- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
2 yıllık evliyiz. Ve evlendiğimizden beri, hep o isterse bir araya geldik. Oda sık aralıklarla değil maalesef. Ben süslenip püslenip yanaştığım zaman hep reddedildim. Bir kere bile etkilenip hemen karşılığını vermedi. Verse bile hep yarım kaldı ilişkimiz, boşalamayıp yarıda kestik hep. Çok konuştum. Yorgun oluyorum, rahatsızım bir sürü bahaneler. Dün herşeye rağmen ondan önce yatağa girdim, seksi iç çamaşırları giyip bekledim onu geldi yattı yatağa bune tövbe yarabbim sen uyumuyordun dedi. Baya canım sıkıldı ama bu tavrına belli etmedim. Neyse kırılacağımı bildiği için mecburen karşılık verdi. Ama okadar isteksiz yapıyor ki, bıraktım sevişmeyi yattım, ne oldu dedi, bu kadar isteksizken yapamam dedim. O nerden çıktı dedi. Ses çıkarmadım. Sonra oda üstünü giyindi döndü arkadasını uyudu. Çocuk istiyoruz. O benden daha çok istiyor. Sadece bir hafta gün aşırı ilişki yaşayalım diyorum. Beni zorlama diyor. Sırf görev gibi görmesin die elimden geleni yapıyorum. Ama olmuyor. Çok yoruldum artık bu durumdan. Çok zoruma gidiyor. Napıcağımı bilmiyorum.