum. Ne hakla benim evime gelip bu lafları sarfedersiniz! Bunu eşime söyledim. Eşim gitti konuştu. İpler iyice gerildi. O noktadan sonra hem kayınvalidem hem de teyzesi benimle konuşmadı. Ben de onlarla. Ancak bir baktım benim kocam gitmiş ailesiyle teyzesiyle konuşuyor. Aile beni dışlıyor, benim oğlum ve kocamla konuşuyor. Ancak onların çocukları bile benimle konuşmuyor. Bu nasıl iş dedim ve ailesi ile konuştuk. Konuşma çok kötü geçti Kayınvalidem yüzüme baka baka yalanlar söyledi. Kayınpederimle çok fena tartıştık. Şimdi yine kimse benimle konuşmuyor ama eşim herkesle konuşuyor. Dün akşam da ben gelene kadar çocuğumu annesine indirmiş. Teyzesi de orada. EEE diyorum eşime ne değişti. Sen konuşuyorsun beni dışlıyorlar sen bir tepki vermiyorsun derdin ne? Taşınalım diyorum kabul etmiyor.
Ben ne yapacağım?
Artık tükendim! Ne iş yapabiliyorum ne de çocuğuma bakabiliyorum. Yeter artık lütfen bana bir akıl verin beynim durdu!

tek çare uzak bir yere taşınmak gibi görünüyor eşini ikna etmelisin.. ama böle bir sebepten dolayı evliliğini bitirmeyi düşünme bence...

Allah yardımcınız olsun.

Ama eşiniz pasif bir insansa yapacak hiçbirşey yok maalesef. Dökme suyla değirmen dönmüyor. Ordan taşınmanız lazım muhakkak onlardan uzaklaşmanız lazım. Eşinizin bunu kabul etmesi gerekir ama etmiyorsa ve ayrılmakta istemiyorsanız sizin birşeyler yapma vaktiniz gelmiş. Siz kendinizi ezdirmeyin ve eşinize restinizi çekin derim ben.:26:

Evet şuan o noktadayız. En son ben evi tutuyorum gelirsen gelirsin dedim.Benden paydos dedim. Bakalım ne olacak??

Allah yardımcın olsun.iki arada bi derede kalmak çok kötü bişey.nasıl bir çözüm önerilir bilemiyorum.her şekilde biz kötü oluyoruz.

ailesiyle böyle yüz göz olmanız çok kötü olmuş. eşinizin annesi, teyzesi, kayınpederiniz falan bu saatten sonra değişmez. eğer taşınma gibi bir durumunuz yoksa eşiniz istemiyorsa. yapacağınız tek şey kulaklarınızı kapatıp, duymadım, görmedim, bilmiyorum'u oynamaktır. muhattap olmamaya çalışın. onlar konuşsunlar, konuşsunlar kendileri dinlesinler. ömür boyu böyle çekemem diyorsanız da malesef boşanmaktan başka çare yok

Eşiniz ailesiyle görüşebilir sizin çocuğunuzu da görebilirler siz görüşmek istemezseniz o ayrı .
Ama hala susmuyorlarsa ki sürekli dedikodunuzu yapıyorlarmış bence taşının o evden eşiniz kabul etmiyor mu net olun çekin restinizi
Birde önce eşinizle güzellikle konuşun biz artık bir aileyiz bak çocuğumuzda oldu sen bir babasın artık 3. kişiler yüzünden aramız bozulmasın falan diye anlatın.
Eşiniz arayı bulursa o tarafı susturursa taşınıp düzeninizi bozmayada gerek kalmaz.

Çok sinir oldum ne terbiyesiz insanlar varya Sizin bu konuda yapıcağınız birşey yok malesef siz söylüyceğinizi söylemişsiniz, eşinizin bu konuyu çözmesi gerekir. Yani başka biryere taşınmak evet çözüm ama böyleleri orayıda istila ederler. Resti çektiğiniz iyi olmuş.Kimse için kendinizi üzmeyin ve bebeğinizle ilgilenin.
Allah yardımcınız olsun...

kadına bak yaaa. hayatında 3 gün mutlu olmuş ilk gelinin düğününde o gelininden torunu olunca birde kendi oğlu doğduğunda. ne kadar iğrenç bir insan inanamıyorum tamam belki öyle hissedebilir ama size bunu söyleyip sizi yaralamaya çalışması affedilir birşey değil bence. hem madem o gelini onu mutlu ediyor neden sürekli sizdeydi?? gitsin onlara yani. nefretlik kadınn... eşinede çok kızdım ailesiyle sevgi yumağı olup seni dışlamış. oysaki onun ailesi sensin artık ve haklısın konunda sana sahip çıkıp onlarada haddini bildirmesi lazımdı.

sizin hakkınızda yaptıkları dedikodular ne şekilde? kayınvalidenizin sizinle sorunları onlarda gizlidir..

Çalışmayan bir kadına göre işiniz var,bu bence size bir avantaj..

Ayrı ev meselesi bana da mantıklı geldi,gerekirse onlarla artık hiç görüşmeyin...Ama hemen ayrılmayı falan da düşünmeyin sakın..

Ayrıca aynı eve giren parada senin benim mi olurmuş,oğlumun parası falan denmesi çok çirkin!!!

sizin hakkınızda yaptıkları dedikodular ne şekilde? kayınvalidenizin sizinle sorunları onlarda gizlidir..

Aslında hiç bir sorunu yok diye biliyordum. Ben elimde para tutamazmışım. Diğer oğlunun her şeyi varmış benim eşimin olamazmış çünkü ben çok müsrifmişim. Çocuğuma hep marka şeyler alıyormuşum. Şunu çok net söyleyeyim. orta okuldan beri İngiltere'de burslu okudum. Ailem son derece orta halli bir aile. Marka gitymekten nefret ederim. Ama giydiğim şeyin bir kaç sene beni götürmesini isterim. Üzerinde markası açıkça kocaman yazan şeyleri almaktansa iyice nefret ederim. Çocuğumun doğumuna kadar da her ay 500 TL biriktirdim. SOunda 4500 tl ile bütün alışverişini yaptım. Eşimin burada çok az bir katkısı oldu diyebilirim. Ben müsrif bir insan da değilim. O anda konuşmak olsun sanırım. Ama Allah akıl fikir vermiş. Düşünsün. Bunarı kouşursam kızımın kulağına gider diye!

Hamileliğim belli olmadan önce bana teyzesi " düşer o düşer" demişti! benim bebeğim için bu sözleri sarfedecek kadar da gaddar insanlar.

Evet anı fikirdeym. Benim için o para kazanmıyor. Herşeyi benim oğlum ödüyor diyormuş. Ama tabi bunları dedğini benim yüzüme karşı reddediyor. Çok da yalancı bu arada.

Aynen zaten srun böyle düşünmesinde değil. Diğer gelin ve benim yanımda benim gözümün içine baka baka bunları söylüyor olması!

Ban karşı sesi çıkıyor ama ailesi söz konusu olduğunda kedi!

dedikodumu yapmışlar deyince, haklı gerekçeleri varsa, kendilerini haklı çıkarmışlardır diye düşünmüştüm. ama anlattıkları oldukça saçma.. eşinizin bu iddialara kulak asacağınızı sanmıyorum. o birçok erkek gibi ailesinden vazgeçmeyen bir erkek.

bana göre, eşinizin onayını almadan evi taşımak vs gibi birşey yaparsanız, haklıyken haksız duruma düşer, işleri çığrından çıkarırsınız. oğlunuz olmasa, riske girin derdim ama bebeği olan bir annenin daha sağlıklı adımlar atması gerekiyor kanısındayım.

Son düzenleme:
pısırık ve ailesinin sözünden çıkamayan koca namzetlerinden mefret ediyorum.
Allah kolaylık versın sıze. inşallah esınız en kısa zamanda gözlerını acar

Eşiniz ayrı bir yerde oturma meselesine ne dedi peki ??yazdıysanız ve kaçırdıysam kusuruma bakmayın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…