Esim bana vakit ayirmiyor

Sende eşin gibi davran... emin ol düzelir .. Bazen insan yaptığının normal olduğunu sanar kendisine yapılınca anlar.

Arkadaşlarıyla buluşuyor ama sizinle dışarı çıkmak istemiyor
Onlarla hoş sohbet ediyor, sizinle evde ağzını bıçak dahi açmıyor
Bir kadın, bir eş olarak sizin ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize saygı duymuyor.
Bu adam dışarı çıkmayı değil, sizinle çıkmayı sevmiyor.

Bu kadar kısa süreli bir evlilik için fazlasıyla tüketmişsiniz herşeyi. Hiçbir paylaşımınız yok. Dışarı çıktığınızda ne yapıyorsunuz mesela? Neler konuşuyorsunuz? Akşam yemek yerken falan gününüzden bahsediyor musunuz, yada o gün ülkede olmuş herhangi bir şeyi, bir haberi konuşuyor musunuz?
Kavga bir çözüm değil aksine onu daha da hırslandırır ve uzaklaştırır.
Her ne kadar haketmesede sırf kendiniz için bence onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışarak başlayın. Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuzdur,

su soz sana gelsin baci dort dortkuk birini ararsan kusursuz yanlizlik yasarsin. iste tum mesele bu

Ben de evlenirken esimle ayni zamanda en yakin arkadas olmak, ortak dizilerimizin olmasi, evde hep sohbet muhabbet etmek, birlikte gezmekten zevk almak gibi umutlarm vardi fakat gerceklesmedi. Simdi bosaniyoruz ama alkol yuzunden fakat alkolu bir kenara koyarsan tamamen zit karakterlerdeydik. Onun da agzindan cimbizla laf alirim, sohbeti hic yoktu, sadece icince cok konusuyordu. Izledigimjz dizi, film tarzlari farkli, ben gezmeyi disari cikmayi seviyorum o tam ev kusu, evde miskinlik etsin yatsin kalksin uyusun. 6 ay evli kaldik zaten , 1 kez tatile gittik balayi haric, onda bile ben plaja iniyordum o benden 3 saat sonra fln geliyordu, odada uyuyordu, aksam 10 oluyordu odaya gitmek istiyordu uykum geldi diye tatilde!! Hayatima ilk kez bir tatilden eve donuyorum diye mutluydum:) maalesef uyusmayinca zor oluyor evlilik, keske evlenmeden once iyi dusunseydiniz

Erkekler basit varliklar eger cocugun yoksa kendine aktivite edin kurslara git arkadas ortami yap yani ayni seyleri sende ona yap geçen buna benzer yine bir konu açılmıştı sende onu takma ustune gitme stratejik davran kabuğuna çekil böyle bağrış cagrisla bir yere varamazsın onun sevdiği neyi yapiyorsan yapma ama tavir veya hircinlikta yapma sessiz ol sessizlik herkesi mahveder umursamıyormuş yap o zaman birşeylerin farkına varır ben eşime kirildigim zaman hiç konuşmam ölü gibi olurum evin icinde kolay kolay sesim yukselmez bide sen dene

Şuanda bu mesaja oyundan çıkıp yazıyorum. Oyun strese birebir ama eşimle ilgilenmicek kadar bağımlısı değilim tabi. Esim önceden sesi açıyordu ben bikere açtım diye kiyametleri koparti

Öncelikle insanlar evlendikten sonra değişir karakterini tanıyamazsınız lafına hiç inanmıyorum. Öyle bile olsa yüzde 1lik bir orandır.
Siz görücü usulü evlenmişsiniz üstelik bir insanla ne kadar az paylaşımda bulunursan o kadar az tanırsın. Sözüm meclisten dışarı toplasan 10 kere dışarıda kafede oturduğu adamla evlenip eşim evin içinde çok farklı, çok değişti diyen kadınlar gördüm. İnsanlar aynı sadece ya kadınlar onları görmek istediği gibi görüyor ya gördüğünü göz ardı ediyor. Evlenmeden önce iyice tanımak çok önemli
Eşinizin karakteri bu değişmez. Yapısı bu, eldeki malzeme bu yani. Diyorsunuz ki arkadaşlarıyla daha farklı demek ki onlara paylaşımda bulunabiliyor. Sizinle ortak paylaşımı veya ortak noktası az. Sürekli bu konu için kavga etmeye devam ederse eşiniz sizi sadece sorun çıkartan bir kadın olarak görmeye başlar.
Size Öner’im kendi hayatınıza odaklanmanız eşinize şunları yaptım diye anlatabileceğiniz şeyler olsun. Ek olarak kendinizi istediğiniz yönden geliştirirsiniz size de faydası olur. Ortak noktalarınızı bulmaya çalışın eşinizle oralardan yürüyün

Ben bazen bagririm çağırırım kendimi anlatırım üzüntümü anlatırım. Birde üstüne eşime kızarım cevap versene diye. Sanki duvarla konuşuyorum tinlamiyor. Ona karistigim zaman kiyametleri de kopartiyor

Çıkım dışarı gezin Allah aşkına illa kocanız mı olacak yanınıza da.
Görmezden gelin bir süre.

Neden hep erkekler kadınlarla görüşmek istemiyor da kadınlar üstüne gidiyor bir düşünün. Kendinize hobiler edinin sizde sosyal çevreniz ile planlar yapın. Eşiniz sizinle keyif almıyor.
Benim sorunum bekarligimdan beri tek başıma gezmeyi sevmiyorum, tek başıma dışarı çıkmaktan keyif almiyorum. Spora yazıldım zar zor gidiyorum. Mesleğim var onu bile yapmıyorum. Sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Aslında arkadaş canlısı bir insanım çevremde sevilirim guler yüzlü bulurlar, genelde zararima oluyor darbe yediğim için yeni insanlarla tanışmayı da sevmiyorum artik

Esim beraber vakit geçirelim dediğinde başından salmak için bu tür durumlar da karışmaz istediğim yere rahatlıkla giderim yani kendisi diyor mesela markete gidelim derim fazla fazla market ücretini verir bana yeterki kendin al diyor. Bana gelince hep bir yorgun. Ama düğün vs olsun yorgun olsa da koşa koşa gider

Sabrına hayran kaldım. Ben sırf bu huyundan dolayı evde cingarlik çıkartıyorum

Yok canm hiç değil . Mesela bugün 400 TL verdi bikac gün sonra para bitti desem verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…