Eşim bana kırılıyor galiba

Hayır aksine ev işleri ve çocuk bakımı konusunda çok destek alıyorum uykusuzluk var tabi ama artık alıştım. Ben zevklerine saygı duymadığım için değil gerçekten faydasız bulduğum için böyle konuştum

Birlikte birşey yapmak istemiyor benimle .

Siz karı koca birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, baska beklentileriniz varmış ve bunu geç farketmissiniz. Şimdi bir şey olup geriye dönme şansınız olsa birbirinizle kesinlikle evlenmezdiniz. Tüm konularinizin sebebi bundan ibaret.

Eski konuma yazdıklarından dolayı hatırlıyorum.pilatesi yazma sebebim haftada 2 gün ağrılara iyi gelen faydalı bir şeye zaman ayırıyor olmam niye üstten konuşayım herkes yapıyor sen de konuşşan komik olur hava atılacak birşey değil sağlık için yapılan bir şey benimki de veriyor kendi kararlarını ama beni nasıl etkiler düşünmüyor ben de kendimi, korumak zorunda kalıyorum

Trip attığı ve bana küstüğü için şuan üzgünüm. Birazdan özür dileyip konuyu kapatacağım ama çok fazla kısıtlanıyorum ve galiba artık tahammül edemiyorum

Sizin asıl sorununuz, kocanizin sizinle ev harici birlikte vakit geçirme isteğinin olmaması.
Buna duyduğunuz öfkeden dolayı da eşinize kötü davranıyorsunuz muhtemelen. Cevaplarınız da aynı şekilde agresif olmuş.
Ben önceki konularınızda özel alan, kendi istedikleri dedim ama kocanız genel olarak sizinle birebir bir şey yapmak istemiyor gibi duruyor. Bu bir yerden sonra rahatsız eder insanı. Bunu da boş islerle uğraşma demekle çözebilir misiniz hayır. Bu ilişkinizi daha kötü bir noktaya götürür.
Bu beraber vakit geçirme konusu yok sayıldıkca daha çok öfkelenecek gibi duruyorsunuz.

Baktım şimdi o konuda sana hak vermiştim hala veriyorum ama demek ki seninde söyleme konusunda sıkıntıların var karşı tarafı kötü hissettiriyorsun anlaşılan yav bırak ne dersen de gidip gene yapacak boşuna sinir olduğunla kalicaksın

Eşim futbolu seviyor bunu çok takdir ederdim en azından bir ilgisi olduğunu düşünürdüm eskiden ama zamanla başka hiçbir ilgisi olmadığını gördüm. Ben ona zorla kitap hiç okutmadım ama ben ayda 6-7 kitap okurum çünkü gerçekten severim ordaki karakterlerden bahsederim bazen altını çizdiğim yerleri gösteririm ama zorlamam. Ancak o sevdiği şey için her pazar çekip gidiyor beni görmek istiyorsan sen de gel izle diyor e gidiyorum soğukta bekliyorum çoğu zaman çocuklarla gelenlerle sobalı yerde duruyoruz muhakak kavga küfür eksik olmuyor bilemedim ya aslında sizler çok haklısınız

Beklentilerim uyuşmuyor kısacası

Aslında doğru söylemişsiniz ama biraz kaba olmuş sanki. Bence bu konuda bir daha yorum yapmayın, hayat ve kilo onun, futbol dışında spor sevmiyor demek ki, salın gitsin

Yanlışsınız. Sizin istediğinize göre spor yapmak zorunda değil. Futbolu seviyorsa onu yapar. Siz nasıl ki pilatese gidiyorsanız o da futbola gidiyor. İstemediğim şeyleri bana iyilik adı altında direktif edenlerden hiç hoşlanmayan biri olarak kocaniza hak verdim.

Benim ortak birşey teklif etmem onu belki de daha çok sinirlendirir çünkü malum o benimle birlikte olmaktan fazla hoşlanmiypr kişisel alanına müdahele ettiğimi söylüyor ben de geri çekiliyorum
Demek ki her zaman böyle tepkilerle karşılaşıyor. O da kaçmakta çözüm arıyor.

Hatta sen benim imtihanımsın sana sabır göstermekten cennetlik oldum dedi
O sabır bir gün bitecek biliyorsunuz değil mi? Kimse kimseye ömür boyu katlanmaz, adam da sizden rahatsız demek ki bunu söylemiş. Yarın kocam benden soğudu diye konu açarsınız artık.

Eşime boş işlerle uğraşma desem kapının önüne bırakır beniSen eşine düzgün davranıyor musun ki ona bana düzgün davran diyorsun

Siz öneride bulunmuyorsunuz; seninkiler boş iş, ben en doğrusunu düşünürüm, benim dediğim gibi yap, benim istediklerimi iste diyorsunuz. Eşine tavsiye vermekle aynı şey değil, mevzuyu saptırmayın.

Siz haftada iki kere pilatese gidiyormuşsunuz ,bırakınız beraber maça gidin.
O sayili günler sadece size gecerli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…