Esim bana vakit ayirmiyor

Malesef ben eşimi taniyamiyorum. Evliliğimiz boyunca ağız tadıyla sohbetimiz olmadı bende tam tersi aşırı konuşkan ve atilganim ki evlendikten 1sene sonra çöküşe uğradım karakter olarak kendinden geçmiş hiç bişey de hevesim kalmıyor kursagimda kaldığı için. Eşimin karakteri böyle diyordum ama etrafındaki insanlara farklı bana farklı olduğunu gördükçe sahada cildirip kavga çıkartıyorum , kavga cikarttigim içinde suçlu ben ölüyorum gözünde.

Neden bu kadar eşinize endeksli yaşıyorsunuz ki, mesleğiniz varmış çalışın, bunu para kazanmaktan çok çevrenizi ilginizi değiştirmek için yapın, kendinize hobiler edinin, kurslara gidin ilgi alakanız eşinizin üstünde olmasın, o sizle ilgilenmiyorsa sizde onu umursamayın, zira karısının dırdırı ile yola gelen adam görmedim ben hiç, erkeklere en iyi ceza umursamamaktır. Bir erkek eşinin kendisi olmadan da bir hayatı olduğunu ve mutlu olduğunu gördüğünde diken üstünde olur ve ilgisini çekmeye çalışır. Bırakın kendinize bakın, eğlenin ama bunu taktik için değil gerçekten yapın, tek hayatınız eşiniz olmasın o zaman eşiniz yola gelir yoksa dırdırla en çok evliliğinize yazık edersiniz.

Geçen esim benim dirdirimdan bıktı. Çok kırıldım bu lafina. Ben seninle neden hiç vakit geçirmek istemiyorum düsünmüyormusun ? Umrumda bile değilsin sen dedi.

Bak arkadaşım bir sürü sorunlu evlilik gördüm, ecliliğin en büyük bitme nedeni dırdır; ne yaparsan yap ama erkeklere söylenme, çünkü hiç bir erkek sen söyleniyorsun diye yola gelmez, sırf senin ağzın kapansın diye dışarı çıkıp gezseniz bile ne sen ne o tat alır bu durumdan, sen beni dinle madem beyfendi seninle zaman geçirmek istemiyormuş, sende kendine altarnatif bir yaşam planı kur, o olmadan da hayattan keyif aldığın uğraşların olsun, işe gir çevren olsun, böyle hazır kıta evde onu bekleyip istesiklerini yapmayınca ona söylenmenin kimseye bir faydası olmaz emin ol, ayrıca eşinle birşeyler yapmak ikinizde isteyince anlamlı olan birşey, gel sen beni dinle çek adamdan ilgini tamam bir eş olarak evinle ilgilen temizliğini yemeğini yap ama o kadar, kendine vakit ayır, kendinle ve çevrenle mutlu olmanın yollarını bul, emin ol eşin ne oldu bizim kadına diye o senle ilgilenmeye başlayacaktır.

Geçen esim benim dirdirimdan bıktı. Çok kırıldım bu lafina. Ben seninle neden hiç vakit geçirmek istemiyorum düsünmüyormusun ? Umrumda bile değilsin sen dedi.
Maalesef kizginlikla soylenmis bir soz degil bu
Cok belli ediyor hareketleriyle
Bu hayata bi kere geliyorsunuz, onda da sonsuza kadar birinden sevgi ve ilgi mi dileneceksiniz, bunu kendinize yapmayin

Maalesef kizginlikla soylenmis bir soz degil bu
Cok belli ediyor hareketleriyle
Bu hayata bi kere geliyorsunuz, onda da sonsuza kadar birinden sevgi ve ilgi mi dileneceksiniz, bunu kendinize yapmayin
Canm biraz geç oldu kabullenmek ama yeni yeni anlıyorum artık eşimin benden uzaklaştığını, yapisina verip inatla anlamıyordum ama artık çok zoruma gitmeye başladı, eşimin benden uzaklaştığı gibi benimde ondan uzaklasmam lazm ama nasıl.

Siz yapisina veriyorsunuz ama maalesef esinizin yapisi bu degil
Arkadaslariyla cikmasa dugune dernege gitmese sizin yaninizda sus pus arkadaslarinin yaninda bulbul gibi şakımasa yapisina verirdik ama durum oyle degil
Cok mu seviyorsunuz? Nasil bir bag var aranizda
Mesleginiz var mi onu hayatinizin merkezine cok mu koydunuz

Mesleğim var canm evlenmeden önce haddinden fazla arkadaş ortamim , sevdiğim insanlarla sık sık vakit gecirir, evleneceğim kişi hakkında kuralların vardı , eşimin ailesi zorla peşimden koştu istediler eşime o an hayır diyemedim bı anda sozlenmis olarak buldum kendimi. Aşık değilim aslında , eşimden bekledigim karakter de birisi de değil. İstemsiz bir şekilde bağlıyım ona karşı. O umursamadikca beni nasıl umursamaz diye kafayı yiyorum. Soğumak istiyorum sadece. Ozaman bu denilenlerin hepsini uygulayabilirim.

Bence sizinki biraz ego savasi olmus. İstedigimi nasil elde edemem nasil benle zaman gecirmesini saglayamam nasil dediklerimi uygulattiramam gibi
Belki esiniz sozunuze gelse siz sikilacaksiniz
Cok asktan sevgiden gibi gelmedi bana cunku ben de boyleyim
İstedigim seyi alamazsam gururuma yediremeyip hirs yapiyorum
Zaten istemedigim biri benden ilgiyi cekse hirs yaparim mesela boyle boyle kendimi aşık sandigim cok zaman oldu :)

Şuan eşim hayatta olsaydi neleri vermezdim sevgilim nefes alsaydı aynı yastığa baş koyaydik varsin böyle olsaydi emin ol hersey düzeliyor ama gidişi ve bidaha geri dönmemesi koyuyor insana Erenime sarilsaydim koklasaydim gülüşünü sesini duysaydim bikere neleri feda etmezdim. Onu çok özledim

Evet canm aynen anlattığım gibi. Eşimle bu konudan tartışırken onu çok asagiliyorum, oda bana sen yükseklerde kal, ben aşağılarda çok mutluyum çünkü seni umursamıyorum diyor

Valla bizimkilerde bizi kucagında sallamıyor ki ne yapalım bıle ısteye almıssın

Canm benim başın sağolsun, herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var kimine göre bunlar çok hafif geliyor ama eninde sonunda hepimizin gideceği yer belli hiçbirimiz zamanında sevdiklerinizin kıymetini bilmiyoruz

Evet canm aynen anlattığım gibi. Eşimle bu konudan tartışırken onu çok asagiliyorum, oda bana sen yükseklerde kal, ben aşağılarda çok mutluyum çünkü seni umursamıyorum diyor
O inat etmiş siz inat etmissiniz
Boyle soylenerek ne onu duzeltebilirsiniz ne kendiniz rahat edebilirsiniz yapcagi varsa da yapmaz
Bi de soyle dusunun sirf siz soyleniyorsunuz diye sizle vakit gecirmesi sizi mutlu edecek mi?
hic sordunuz mu umursamadigin biriyle neden evlisin diye?
Bence hala evli kalmaniz cok anlamsiz, bosanma olmasi icin illa aldatma, siddet olmasi gerekmez
En buyuk sebep mutsuzluktur bence
Mutsuz oldugunuz bi iliskide israr etmeyin bu hayata bir kez geliyorsunuz

Canm benim başın sağolsun, herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var kimine göre bunlar çok hafif geliyor ama eninde sonunda hepimizin gideceği yer belli hiçbirimiz zamanında sevdiklerinizin kıymetini bilmiyoruz
Kesinlikle 2sene evli kaldım erenimle sonra bir çatışma sonrası 18 ekim ayında 2019 saat 6.45 eşimin sehit oldu haberi geldi evime 4 ay hiç görmedim dokunamadim. Vatan aşkı dedik hep öyle de devam etti sevgilim vatan sağolsun

Canm Allah sabır versin sana senin acini asla anlayamam benim eşimde yakında kız kardeşini kaybetti üzülmesin diye halini hatrini bile soramiyorum. Ama gurur duymalisinki eşin şehit olmuş kabir azabı çekmiyor

Canm boşanmadan bir kere geçtik yine bu sevenlerden çıktı kavga ne akrabalarım ne de ailem hiç bir şekilde arkamda durmadı , . Babamın evinde 3gün duramadim beni eşimin evine postaladilar. Yine kendi evim diyip rahat ediyorum. Bu arada kendi ayaklarimin üzerinde duracak kadar da özgüvenim yok. Eşimle iyi kötü bu şekilde geçinip gidicez yapicak hiç birşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…