- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
arkadaşlar eşim işinden dolayı oruç tutamıyor malesef çok yorucu işi neyse bugün arife günü diye tutacaktı saat 16 00 ya kadar evdeydi 16 00 dan sonra işe gitti zaten 20 00 de ezan okunuyor neyse biz saçma sapan birşey için tartıştık yani birbirimizi yanlış anladık saat 15 30 falan baktım hazırlanıyor ben ona daha işyeri açılmadı arasınalr gidersin dedim normalde çok iyi anlaşırız sen ne karışıyorsn ben mezarlığa gidecm faaln dedi mezarlığa hergün gider zaten annesinn mezarına ben mezarlığa gitme demedim ki hatta yarın beraber gidecektik ben onu düşünmüştüm susar falan sıcak hava diye mezarlığa gideceğinide bilmiyordum mezarlıkta kızkardeşnn evine yakın kızkardeşide kendisine abi diye değer vermez beni sevmez kendini bişey sanar evimz yakın oldugu halde 1 ramazanlık geçti bizi iftara bile çağırmadı herkesi çağırdı kandil geçti ne aradı ne sordu büyüğü sonuçta neyse daha öncede durduk yere benle problem yaşamıştı bana diyo senn derdin benm susamam değil kızkardeşnn evine falan gider diye düşünyrsun diyo bende dedim senden kaç yaş küçük seni abi yerine koyup saygı duyumuyor utanmadan git elini öp istersen dedim normalde ben görümcemi severdim hatta abisiyle iyi olsun isterdima ama karşıdaki insan kendini bişey zanneden ve somurtkanın teki insaana küsmek için yerarayan birisi ben eşimn verdiği değeri görememsine sinir oluyorm yine kendini düşünüyorm ama o kendine gösterilmeyen saygının sevginin farkında değil yani neyse biz tartıştık bağrış çağrış sinirlendm ben suyu içecektim geri tükürdüm oruçluyum ya oda ben orucu bozdum zannetmiş öfkeyle sigara içti orucu bozdu şimdi orucu bozmasına ben sebeb olmuş oldum günahı banamı yada ben tuttuğum orucun sevabını ona bağışlasam olurmu çok canım sıkkın ben eşimi çok seviyorm hatta bugün oruç tututyor diye çok sevnmiştim hep görümcemn yüzünden tartışıyorm eşimle eşim çok iyi bir insan ama kardeşleri eşimn değerini bilmiyorlar bende buna çok üüzlüyorm strese giriyorum ama eşimn umrunda değil hiç birşey olmamışgib davranıyor onlaraaaa