Hayır aksine ev işleri ve çocuk bakımı konusunda çok destek alıyorum uykusuzluk var tabi ama artık alıştım. Ben zevklerine saygı duymadığım için değil gerçekten faydasız bulduğum için böyle konuştumSizinkisi öneride bulunmak değil de okuduğumuzda müdahale ediyor hissi oluşturuyor. Deneyimlemesine fırsat vermeniz, yönlendirmeniz güzel ama adama boş işleri bırak demişsiniz aslında ne kadar kırıcı. Birde eril enerjiniz aşırı yükselmiş gibi. Her işinize kendiniz mi yetişiyorsunuz? Destek almakta zorlanıyor ve anı yaşamakla ilgili zorluklar yaşıyor musunuz?
Birlikte birşey yapmak istemiyor benimle .Matilda sizi tanımam zıt yorum yapacak bir şey yok ortada eşinizi aşağlayarak ve kırarak konuşan sizsiniz bir de üzüntü duymadığınızı yazmışsınız. Burda benim yazdığım yorumamı takıldın eleştiri kabul edemiyorsun. Evet yazıldığı gibi eşinizi çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz. Adam maç yapmayı seviyor onun kendini iyi hissettiği alan orası sakatlanmasına rağmen bunu neden elinden almaya çalışıyorsunuz? Sadece soruyorum kaliteli vakit için mi eviniz ortak alan orada geçirin beraber dışarı çıkın. Spor sadece plates değil ki uzun ve tempolu yürüşler yapın beraber örnekler çoğaltıla bilir. Yine de siz bilirsiniz
Eski konuma yazdıklarından dolayı hatırlıyorum.pilatesi yazma sebebim haftada 2 gün ağrılara iyi gelen faydalı bir şeye zaman ayırıyor olmam niye üstten konuşayım herkes yapıyor sen de konuşşan komik olur hava atılacak birşey değil sağlık için yapılan bir şey benimki de veriyor kendi kararlarını ama beni nasıl etkiler düşünmüyor ben de kendimi, korumak zorunda kalıyorumMükemmel ilişkim var diye nerde yazmışım :) valla kedim hariç kimsenin anası gibi davranmıyorum hele de kocama bir söylersin 2 söylersin koca adam kendi kararını verir haftada 2 pilates yapıpta üstten üstten konuşman komik ha bak ben konuşsam okey ama öyle birşey yapmam kocam kendi kararlarını veriyor bana sormasına gerek yok
Trip attığı ve bana küstüğü için şuan üzgünüm. Birazdan özür dileyip konuyu kapatacağım ama çok fazla kısıtlanıyorum ve galiba artık tahammül edemiyorumMatilda sizi tanımam zıt yorum yapacak bir şey yok ortada eşinizi aşağlayarak ve kırarak konuşan sizsiniz bir de üzüntü duymadığınızı yazmışsınız. Burda benim yazdığım yorumamı takıldın eleştiri kabul edemiyorsun. Evet yazıldığı gibi eşinizi çocuk gibi yönetmek istiyorsunuz. Adam maç yapmayı seviyor onun kendini iyi hissettiği alan orası sakatlanmasına rağmen bunu neden elinden almaya çalışıyorsunuz? Sadece soruyorum kaliteli vakit için mi eviniz ortak alan orada geçirin beraber dışarı çıkın. Spor sadece plates değil ki uzun ve tempolu yürüşler yapın beraber örnekler çoğaltıla bilir. Yine de siz bilirsiniz
Baktım şimdi o konuda sana hak vermiştim hala veriyorum ama demek ki seninde söyleme konusunda sıkıntıların var karşı tarafı kötü hissettiriyorsun anlaşılan yav bırak ne dersen de gidip gene yapacak boşuna sinir olduğunla kalicaksınEski konuma yazdıklarından dolayı hatırlıyorum.pilatesi yazma sebebim haftada 2 gün ağrılara iyi gelen faydalı bir şeye zaman ayırıyor olmam niye üstten konuşayım herkes yapıyor sen de konuşşan komik olur hava atılacak birşey değil sağlık için yapılan bir şey benimki de veriyor kendi kararlarını ama beni nasıl etkiler düşünmüyor ben de kendimi, korumak zorunda kalıyorum
Eşim futbolu seviyor bunu çok takdir ederdim en azından bir ilgisi olduğunu düşünürdüm eskiden ama zamanla başka hiçbir ilgisi olmadığını gördüm. Ben ona zorla kitap hiç okutmadım ama ben ayda 6-7 kitap okurum çünkü gerçekten severim ordaki karakterlerden bahsederim bazen altını çizdiğim yerleri gösteririm ama zorlamam. Ancak o sevdiği şey için her pazar çekip gidiyor beni görmek istiyorsan sen de gel izle diyor e gidiyorum soğukta bekliyorum çoğu zaman çocuklarla gelenlerle sobalı yerde duruyoruz muhakak kavga küfür eksik olmuyor bilemedim ya aslında sizler çok haklısınızMükemmel ilişkim var diye nerde yazmışım :) valla kedim hariç kimsenin anası gibi davranmıyorum hele de kocama bir söylersin 2 söylersin koca adam kendi kararını verir haftada 2 pilates yapıpta üstten üstten konuşman komik ha bak ben konuşsam okey ama öyle birşey yapmam kocam kendi kararlarını veriyor bana sormasına gerek yok
Beklentilerim uyuşmuyor kısacasıBaktım şimdi o konuda sana hak vermiştim hala veriyorum ama demek ki seninde söyleme konusunda sıkıntıların var karşı tarafı kötü hissettiriyorsun anlaşılan yav bırak ne dersen de gidip gene yapacak boşuna sinir olduğunla kalicaksın
Aslında doğru söylemişsiniz ama biraz kaba olmuş sanki. Bence bu konuda bir daha yorum yapmayın, hayat ve kilo onun, futbol dışında spor sevmiyor demek ki, salın gitsinKızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
Yanlışsınız. Sizin istediğinize göre spor yapmak zorunda değil. Futbolu seviyorsa onu yapar. Siz nasıl ki pilatese gidiyorsanız o da futbola gidiyor. İstemediğim şeyleri bana iyilik adı altında direktif edenlerden hiç hoşlanmayan biri olarak kocaniza hak verdim.Kızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Ben haftada 2 defa pilatese gidiyorum eşime de ağrıları için her zaman spor öneriyorum ama sevdiği tek spor futbol onda da genelde sakatlanıp geliyor ya da döndükten sonra morali bozuk oluyor. Bugün bana yine takıma girip antrenman yapacağını söyledi ben de boş işleri bırakıp gerçek bir spora gitmesini söyledim çünkü 10 senedir onu tanıyorum ve her sene 2-3 defa böyle başlar 2 hafta sonra bırakır. Zamanımız değerli kızımıza beraber bakıyoruz sen zamanını daha değecek bir şeye harca dedim. Gün boyu trip attı bana her sözü iğneliydi en sonunda kızdım ona bana düzgün davran ben sana bişey yapmadım dedim sonra tabi tripler devam etti ama en azından çay içelim dedi beraber . Niyetim kırmak değil onu ama kırıyorum sizce yanlış mıyım ?
Demek ki her zaman böyle tepkilerle karşılaşıyor. O da kaçmakta çözüm arıyor.Benim ortak birşey teklif etmem onu belki de daha çok sinirlendirir çünkü malum o benimle birlikte olmaktan fazla hoşlanmiypr kişisel alanına müdahele ettiğimi söylüyor ben de geri çekiliyorum
O sabır bir gün bitecek biliyorsunuz değil mi? Kimse kimseye ömür boyu katlanmaz, adam da sizden rahatsız demek ki bunu söylemiş. Yarın kocam benden soğudu diye konu açarsınız artık.Hatta sen benim imtihanımsın sana sabır göstermekten cennetlik oldum dedi
Kızlar selam eşimle artık eskisi kadar kibar konuşamıyorum eskiden onu kırmamak isterdim şimdi kırıyorum üstelik bunu hak ettiğini düşünüp vicdan azabı da çekmiyorum.
Siz öneride bulunmuyorsunuz; seninkiler boş iş, ben en doğrusunu düşünürüm, benim dediğim gibi yap, benim istediklerimi iste diyorsunuz. Eşine tavsiye vermekle aynı şey değil, mevzuyu saptırmayın.Bir kişi daha yazmiş bunu yani merak ediyorum siz eşiniz veya hayatınızdaki insanla buraya yazdığınız gibi mi bir ilişki sürdürüyorsunuz hiç gerçekçi gelmiyor bana bu tarz yorumlar hafta içi ikimizde çalışıyoruz özel günler ve resmi tatil izinlerini de sayarsak senede toplamda kaç gün gerçek anlamda beraber geçiyorki? Bence evliysek hobilerimizi de ortak gruplarda birleştirmek hem birlikte geçirilen süreyi uzatır hem de daha çok ortak anı ortak zevk oluşur ya kusura bakmayın ama eşine öneri de bulunana annesi misin diyorsunuz aynı şeyi erkek yapınca babası misin demiyorsunuz .
Siz haftada iki kere pilatese gidiyormuşsunuz ,bırakınız beraber maça gidin.Bir kişi daha yazmiş bunu yani merak ediyorum siz eşiniz veya hayatınızdaki insanla buraya yazdığınız gibi mi bir ilişki sürdürüyorsunuz hiç gerçekçi gelmiyor bana bu tarz yorumlar hafta içi ikimizde çalışıyoruz özel günler ve resmi tatil izinlerini de sayarsak senede toplamda kaç gün gerçek anlamda beraber geçiyorki? Bence evliysek hobilerimizi de ortak gruplarda birleştirmek hem birlikte geçirilen süreyi uzatır hem de daha çok ortak anı ortak zevk oluşur ya kusura bakmayın ama eşine öneri de bulunana annesi misin diyorsunuz aynı şeyi erkek yapınca babası misin demiyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?