su soz sana gelsin baci dort dortkuk birini ararsan kusursuz yanlizlik yasarsin. iste tum mesele buYeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.
Şuanda bu mesaja oyundan çıkıp yazıyorum. Oyun strese birebir ama eşimle ilgilenmicek kadar bağımlısı değilim tabi. Esim önceden sesi açıyordu ben bikere açtım diye kiyametleri kopartiO arkadas cevresiyle beraber olmaktan mutlu oldugu için cıldırıyorsun.sende onun sana yaptıgını yap.arkadaslarınla gez toz eglen dershaneye kursa yazıl yeni arkadaslar edin.merak etsin kimlesin napıyosun diye oda senin üzerine düşer.pubg ye gelince.bende sinir oluyordum o oyuna ve girdim nasıl zevkli nasıl.her kavga ettigimşzde oyunu açıyorum umrumda olmuyor sonra oda oyuma giriyor.yan odadan bana oyun talebş gönderiyor.baska adamlarla oynarsam sarkıntılık yaparlar diye resmensende baskalarıyla oyna seside aç.oyun saçma bir oyun degil ancak bazen salak salak soru soran oluyo yaş kaç nerden diye.onları duyda çıldırırr
Ben bazen bagririm çağırırım kendimi anlatırım üzüntümü anlatırım. Birde üstüne eşime kızarım cevap versene diye. Sanki duvarla konuşuyorum tinlamiyor. Ona karistigim zaman kiyametleri de kopartiyorErkekler basit varliklar eger cocugun yoksa kendine aktivite edin kurslara git arkadas ortami yap yani ayni seyleri sende ona yap geçen buna benzer yine bir konu açılmıştı sende onu takma ustune gitme stratejik davran kabuğuna çekil böyle bağrış cagrisla bir yere varamazsın onun sevdiği neyi yapiyorsan yapma ama tavir veya hircinlikta yapma sessiz ol sessizlik herkesi mahveder umursamıyormuş yap o zaman birşeylerin farkına varır ben eşime kirildigim zaman hiç konuşmam ölü gibi olurum evin icinde kolay kolay sesim yukselmez bide sen dene
Artık sevgisinden bile emin degilimEşinizin size karşı sevgisinden emin misiniz? Görücü usulü evlenmişsiniz ne kadar süre görüştünüz? O zamanlar da böyle değil miydi ?
Ben bazen bagririm çağırırım kendimi anlatırım üzüntümü anlatırım. Birde üstüne eşime kızarım cevap versene diye. Sanki duvarla konuşuyorum tinlamiyor. Ona karistigim zaman kiyametleri de kopartiyor
Nerden buluyorsunuzbu lafları bilmem.Bile bile evlenmişsin
Ürün bu yani
Tost makinesi alıp neden su kaynatmıyor diyemezsin
Benim sorunum bekarligimdan beri tek başıma gezmeyi sevmiyorum, tek başıma dışarı çıkmaktan keyif almiyorum. Spora yazıldım zar zor gidiyorum. Mesleğim var onu bile yapmıyorum. Sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Aslında arkadaş canlısı bir insanım çevremde sevilirim guler yüzlü bulurlar, genelde zararima oluyor darbe yediğim için yeni insanlarla tanışmayı da sevmiyorum artikNeden hep erkekler kadınlarla görüşmek istemiyor da kadınlar üstüne gidiyor bir düşünün. Kendinize hobiler edinin sizde sosyal çevreniz ile planlar yapın. Eşiniz sizinle keyif almıyor.
Malesef kiNerden buluyorsunuzbu lafları bilmem.
Haklı aslında.
Esim beraber vakit geçirelim dediğinde başından salmak için bu tür durumlar da karışmaz istediğim yere rahatlıkla giderim yani kendisi diyor mesela markete gidelim derim fazla fazla market ücretini verir bana yeterki kendin al diyor. Bana gelince hep bir yorgun. Ama düğün vs olsun yorgun olsa da koşa koşa giderİlgisiz birini ilgili meraklı yapmak diye birşey olacağını hiç sanmıyorum. Ama illa bi ekşınlara gireyim deneyeyim diyorsanız sık sık dışarı çıkın nereye gittiğinizi sormadan söylemeyin. Hatta bunu akşam da yapın. Kursa vs gidip yeni arkadaş gruplarıyla takılın. O sormadan da birşeyinizi anlatmayın. Telefonla konuşurken başka odaya gidin kapınızı kapatın. Ama bunları yaparken size hesap sorarsa cevap verin ki yanlışlıkla boşanmayınBöylece hem romantik komedi dizisi tadında bir evliliğiniz olur hem de acabalardan kurtulmuş olursunuz belki. Hala tepkisiz kalırsa sevgisinden şüphe edin artık yani lütfen
Sabrına hayran kaldım. Ben sırf bu huyundan dolayı evde cingarlik çıkartıyorumBizde de benzeri bir durum vardı. Hayatımız futbol üzerine kuruluydu. Maç varken çıt bile cikartmami istemezdi. Maç biter yorumu başlar, yorum biter gelecek maça dair on goruler başlar asla ama asla bitmezdi... Sadece bizim lig değil, İspanya İngiltere Fransa vs bir çok ligi de takip ederdi. Gözü ne beni ne de çocuğu görürdü.
Önce kızdım, kavgalar dövüşler oooo :)) sonra hiç ses etmedim. Daha sonra kendime uğraş buldum. Tekrar üni okudum. Akşam çayımı içip odama ders çalışmaya gittim. Asla kötü davranmadim eşime. O farkında değildi yaptığı yalniz bırakmanın.. o yüzden yüzümü bile asmadim.
Aradan zaman geçti bizimki benim.odaya gidip geliyor çay bisküvi meyve hizmetleri. Ya biraz daha otur hemen gitme demeler, istediğim kanalı açmalar, sohbetler muhabbetler vs vs :))
Şimdi sadece tek takımın maçlarını takip ediyor. Cook şükür. Ama 6 yıl aldı diyebilirim :))
Üstüne gitme, dert de etme.. kendine uğraş bul. Onu yalnız bırak. Nerede bu kız ya desin. Ama ben hiç ilgilenmedim asla laf etmedim. Sabahlara kadar oturup izledi. İşten geldi TV açtı ses etmedim. Kendi işime baktım.
Ben eşimi seviyorum o da beni seviyor ama eski bir alışkanlık ancak zamanla değişiyor.. şimdi sukrediyorum...
Yok canm hiç değil . Mesela bugün 400 TL verdi bikac gün sonra para bitti desem verirEşin cimri mi canım. Ben de herşeyi çeke çeke yaptırıyorum. Ama bir süre sonra bıkıyor insan. Eşimin tek farkı telefona düşkün değil. İşi gücü lisans mezunu olan adam 3.üniversiteyi okuyor. Dersi bahane edip iyice asosyal oldu. Kısacası değişmiyorlar. İçini ferahlatmak isterdim ama maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?